Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.

Hier is pagina 35 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 35
special @ Een trip naar Kopenhagen Roggebrood met zalm. Kanelbullar (kaneelbroodje) venkel en dille 16 stuks e bereiding: 40 min + rijzen: 1 u 4 personen « 30 min 250 ml Boni bio volle melk kaneelpasta: 13 g gedroogde gist Lel bl 4 radij 8 40 1el gemalen kaneel % kleine venkel 400 à 500 g Boni bio witte % kl gemalen kardemom enkele plukjes kervel I % kl vanillesuiker 4 sneden roggebroof 2 kl gemalen kardemom En Iza 1klzo! 1klli Boni Zn olijfolie fl 2 el parelsuiker dressing 1 A Ik 4 Dek af 2 el dille L | | in ru: ten, tot er Laat de 50 ml boter smelten en wat afkoelen. Lel pittige mosterd Mix de afge- koelde, 1. Rooster de venkelzaadjes zonder ze te kleuren in kenpan. 2. Dressing: snipper de dille fijn. Mix de zi dille en mosterd door de p kneden. Voeg m toe, m: beetje kleverig zijn. Te veel bloem geeft droge koeken. 3. Snij de radijsjes en venkel in flinter- De af met plasticfolie en laat 30 min rij dunne plakjes. reng op 5 ei rijen olijfolie, versgemalen zwarte peper en soorten suiker tot een pasta H \ 1 | 4. Bestrijk het brood met wat dilledressing lucht eruit. Voeg meer bloem toe als dat nodig is. en beleg met plakjes zalm. Schi radijsjes en venkel erop. W je. plukjes kervel en wat venkel- en lijnzaad erover kleeft. 16 repen. Draai de twister tot het deeg Gerookte zalm BE het bakken. Dek af met een klassieker x doeken laat 30 min Dn die niet mag 12. Ve mm de oven voor op 21 ntbreken 13. F F | parelsuike Scandinavisch 14. ak goudbruin en gaar in 10 à 12 min 1 EN worden ze zeker niet droog.
Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 35