Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 23 van 40 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 23
Parelcouscous met gebakken radijsjes en erwten re le INGREDIËNTEN (4 personen) 200 g erwten (diepvries) 1bosje radijzen 5 30 g verse dille Kr 1rode ui 200 g parelcouscous Am 5 eetl. bieslookvinaigrette zeetl. olijfolie à peper en zout x a; VOORBEREIDING (10 min.) rn FL - Snij de radijzen in 4. x Mu 7 - Hak de dille grof. & - snij de rode ui in heel fijne ringen BEREIDING {15 min) 1 Kookde parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 2 Verhit intussen de olijfolie in een grote pan en bak de radijzen 2 min sn 3 Voeg de diepgevroren erwten toeen laat nog 2à 3 min bakken, Kruid met peper en zout. AFWERKING Meng de erwten, de radijzen en de rode ui onder de parelcouscous. Voeg de dille en de vinaigrette toe. 1 Vaugelas ‘Les Falaises’ - el ww a. AO.P. Languedoc Z Super 8 IPA = 4 Blond bier RY: Murre Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlijst): * Earnaaltjes, &ebakk Berookte za1m, Energie 335 kcal -Vetten13,3 g(waarvan)verzadigde vetzuren 1,5 8 en pancetta Koolhydraten 42,9 g (waarvan) suikers 4,8g - Vezels 3,9 g-Eiwitten 9,18 Zout 0,48 Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand colruyt we 23
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 23