Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Colruyt Folder 27.01.2021

Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 10

Mn enw! unchen ne sw D. +. as. + nn er nn re re EN 8 = Ze N; rijd ne DS \ N An À LUS 7 Td ei AS iR = E DS De == — anni Tr —_ Ten en 2. « Eh Fe » Me CEN Ingrediönten ( personen) - Snij de zongedroogde tomaten fijn. 4 Meng 4 eetl. tapenade met de pasta. 4 kalfsescalopes (beenhouwerij - Snij de escalopes in de lengte in 2 en Werk af met de kalfsreepjes en de gebakken daarna in fijne repen. champignons. Bestrooi met de basilicumblaadjes. 1 koffiel. fijngesneden knoflook (epe) we 500 g champignons - Snij de champignons in stukjes. 1 plantje basilicum Pluk de blaadjes basilicum. D- Nog wat tapenade over? Bewaar het in een 100 g zongedroogde tomaten met basilicum luchtdichte bokaal. Lekker met crackers als (versmarkt) Bereiding (15 min) aperitiefhapje of als spread op brood. 250 g casarecce van kikkererwten (pasta) 1 Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: 2 eetl. olijfolie zie verpakking). Giet af. D- wat variatie? Vervang de kalfsescalopes eens door blokjes tofu. peper en zout 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en Voor de tapenade: bak de kalfsreepjes 1 à 2 min. op een hoog vuur. Vintense 'O°rigin' Les Galets 400 g groene olijven met look (ersmarkt) Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet Alcoholvrije wijn opzij. Super 8 Flandrien 3 koffiel. kappertjes (bokaal) 5 Verhit 1 eet. olijfolie in de pan en bak de Blond bier 1 koffiel. mosterd champignons Æ 4 min. Kruid met peper en Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlis) Voorbereiding Go min) zout. Voeg het diepgevroren knoflook en de Energie 677keal Veres 1188 - Voor de tapenade: mix de uitgelekte zongedroogde tomaten toe. Bak nog 1 min. Veten 2138 Eviten 1728 (waarvan) verzadigdevetzuren 52.8 Zout 388 kappertjes, de olijven, de mosterd en 5 eetl. Kool en ET: water in een blender. (waarvan) sukers “sg Geldig van 27/1 te.m. 9/2/2021. ok Met 88 XTRA.

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 10