Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 12


Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Colruyt Folder 27.01.2021

Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 12

5 Jan es EURE en | kna MU sl ir BE Le 4 videorecept Le fl ed 7 & le 2 we a WL N % ESS, = N e- = RR £ We Is ee : À “ { ni N us ú AR os, we Ne IK 2 us Î I (de (| dies A il En I) N ts a © md! fl I Tussendoortje/aper| iefhapje EEE EEn LEET SY: ES mer je Ingrediënten (4 personen) Ingrediënten Q kommetje) Ingrediënten (12 stuks) rn - 3 pastinaken 2 clementines 4 eetl. kokospoeder - 1 eetl. arachideolie 2 kiwi's 4 eetl. havermout mi ee - 1 snuife zout 1 appel Gonagold) 2 eetl. studentenhaver - 1 snuifje paprikapoeder 1 peer conference) 3 medjouldadels 1 sinaasappel 2 eet. pindakaas Voorbereiding Gomi) 2 eet. vloeibare honing Zin in een voorsmaakje? - Schil de pastinaken en snij ze in hele Bereiding (0 in) Bekijk het filmpje op fijne schijfjes met een mandoline of 1 Pel de dementines en verdeel in Voorbereiding G min) een dunschiller. partjes. Hak de studentenhaver en - Verwarm de oven voor op 170 °C. 2 Pers de sinaasappel uit. de dadels fijn met een groot mes 3 Snij de kiwis, appel en peer in kleine Bereiding (5 min) stukjes. Bereiding 20 min) 1 Meng de pastinaakschijfjes met de 4 Verdeel de vruchten over 1 kommetje 1 Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en arachideolie in een kom. en besprenkel met sinaasappelsap bak het kokospoeder, de studentenhaver, de dadels en de 2 Schik ze op een bakplaat met havermout 3 à 4 min. al roerend. bakpapier en laat er wat ruimte tussen. 2 Haal de pan van het vuur en roer er de pindakaas en Zet + 10 min. in de voorverwarmde oven. honing doorheen Meng de schijfjes halverwege de baktijd 3 Bevochtig uw handen en kneed het mengsel tot een door elkaar. bal. Vorm kleine balletjes en zet + 10 min in de koelkast 3 Kruid de chips met zout en voordat u ze serveert. paprikapoeder zodra ze uit de oven komen. Meng opnieuw. PU kan de studentenhaver vervangen door een andere notenmengeling. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Voedingswaarde per kommetje (op basis van de ingredintenlist) Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlist) Energie 0kal vezels 418 Energie 285kcal Vezels opg Enge kl Skal vezels Veels Og Velten, 369 Eten 178 Verten 15e Ewiten 398 Velten, 48e Eden 168 (waanan) verzadigde vezuren 06.8 Zout Org (waarvan) verzadigde vetzuren 03g Zout 008 (waanan) verzadigde vetzuren 22g Zout 008 Koolhydraten 1058 Koolhydraten E77] Koolhydraten 178 (waanar) sukers 518 (daarvan) suikers 256 Guaanan) suikers 548 ok Met AJ xTRA Gegen za a fan

Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 12