Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 49




Hier is pagina 49 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

Ë 6 en “Ik ben

Yoghurtmousse met

zoek naar een

rood fruit en mango

Ba de die niet

2 grote of 4 kleine glaasjes e 15 min

ee

= ongezond is. Deze

ir

oghurtmousse past

150 g Boni Griekse yoghurt

volledig in het plaatje.

1 blaadje gelatine

(

38

Leiwit

Ideaal om eens tijdens

3

k

het weekend te maken!”

road trié naar keuze

EE”

%

munt

bloemsuiker

perfecte laatavondsnack

li

1 di frambozencoulis

2

1 blaadje gelatine (3 g)

urtmousse: wi

pirate in u water en

ri

Er

hed

Pr

ip het

Nn

Neem een heel Bern deel (1 el)

van de yoghurt en warm op in de

N

f_

microgolfoven.

ya,

w

Smelt het uitgeknepen gelatine-

u

Phan

blaadje in de warme yoghurt. Voeg

daarna toe aan de rest van de

urt.

>

Klop het eiwit mooi luchtig in een

vetvri

u

Strooi de se ge ek bij het

eiwit en

Spatel het a LS de yoghurt

N

Zet de glaasjes schuin,

on een eierschaal, en schep

oo

Er een na el min pe en in de

koelka

malen

eek de in

ijskoud water en k

uit

ijp het

10.

Warm de frambozencoulis En en

smelt de uitgeknepen gelatine erin.

Laat wat afkoelen en giet het op de

urtmo

e. Zet opni

w inde

Prosecco Raffael!

koelkast en laat

E

. Was het rood fruit voorzichtig.

extr:

g, Veneto, Italië

PN

Schil e

wi fruitig aroma

n snij de m

mango fijn.

Schik het fruit in je glaasje.

* levendig in de moi

Werk af met een blaadje munt en

een elegante, delicate mousse

« fris en sprankele:

wat bloemsuiker.

Ons vakmanschap drink je met verstand