Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Caesarsalade

Quinoaslaatje

met farfalle

met geitenkaas

7 afwerking: croutons (op

=

bakpapier), parmezaanschilfers,

-

ea

eventueel nog wat ansjovis

à

Br

6 fijngesneden Romeinse

slaharten

û

5 gekooktekwarteleitjes

in 2gesneden)

4 gebakken kippenblokjes,

gekruid met kippenkruiden,

4

peper en zout

£

Me

*

à

3 gekookte pasta, bv. farfalle

=

47

al,

rj

à

2 halve kerstomaten in

EIN

,

gi

L

verschillende kleuren,

fijngesnipperde rode ui,

re

Ni

LA peperenzout

ing

Se

je

We

ANSJOVISDRESSING

FRAMBOZENDRESSING

Meng 4 eetl. mayonaise met 4 eetl. magere

Meng z eetl. frambozenazijn met het sap

Griekse yoghurt. Voeg 2 ansjovisfilets in

van 1 sinaasappel, 2 eetl. olijfolie en 2 eetl

olijfolie en een beetje worcestersaus toe.

vloeibare honing. Kruid met peper en zout.

Mix glad en kruid met peper.

Dat is genoeg voor 4 bokalen

Zo heb je genoeg voor 4 bokalen,

18