Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 12
Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
Jan es EURE en
| kna MU
sl
ir
BE
Le
4
videorecept
Le
fl
ed
7
&
le
2
we
a
WL
N
%
ESS,
=
N
e-
=
RR
£
We
Is
ee
: À
“
{
ni
N
us
ú
AR
os,
we
Ne
IK
2
us
Î
I
(de
(|
dies
A
il
En
I)
N
ts
a
©
md!
fl
I
Tussendoortje/aper| iefhapje
EEE EEn
LEET SY: ES mer
je
Ingrediënten (4 personen)
Ingrediënten Q kommetje)
Ingrediënten (12 stuks)
rn
- 3 pastinaken
2 clementines
4 eetl. kokospoeder
- 1 eetl. arachideolie
2 kiwi's
4 eetl. havermout
mi
ee
- 1 snuife zout
1 appel Gonagold)
2 eetl. studentenhaver
- 1 snuifje paprikapoeder
1 peer conference)
3 medjouldadels
1 sinaasappel
2 eet. pindakaas
Voorbereiding Gomi)
2 eet. vloeibare honing
Zin in een voorsmaakje?
- Schil de pastinaken en snij ze in hele
Bereiding (0 in)
Bekijk het filmpje op
fijne schijfjes met een mandoline of
1 Pel de dementines en verdeel in
Voorbereiding G min)
een dunschiller.
partjes.
Hak de studentenhaver en
- Verwarm de oven voor op 170 °C.
2 Pers de sinaasappel uit.
de dadels fijn met een groot mes
3 Snij de kiwis, appel en peer in kleine
Bereiding (5 min)
stukjes.
Bereiding 20 min)
1 Meng de pastinaakschijfjes met de
4 Verdeel de vruchten over 1 kommetje
1 Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en
arachideolie in een kom.
en besprenkel met sinaasappelsap
bak het kokospoeder, de studentenhaver, de dadels en de
2 Schik ze op een bakplaat
met
havermout 3 à 4 min. al roerend.
bakpapier en laat er wat ruimte tussen.
2 Haal de pan van het vuur en roer er de pindakaas en
Zet + 10 min. in de voorverwarmde oven.
honing doorheen
Meng de schijfjes halverwege de baktijd
3 Bevochtig uw handen en kneed het mengsel tot een
door elkaar.
bal. Vorm kleine balletjes en zet + 10 min in de koelkast
3 Kruid de
chips met
zout
en
voordat u ze serveert.
paprikapoeder zodra ze uit de oven
komen. Meng opnieuw.
PU kan de studentenhaver vervangen door een andere
notenmengeling.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Voedingswaarde per kommetje (op basis van de ingredintenlist)
Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlist)
Energie
0kal vezels
418
Energie
285kcal Vezels
opg
Enge kl
Skal vezels
Veels Og
Velten,
369 Eten 178
Verten
15e Ewiten 398
Velten,
48e Eden 168
(waanan) verzadigde vezuren 06.8 Zout
Org
(waarvan) verzadigde vetzuren 03g Zout
008
(waanan) verzadigde vetzuren 22g Zout
008
Koolhydraten
1058
Koolhydraten
E77]
Koolhydraten
178
(waanar) sukers
518
(daarvan) suikers
256
Guaanan) suikers
548
ok Met AJ xTRA
Gegen za a fan