Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ekker én evenwichtig

Vleesvervangers:

tto

1,29:

ee US

een waaier aan opties

Gus e/ke)

uiden

groene Kr

Wil u eens iets anders dan vlees op

De

ettofoe en

Hoofdgerecht

het menu? Een makkelijke keuze, en

een die bovendien goed is voor de

E

natuur. Probeer eens plantaardige

ingrediënten, zoals peulvruchten

Ingrediënten (4 personen)

(linzen, kikkererwten …), quinoa,

Boni Selection

250 g tofoe (versmark)

soja, tofoe, seitan

Zoveel

Bio tofoe

800 g oriëntaalse bloemkoolrijst (diepvries)

100 erwten (diepvries)

opties die in het groene gedeelte

2508

joe

1 plantje bieslook

van de Voedingsdriehoek

1 plantje dragon

verschijnen. Niets dan goeds, dus!

enkele takjes peterselie vers)

-15 %*

-20 %*

1 sjalot

op 2 verpakkinge

3verpakkingen

50 g geraspte kaas 'Special Mix

Ik

il

1 eetl. boter

3 eetl. olijfolie

GEZOND

peper en zout

VOEDINGSDRIEHOE

LEVEN

oezondevenbe.

nn

Voorbereiding (10m)

- Snipper de sjalot fijn

- Hak het bieslook, de dragon en

de peterselie fijn.

- Snij de tofoe in blokjes en dep droog.

© Vaams aïtuut Gezond Leven

Bereiding (15 min)

1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof

de sjalot glazig. Voeg de diepgevroren erwten

toe en laat 2 min. verder stoven. Voeg 1 dl water

en de diepgevroren bloemkoolrijst toe. Kruid

met peper en zout en laat 2 à 3 min. verder

koken. Zet het vuur uit en roer er de boter, de

geraspte kaas en de kruiden onder.

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en

©

roerbak de tofoe 2 à 3 min. op een hoog vuur.

Kruid met peper en zout.

Afwerking

Zo maken we onze recepten evenwichtiger

Schep de bloemkoolrsotto in diepe borden en

>

Elk recept dat ons kookteam samenstelt, wordt gecheckt door een team van

serveer met de gebakken tofoe.

voedingsdeskundigen

Vintense Syrah rosé

De voedingsdeskundigen houden rekening met de voorschriften uit de

Alcohobvrije wijn

Voedingsdriehoek van het Vlaams Instituut Gezond Leven: genoeg groenten,

Postel Blond

afwisseling tussen vlees, vis en veggie en zo veel mogelijk pure ingrediënten.

Blond abdijbier

Voedingswaarden bij elk recept: in een tabel bij de recepten staan de

calorieën, de hoeveelheid koolhydraten (en suikers), vezels, zout, vetten

(en verzadigde vetzuren) en eiwitten.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie Skal vezels 188

Vetten

2588 Ewillen 1708

(teanar) veradigde veturen 758 Zout

148

Koohydraten

1698

(daarvan) suikers

938

Zo werken we samen aan

een betere gezondheid,

stap voor stap.

888

TEST

M

=

X

ai

Be À

a

2

I

Messie

af

N

eine

Kippenhaasje

Boni Selection

Boni Selection

+ 500 g

bloemkool als alternatief voor rijst

Veggie linzenburgers

|

1245 €/kg

1kg

2stuks 200g

1,65 «

2,49:

8 95 €/kg

Omdat weatidre

zijn dan in deze ol

x De tort

ren op. ue en promoties in de andere |

vertoon van uw Xa

groe vant in a

Steck kunnen de pin in a Coryn ne

ze prijzen in uw winkel kan

nkebemek raadplegen via de RC

de

deren 345 2 545). and

glu geen dansen

MZ laagste prijzen nm