Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Br

iseren

4

Krijg in ‘no time’ de meest

klassieke bereiding onder de knie

om een groot stuk vlees te garen

kan je leven

Gebraiseerd Tenten

50

kruidig met

per

nen

garen:

min

rusten: 10 min

een droge rub

1 varken:

selderstengels

arachideolie

&

4 of 4 beentjes)

3 teentjes lo

1. Een droge rub bestaat altijd uit

2 wor’

kruiden naar keuze

kruidentuiltje

witte of bruine suiker. Dat

gt

2 en

(cajun, ras el hanout

)

ti

|

voor een mooie karamellisatie

van het vlees.

peterseliestengels)

2. Door wat zout toe te voegen,

En

L

L

verliest het vlees wat vocht

in met een scherp mes, maar zorg dat

kroontje met de ingesneden kant

ar de rub in kan oplossen

je niet te die)

naar

N

Wrijf het vl NE met de

ovenschot:

el.

d'espelette geeft de nodige pit

gekozen droge kruidet

et in de jaune oven en

en zorgt voor e

mooie balans

tegenover de suk

arachid

de raadsa

goed dichtschroeit

>

Ver

m de oven voor op 160°C

HS Besl halverwege de gaartijd ag

was de selder.

naar boven.

L

zodat ze niet verbran

+ 10 min rusten alvorens te snijden.

N

Stoof de groenten zachtjes aan in wat

.

boter. Pel en De à nn loo)

‚eg samen mí

identuiltje =

wi

|

3

he



nn

ge

al

===.

am



ze

À

u Fu

2

5

=

ES

td

EF Bekijk het Filmpje

op WWW mijnspar.bel



zen —

ng

St