Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 54
Hier is pagina 54 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Br
iseren
4
Krijg in ‘no time’ de meest
klassieke bereiding onder de knie
om een groot stuk vlees te garen
kan je leven
Gebraiseerd Tenten
50
kruidig met
per
nen
garen:
min
rusten: 10 min
een droge rub
1 varken:
selderstengels
arachideolie
&
4 of 4 beentjes)
3 teentjes lo
1. Een droge rub bestaat altijd uit
2 wor’
kruiden naar keuze
kruidentuiltje
witte of bruine suiker. Dat
gt
2 en
(cajun, ras el hanout
)
ti
|
voor een mooie karamellisatie
van het vlees.
peterseliestengels)
2. Door wat zout toe te voegen,
En
L
L
verliest het vlees wat vocht
in met een scherp mes, maar zorg dat
kroontje met de ingesneden kant
ar de rub in kan oplossen
je niet te die)
naar
N
Wrijf het vl NE met de
ovenschot:
el.
d'espelette geeft de nodige pit
gekozen droge kruidet
et in de jaune oven en
en zorgt voor e
mooie balans
tegenover de suk
arachid
de raadsa
goed dichtschroeit
>
Ver
m de oven voor op 160°C
HS Besl halverwege de gaartijd ag
was de selder.
naar boven.
L
zodat ze niet verbran
+ 10 min rusten alvorens te snijden.
N
Stoof de groenten zachtjes aan in wat
.
boter. Pel en De à nn loo)
‚eg samen mí
identuiltje =
wi
|
3
he
—
nn
ge
al
===.
am
—
ze
À
u Fu
2
5
=
ES
td
EF Bekijk het Filmpje
op WWW mijnspar.bel
—
zen —
ng
St