Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 2 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2
EN ee) en < = a te Gebruik 1 L plat of bruisend water als basis. Voor een meer uitgesproken smaak kan u het fruit pletten en de kruiden of specerijen kneuzen. Hoe langer u de smaakmakers laat trekken, hoe intenser de smaak. Citrus-rozemarijn - 1/2 onbehandelde sinaasappel 9 Appel-kaneel (bio), in halve schijfjes 9 - 1/2 appel, in heel fine schifjes - 1/2 pompelmoes, tot op het - 1/2 peer, in heel fine schijfjes vruchtvlees geschild (à vif) en - 2 kaneelstokjes in partjes - enkele schijfjes gember - enkele takjes verse rozemarijn Houdt u meer van een warme drank? Kiwi-passievrucht Giet dan kokend water over de kaneel en - 1 kwi, geschild en in fijne schijfjes de gember en voeg daarna het fruit toe. 9 - het vruchtvlees van 1 passievrucht À. se — —— ml | 7 S BD = I vig 4 ’ Jr A. mi 9A N ss sé & Ar ee WS A …e 4 (| = “i a N Ie zn 3 AN Ss st en & a at 3 N N en en bl 2 2 wi N ok v Geldig van 27/1 te.m. 9/2/2021. ok Met 88 XTRA.
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 2