Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 72




Hier is pagina 72 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Vis met currysaus

en mosselen

4 personen « 35 min

4 di kokosdri

4

600 g heilbotfilet

si

% kg Spar mosselen

1te

1 Granny Smith-appel

1 rode puntpaprika

1 klein

2 sjalotten

urkuma

=

ur

shenie mite wijn

Lande biai

1

Was de mosselen tweemaal met

koud water.

N

Pel en versnipper de sjalotten. Pel

I

w

as de Granny Smith-appel en snij

Crème van pijnboompitten

% in fijne blokjes. Snij de andere

gun in fijne plakjes voor de afwer-

met kooltjes en groentjes «7

4 personen (voorgerecht) of 8 personen (dip)

20 min + weken: 1 nacht

>

Zei de mosselen op het vuur in olie

met de look. Blus met de witte wijn

150 g Boni bio sojadrank

% dl Boni ne olijfolie

en laat ze mooi openkomen onder

% rol

deksel.

150 g Spa

ijnboompitten

50 g Parmezaanse ka:

% bloem

sol

u

Stoof de sjalotten en it IE

leid

% pe groene en gele paprika

samen aan |

n boter.

2.

currypoeder

um en ba de

ink

kruiden kann met

a

in een pan zonder vetstof.

gezouten water en koel afin koud

Blus met de ju:

va en mosseltjes.

Nn

leek deze een nachtje in de

water.

Haal de mosseltjes uit de schelp en

St

©

Verwijder de steelaanzet en zaadlijs-

Mix de volgende dag mooi glad.

van de verschillende paprika”

N

Voeg de kokosdrink toe aan de jus

F

F

en laat inkoken. Laat de saus nog

toe.

frietjes.

vaer overons nee ee een ee ore estar oeren dieren wiee euere eres orerere rare een 616761616070

wat indikken me, maïzena. Kruid

oo

A

Y

d

Snij de verkele en dead in

Kruid

fijne st

met peper en

en steek alle groentjes in de dipsaus.

w

Stoof karten en kacht aan in hete

a

Snij de romanesco* en bloemkool in

olie en kruid me:

en z

hapklare roosje:

FN

Bak de bone mooi goudgeel

in wat hete

=

Schik de groentjes in het midden

ke

I

is

leken

Elke plantaardige drink proeft anders. Zo heeft

er)

PT

r

ee de saus rond de vis en



schik de mosseltjes o

rijstdrink een zoete toets en is amandeldrink best

wel nootachtig. Toch a de drinks over het

PN

w

Werk af met us Gran Smith,

,

algemeen veeleer neutraa

het groen van de

=

enn Biere areas orereree lerne Eee ee

korianderblaadjes.

=>

‘Je kan de romanesco ook vervangen door broccoli