Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special @

Een trip naar Kopenhagen

Roggebrood met zalm.

Kanelbullar (kaneelbroodje)

venkel en dille

16 stuks e bereiding: 40 min + rijzen: 1 u

4 personen « 30 min

250 ml Boni bio volle melk

kaneelpasta:

13 g gedroogde gist

Lel bl

4 radij

8

40

1el gemalen kaneel

% kleine venkel

400 à 500 g Boni bio witte

% kl gemalen kardemom

enkele plukjes kervel

I

% kl vanillesuiker

4 sneden roggebroof

2 kl gemalen kardemom

En

Iza

1klzo!

1klli

Boni Zn olijfolie

fl

2 el parelsuiker

dressing

1

A

Ik

4

Dek af

2 el dille

L

|

|

in ru:

ten, tot er

Laat de

50 ml

boter smelten en wat afkoelen.

Lel pittige mosterd

Mix de afge-

koelde,

1. Rooster de venkelzaadjes zonder ze te

kleuren in

kenpan.

2. Dressing: snipper de dille fijn. Mix de

zi

dille en mosterd door de

p

kneden. Voeg

m toe, m:

beetje kleverig zijn. Te veel bloem geeft droge koeken.

3. Snij de radijsjes en venkel in flinter-

De af met plasticfolie en laat 30 min rij

dunne plakjes.

reng op 5

ei

rijen

olijfolie, versgemalen zwarte peper en

soorten suiker tot een pasta

H

\

1

|

4. Bestrijk het brood met wat dilledressing

lucht eruit. Voeg meer bloem toe als dat nodig is.

en beleg met plakjes zalm. Schi

radijsjes en venkel erop. W

je.

plukjes kervel en wat venkel- en lijnzaad

erover

kleeft.

16 repen.

Draai de twister tot

het deeg

Gerookte zalm

BE het bakken.

Dek af met een

klassieker

x doeken laat 30 min Dn

die niet mag

12.

Ve

mm de oven voor op 21

ntbreken

13.

F

F

|

parelsuike

Scandinavisch

14.

ak goudbruin en gaar in 10 à 12 min

1

EN

worden ze zeker niet droog.