Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Vis met currysaus
en mosselen
4 personen « 35 min
4 di kokosdri
4
600 g heilbotfilet
si
% kg Spar mosselen
1te
1 Granny Smith-appel
1 rode puntpaprika
1 klein
2 sjalotten
urkuma
=
ur
shenie mite wijn
Lande biai
1
Was de mosselen tweemaal met
koud water.
N
Pel en versnipper de sjalotten. Pel
I
w
as de Granny Smith-appel en snij
Crème van pijnboompitten
% in fijne blokjes. Snij de andere
gun in fijne plakjes voor de afwer-
met kooltjes en groentjes «7
4 personen (voorgerecht) of 8 personen (dip)
20 min + weken: 1 nacht
>
Zei de mosselen op het vuur in olie
met de look. Blus met de witte wijn
150 g Boni bio sojadrank
% dl Boni ne olijfolie
en laat ze mooi openkomen onder
% rol
deksel.
150 g Spa
ijnboompitten
50 g Parmezaanse ka:
% bloem
sol
u
Stoof de sjalotten en it IE
leid
% pe groene en gele paprika
samen aan |
n boter.
2.
currypoeder
um en ba de
ink
kruiden kann met
a
in een pan zonder vetstof.
gezouten water en koel afin koud
Blus met de ju:
va en mosseltjes.
Nn
leek deze een nachtje in de
water.
Haal de mosseltjes uit de schelp en
St
©
Verwijder de steelaanzet en zaadlijs-
Mix de volgende dag mooi glad.
van de verschillende paprika”
N
Voeg de kokosdrink toe aan de jus
F
F
en laat inkoken. Laat de saus nog
toe.
frietjes.
vaer overons nee ee een ee ore estar oeren dieren wiee euere eres orerere rare een 616761616070
wat indikken me, maïzena. Kruid
oo
A
Y
d
Snij de verkele en dead in
Kruid
fijne st
met peper en
en steek alle groentjes in de dipsaus.
w
Stoof karten en kacht aan in hete
a
Snij de romanesco* en bloemkool in
olie en kruid me:
en z
hapklare roosje:
FN
Bak de bone mooi goudgeel
in wat hete
=
Schik de groentjes in het midden
ke
I
is
leken
Elke plantaardige drink proeft anders. Zo heeft
er)
PT
r
ee de saus rond de vis en
Là
schik de mosseltjes o
rijstdrink een zoete toets en is amandeldrink best
wel nootachtig. Toch a de drinks over het
PN
w
Werk af met us Gran Smith,
,
algemeen veeleer neutraa
het groen van de
=
enn Biere areas orereree lerne Eee ee
korianderblaadjes.
=>
‘Je kan de romanesco ook vervangen door broccoli