Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
IS,
ya |
Ingrédients (a personnes)
4 Atlantische zalmfilets versmarkt)
an
300 g sojascheuten
Zin
250 g peultjes
125 g veldsla
-
mi?
1 onbehandelde citroen (bio)
@
=
©
me,
enkele takjes rozemarijn (vers)
800 g krielaardappelen
2 eetl. olijfolie
=
FA
1 koffiel. tijm (gedroogd)
peper en zout
re
Bass,
+
Vooraf (10 min)
7
\
Snij de citroen in schijfjes.
>
Ee ol
Verwijder de draadjes van de peultjes.
R
ste
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed
Jr
DES
a
24
u
schoon onder koud water en snij in 2.
fe
Verwarm de oven voor op 200 °C.
A,
Pa à
=
4
Bereiding (20 min)
1
=
æ
De
1 Schik de krielaardappelen, de peultjes,
er
=
PE
de zalmfilets en de citroenschifies op een
v
Pa
sex;
=>
Fr
met
A
bakplaat met bakpakier.
Besprenkel
BE
olijfolie en kruid met peper en zout. Verdeel er
Rx
de gedroogde tijm en de takjes rozemarijn over.
ER
EI
Schuif + 15 min. in de voorverwarmde oven.
pe
=
2 Haal uit de oven en voeg de sojascheuten
Le
toe. Bak 5 min.
—
Afwerking
Schik de veldsla op de borden en leg er de
Ei
dd
ET
zalm op. Serveer met de schijfjes citroen, de
groenten en de krielaardappelen.
5
#0
>
à
® ‘Origin Terra Australis
+ Australië
2
Le
RS
Alcoholvrije wijn
m
VL
B
Maredsous Bruin
=
EN
Donker abdijbier
6
+
Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenfs)
jé
PEN
Energe
560kcal Vezels
DR
We
Veren
2268 Einen 3998
(waaıvan) verzadigdevetzuren 42.8 Zout
028
Koolhydraten
36
(waarvan) suikers
048
©
ÈS
SELECTION
5
x
>37
e
&
2
1,
=
Et
=
x
mn:
Sojascheuten
207 €/kg
Veldsla
10,60 che
Peulen
196 E/kg
150
300 8
2508
Gewassen en gebruiksklaar.
Herkomst: België/Nederland.
Herkomst: Peru/Kenia.
ok Met 88 XTRA.
En