Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
OENLJES @
4
" Po
#
AS
en
N
Fer
A
x
k.
En
&
>
sr
t
+
Dim wijtspar| BL,
is
ne
Pr.
a 3
Br
vaan del Vulture, Italië
ere robijnkleur
+ comple:
oma's van rijpe kersen en pru
smaken van gestoofde pruim, noten en chocolade
Pasta al forno
Verwarm de oven voor op 200°C. 5
water, zoals aangegeven op de
Pel de look en snij in kwartjes.
verpa
met auberginesaus
Was de aubergine en maak in elke
7.
Verhit wat olijfolie ineen DEE! breadbal
4 personen « 40 min + oven: 45 min
p
F
appelmesje. Duw in elke inkeping een
chilipeper.
360 g rigatoni
p
p
3 an
L
|
3ten
n lool
i
10.
re rozem
ij
aubergines na gaartijd. Mix het vrucht-
uit het m voeg bij de saus en
200 ml Boni culinaire room
vlees fijn met de roo
roer goe
Voeg eventueel extra
1 rode aallr
u
Pel de sjalot en snipper fijn. ene Ied de
been. ie voor de gee nste
2 rode
usdikte. Krt Ens t
ne
1 sjalot
en paprika j
2 bollen Spar mozzarella
en snij de Deprika: sin reenies
bedek met schijfjes mozzarell
Boni olijfoli
a
Breng gezouten water
12. Bak 15 min in de voorverwarmde oven
ar de rigatoni al dente in het ee
Ons vakmanschap drink je met verstand