Colruyt - Folder van 27.01.2021 tot 09.02.2021 - Pagina 12




Hier is pagina 12 van 20 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 27.01.2021 tot 09.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5

Jan es EURE en

| kna MU

sl

ir

BE

Le

4

videorecept

Le

fl

ed

7

&

le

2

we

a

WL

N

%

ESS,

=

N

e-

=

RR

£

We

Is

ee

: À



{

ni

N

us

ú

AR

os,

we

Ne

IK

2

us

Î

I

(de

(|

dies

A

il

En

I)

N

ts

a

©

md!

fl

I

Tussendoortje/aper| iefhapje

EEE EEn

LEET SY: ES mer

je

Ingrediënten (4 personen)

Ingrediënten Q kommetje)

Ingrediënten (12 stuks)

rn

- 3 pastinaken

2 clementines

4 eetl. kokospoeder

- 1 eetl. arachideolie

2 kiwi's

4 eetl. havermout

mi

ee

- 1 snuife zout

1 appel Gonagold)

2 eetl. studentenhaver

- 1 snuifje paprikapoeder

1 peer conference)

3 medjouldadels

1 sinaasappel

2 eet. pindakaas

Voorbereiding Gomi)

2 eet. vloeibare honing

Zin in een voorsmaakje?

- Schil de pastinaken en snij ze in hele

Bereiding (0 in)

Bekijk het filmpje op

fijne schijfjes met een mandoline of

1 Pel de dementines en verdeel in

Voorbereiding G min)

een dunschiller.

partjes.

Hak de studentenhaver en

- Verwarm de oven voor op 170 °C.

2 Pers de sinaasappel uit.

de dadels fijn met een groot mes

3 Snij de kiwis, appel en peer in kleine

Bereiding (5 min)

stukjes.

Bereiding 20 min)

1 Meng de pastinaakschijfjes met de

4 Verdeel de vruchten over 1 kommetje

1 Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en

arachideolie in een kom.

en besprenkel met sinaasappelsap

bak het kokospoeder, de studentenhaver, de dadels en de

2 Schik ze op een bakplaat

met

havermout 3 à 4 min. al roerend.

bakpapier en laat er wat ruimte tussen.

2 Haal de pan van het vuur en roer er de pindakaas en

Zet + 10 min. in de voorverwarmde oven.

honing doorheen

Meng de schijfjes halverwege de baktijd

3 Bevochtig uw handen en kneed het mengsel tot een

door elkaar.

bal. Vorm kleine balletjes en zet + 10 min in de koelkast

3 Kruid de

chips met

zout

en

voordat u ze serveert.

paprikapoeder zodra ze uit de oven

komen. Meng opnieuw.

PU kan de studentenhaver vervangen door een andere

notenmengeling.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Voedingswaarde per kommetje (op basis van de ingredintenlist)

Voedingswaarde per stuk (op basis van de ingrediëntenlist)

Energie

0kal vezels

418

Energie

285kcal Vezels

opg

Enge kl

Skal vezels

Veels Og

Velten,

369 Eten 178

Verten

15e Ewiten 398

Velten,

48e Eden 168

(waanan) verzadigde vezuren 06.8 Zout

Org

(waarvan) verzadigde vetzuren 03g Zout

008

(waanan) verzadigde vetzuren 22g Zout

008

Koolhydraten

1058

Koolhydraten

E77]

Koolhydraten

178

(waanar) sukers

518

(daarvan) suikers

256

Guaanan) suikers

548

ok Met AJ xTRA

Gegen za a fan