Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.

Hier is pagina 17 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 17
ekker én evenwichtig Vleesvervangers: tto 1,29: ee US een waaier aan opties Gus e/ke) uiden groene Kr Wil u eens iets anders dan vlees op De ettofoe en Hoofdgerecht het menu? Een makkelijke keuze, en een die bovendien goed is voor de E natuur. Probeer eens plantaardige ingrediënten, zoals peulvruchten Ingrediënten (4 personen) (linzen, kikkererwten …), quinoa, Boni Selection 250 g tofoe (versmark) soja, tofoe, seitan Zoveel Bio tofoe 800 g oriëntaalse bloemkoolrijst (diepvries) 100 erwten (diepvries) opties die in het groene gedeelte 2508 joe 1 plantje bieslook van de Voedingsdriehoek 1 plantje dragon verschijnen. Niets dan goeds, dus! enkele takjes peterselie vers) -15 %* -20 %* 1 sjalot op 2 verpakkinge 3verpakkingen 50 g geraspte kaas 'Special Mix Ik il 1 eetl. boter 3 eetl. olijfolie GEZOND peper en zout VOEDINGSDRIEHOE LEVEN oezondevenbe. nn Voorbereiding (10m) - Snipper de sjalot fijn - Hak het bieslook, de dragon en de peterselie fijn. - Snij de tofoe in blokjes en dep droog. © Vaams aïtuut Gezond Leven Bereiding (15 min) 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren erwten toe en laat 2 min. verder stoven. Voeg 1 dl water en de diepgevroren bloemkoolrijst toe. Kruid met peper en zout en laat 2 à 3 min. verder koken. Zet het vuur uit en roer er de boter, de geraspte kaas en de kruiden onder. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en © roerbak de tofoe 2 à 3 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Afwerking Zo maken we onze recepten evenwichtiger Schep de bloemkoolrsotto in diepe borden en > Elk recept dat ons kookteam samenstelt, wordt gecheckt door een team van serveer met de gebakken tofoe. voedingsdeskundigen Vintense Syrah rosé De voedingsdeskundigen houden rekening met de voorschriften uit de Alcohobvrije wijn Voedingsdriehoek van het Vlaams Instituut Gezond Leven: genoeg groenten, Postel Blond afwisseling tussen vlees, vis en veggie en zo veel mogelijk pure ingrediënten. Blond abdijbier Voedingswaarden bij elk recept: in een tabel bij de recepten staan de calorieën, de hoeveelheid koolhydraten (en suikers), vezels, zout, vetten (en verzadigde vetzuren) en eiwitten. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie Skal vezels 188 Vetten 2588 Ewillen 1708 (teanar) veradigde veturen 758 Zout 148 Koohydraten 1698 (daarvan) suikers 938 Zo werken we samen aan een betere gezondheid, stap voor stap. 888 TEST M = X ai Be À a 2 I Messie af N eine Kippenhaasje Boni Selection Boni Selection + 500 g bloemkool als alternatief voor rijst Veggie linzenburgers | 1245 €/kg 1kg 2stuks 200g 1,65 « 2,49: 8 95 €/kg Omdat weatidre zijn dan in deze ol x De tort ren op. ue en promoties in de andere | vertoon van uw Xa groe vant in a Steck kunnen de pin in a Coryn ne ze prijzen in uw winkel kan nkebemek raadplegen via de RC de deren 345 2 545). and glu geen dansen MZ laagste prijzen nm
Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 17