Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 18 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 18
AR ir bul AN N° A \ } Ÿ por Mr k de \ 7 N r 1 » or y& yr „ "4 bi # A FE F pn ; ra Be A T = pr A LE — 5 D Rochefort Triple Extra Em . - zacht tra en tenbier met Eee body itrusen ww: : arabe el vi an sm: a) “aus Kip Madeira met U oesterzwammen- roomsaus en krieltjes Scheur de oesterzwammen in 2, de grotere exeng 4 personen « 30 min Pel de ui en snij in halve rin w Pel de look en pers ij > erhit wat boter oi bruin, 600 g Spar kippenblokj 600 g Spar gekookte krieltjes Su de pan en bewaar even a m 18 oesterzwam: ze toe. Schep met een schuimspaan uit de pan di om ook oeg extra boter toe indie 100 ml Madeirawijn 375 ml kippenbouillon N Blus ei ce Madeirawin. Laat led ee 50 ml Boni mel Roer L L 15 g vloeiende bloe kook. Laat 1 | Boni culinaire room pp dd. Roer regelmatig. à L % bosje bi par ongezouten boter 11. Snipper de bieslook fijn en werk het gerecht ermee af. (3) Ons vakmanschap drink je met verstand
Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 18