Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 52




Hier is pagina 52 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zo plat als … 4

Platbrood is een prima alternatief voor een pizzabodem.

De Griekse yoghurt geeft je deeg een volle smaak

Daarbovenop is een platbrood extra knapperig

Beleggen maar!

Flatbread ‘BBQ style’ met kip en cheddar

4 personen (8 stuks)

1 u + rijzen: 15 min + oven: 10 min

platbrod

250 ml Boni passata

Ook lekker

10 g Boni witte bloem

75 g Spar gratinmix

5 g zou

75 g gemalen cheddar

%

op je platbrood

10 g bak

340 g Boni Bees yoghurt

% rode

Boni zonnebloem

oli

1kl ai,

Peta en spinazie,

% bosje platte le

2 Spar kipfilets

gegrilde asperges

140 ml BBQ-saus

H

di

T

en gerookte zalm

kook de

der door de bloem en voeg het

kipfilets gaar.

of hummus en

za atar.

Roer goed door en kneed tot

de kipfilets met een vork uit

|

een egaal d

stukken en maak er kleine bol-

7

10.

letje:

Roer de overige BBQ-saus door

w

m

en laat op een tochtvrije en

spaghettikruiden.

11

Ver!

warme plaats 15 min rusten

de oven voor op

een propere handdoek.

>

Rol elk balletje uit tot een

12

Verwijder de steelaanzet en

/

platte cirkel van 0,

zaadjes

de paprika en snij

À

u

Bak aan de ene zijde 2 m

het vruchtvlees in reepjes.

in een antikleefpan zonder

Pel de rode ui en snij in halve

i

f op een matig vuur. Laat

4

w

en draai om. Herhaal voor de

passata en beleg met de rode

an zij

H

L

L

|

paprika, ui en het kippenvlees.

cl

n in een propere handdoek

tot ese De stoom di:

14.

Bak 6 à 8 min in de voorver-

15.

de! broden zacht blijven

Werk af met platte peterselie.