Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Mn

enw!

unchen

ne

sw

D. +.

as.

+

nn

er

nn

re

re

EN

8

=

Ze

N;

rijd

ne

DS

\

N

An

À

LUS

7

Td

ei

AS

iR

=

E

DS

De

==



anni

Tr

—_

Ten

en

2.

«

Eh

Fe

»

Me CEN

Ingrediönten ( personen)

- Snij de zongedroogde tomaten fijn.

4 Meng 4 eetl. tapenade met de pasta.

4 kalfsescalopes (beenhouwerij

-

Snij de escalopes in de lengte in 2 en

Werk af met de kalfsreepjes en de gebakken

daarna in fijne repen.

champignons. Bestrooi met de basilicumblaadjes.

1 koffiel. fijngesneden knoflook (epe)

we

500 g champignons

-

Snij de champignons in stukjes.

1 plantje basilicum

Pluk de blaadjes basilicum.

D- Nog wat tapenade over? Bewaar het in een

100 g zongedroogde tomaten met basilicum

luchtdichte bokaal. Lekker met crackers als

(versmarkt)

Bereiding (15 min)

aperitiefhapje of als spread op brood.

250 g casarecce van kikkererwten (pasta)

1 Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd:

2 eetl. olijfolie

zie verpakking). Giet af.

D- wat variatie? Vervang de kalfsescalopes eens

door blokjes tofu.

peper en zout

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en

Voor de tapenade:

bak de kalfsreepjes 1 à 2 min. op een hoog vuur.

Vintense 'O°rigin' Les Galets

400 g groene olijven met look (ersmarkt)

Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet

Alcoholvrije wijn

opzij.

Super 8 Flandrien

3 koffiel. kappertjes (bokaal)

5 Verhit 1 eet. olijfolie in de pan en bak de

Blond bier

1 koffiel. mosterd

champignons Æ 4 min. Kruid met peper en

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlis)

Voorbereiding Go min)

zout. Voeg het diepgevroren knoflook en de

Energie 677keal Veres 1188

- Voor de tapenade: mix de uitgelekte

zongedroogde tomaten toe. Bak nog 1 min.

Veten

2138 Eviten

1728

(waarvan) verzadigdevetzuren 52.8 Zout

388

kappertjes, de olijven, de mosterd en 5 eetl.

Kool

en

ET:

water in een blender.

(waarvan) sukers

“sg

Geldig van 27/1 te.m. 9/2/2021.

ok Met 88 XTRA.