Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
D
Soe
alt
|
=
dee
D
SSR:
MK
oe
>
5
1
mie
Boni Selection
Fu
à
preiwit
+k
:
Herkomst: België.
f
%
( Versmarkt}
Versmarkt _)
/
kh
w
Ki
ù
|
y
F
st
à d
2
à
ES
og
=
er
wie
#
cd
.
AA
Ui
A
los
Herkomst: België/Nederland.
LA
Ni
NT
M
€
16]
MATE
Ee
Red
Hal
M
10 IN
Ne
Gi
Er
nd
DE
+
Wr
Le
=
Soep
Boni Selection
Ingrediënten (4 personen)
Afwerking
200 g gebakken varkensgebraad
Werk de borden met soep af met de reepjes
spruiten
500 g spruiten (iepvries)
varkensgebraad. Kruid eventueel met peper.
15 kg
1.07 €/kg
2 preiwitten
Lui
Nog preiwit over?
2 eetl. olijfolie
D- Maak een smeersalade! Snij het preiwit in de
1 blokje groentebouillon
lengte in 4 en daarna in Kleine stukjes. Bak
peper en zout
+ 10 min. in een klontje boter. Laat afkoelen
Voorbereiding Gomi)
en meng met een paar eetlepels yoghurt
en/of mayonaise. Kruid met peper en zout
- Snij het preiwit in ringen.
en werk naar wens af met blokjes ham of
al
Boten
- Snipper de ui fijn.
garnalen.
- Snij het varkensgebraad in fijne reepjes.
D- U kan het preiwit ook invriezen voor bv. een
Bereiding @0 min)
volgende soep (verdeel ze dan vooraf in
3,18:
1 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui
porties).
asso ee)
en de prei 2 min.
2 Voeg de diepgevroren spruiten en 1 L heet
water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over
en laat + 15 min. koken. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Boni Selection
3 Mix de soep en voeg eventueel nog wat water
Energie 1eskal vezels 188
Veten
788 Ewilen 16,78
varkensgebraad
toe als de soep te dik is.
(waanar) verzadigde vetzuren 1,18 Zout
158
+ 11 sneetjes 200 g
-15 %*
Koolhydraten
1028
van:
(waanar) sukers
698
2 verpakkingen
ok Met 88 XTRA.
Gegen vam rara