Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ekker én evenwichtig
Vleesvervangers:
tto
1,29:
ee US
een waaier aan opties
Gus e/ke)
uiden
groene Kr
Wil u eens iets anders dan vlees op
De
ettofoe en
Hoofdgerecht
het menu? Een makkelijke keuze, en
een die bovendien goed is voor de
E
natuur. Probeer eens plantaardige
ingrediënten, zoals peulvruchten
Ingrediënten (4 personen)
(linzen, kikkererwten …), quinoa,
Boni Selection
250 g tofoe (versmark)
soja, tofoe, seitan
Zoveel
Bio tofoe
800 g oriëntaalse bloemkoolrijst (diepvries)
100 erwten (diepvries)
opties die in het groene gedeelte
2508
joe
1 plantje bieslook
van de Voedingsdriehoek
1 plantje dragon
verschijnen. Niets dan goeds, dus!
enkele takjes peterselie vers)
-15 %*
-20 %*
1 sjalot
op 2 verpakkinge
3verpakkingen
50 g geraspte kaas 'Special Mix
Ik
il
1 eetl. boter
3 eetl. olijfolie
GEZOND
peper en zout
VOEDINGSDRIEHOE
LEVEN
oezondevenbe.
nn
Voorbereiding (10m)
- Snipper de sjalot fijn
- Hak het bieslook, de dragon en
de peterselie fijn.
- Snij de tofoe in blokjes en dep droog.
© Vaams aïtuut Gezond Leven
Bereiding (15 min)
1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof
de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren erwten
toe en laat 2 min. verder stoven. Voeg 1 dl water
en de diepgevroren bloemkoolrijst toe. Kruid
met peper en zout en laat 2 à 3 min. verder
koken. Zet het vuur uit en roer er de boter, de
geraspte kaas en de kruiden onder.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en
©
roerbak de tofoe 2 à 3 min. op een hoog vuur.
Kruid met peper en zout.
Afwerking
Zo maken we onze recepten evenwichtiger
Schep de bloemkoolrsotto in diepe borden en
>
Elk recept dat ons kookteam samenstelt, wordt gecheckt door een team van
serveer met de gebakken tofoe.
voedingsdeskundigen
Vintense Syrah rosé
De voedingsdeskundigen houden rekening met de voorschriften uit de
Alcohobvrije wijn
Voedingsdriehoek van het Vlaams Instituut Gezond Leven: genoeg groenten,
Postel Blond
afwisseling tussen vlees, vis en veggie en zo veel mogelijk pure ingrediënten.
Blond abdijbier
Voedingswaarden bij elk recept: in een tabel bij de recepten staan de
calorieën, de hoeveelheid koolhydraten (en suikers), vezels, zout, vetten
(en verzadigde vetzuren) en eiwitten.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie Skal vezels 188
Vetten
2588 Ewillen 1708
(teanar) veradigde veturen 758 Zout
148
Koohydraten
1698
(daarvan) suikers
938
Zo werken we samen aan
een betere gezondheid,
stap voor stap.
888
TEST
M
=
X
ai
Be À
a
2
I
Messie
af
N
eine
Kippenhaasje
Boni Selection
Boni Selection
+ 500 g
bloemkool als alternatief voor rijst
Veggie linzenburgers
|
1245 €/kg
1kg
2stuks 200g
1,65 «
2,49:
8 95 €/kg
Omdat weatidre
zijn dan in deze ol
x De tort
ren op. ue en promoties in de andere |
vertoon van uw Xa
groe vant in a
Steck kunnen de pin in a Coryn ne
ze prijzen in uw winkel kan
nkebemek raadplegen via de RC
de
deren 345 2 545). and
glu geen dansen
MZ laagste prijzen nm