Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 22 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 22
(4 personen) + 350 g kerstomaten in verschillende kleuren 100 g jonge slamix 1/2 bosje lente-uitjes 60 g braambessen 20g basilicum 1rode ui ET À \ 150 g halloumi (Cypriotische kaas) 50 g pijnboompitten En en 410 g perzikschijven op sap (blik) Lt Leet olijfolie Ne zwarte peper (molen) = $ grof zeezout (molen) (ao min) Ir, Giet de perzikschijven af en laat uitlekken. ‘ Snij de rode ui in dunne halvemaantjes Halveer de kerstomaten. LE Hak het basilicum grof (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking) à Snipper de lente-uitjes fijn Snij de halloumi in dunne plakjes van + 1/2 cm dik = as min) 1 verhit de olijfolie in een grillpan en rooster de schijfjes perzik a  goudbruin, Haal uit de pan en zet opzij 2 Rooster dehalloumi in dezelfde grillpan aan beide kanten goudbruin hed 3 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof & Meng de kerstomaten, de rode ui en het grofgehakte € basilicum onder de slamix, Vul aan met de lente-uitjes (hou er wat apart voor de afwerking). Schik er de perzik en de halloumi * op. Kruid met zwarte peper en zeezout. Er h ber Werk af met de pijnboompitten, de braambessen, de blaadjes basilicum en de rest van de lente-uitjes 1 u N % Fleurs de Prairie AO.P. Cötes de Provence je Ename Tripel Blond abdijbier NE | 8 an € Ons vakmanschap drink je met verstand Jen
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 22