Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

OENLJES @

4

" Po

#

AS

en

N

Fer

A

x

k.

En

&

>

sr

t

+

Dim wijtspar| BL,

is

ne

Pr.

a 3

Br

vaan del Vulture, Italië

ere robijnkleur

+ comple:

oma's van rijpe kersen en pru

smaken van gestoofde pruim, noten en chocolade

Pasta al forno

Verwarm de oven voor op 200°C. 5

water, zoals aangegeven op de

Pel de look en snij in kwartjes.

verpa

met auberginesaus

Was de aubergine en maak in elke

7.

Verhit wat olijfolie ineen DEE! breadbal

4 personen « 40 min + oven: 45 min

p

F

appelmesje. Duw in elke inkeping een

chilipeper.

360 g rigatoni

p

p

3 an

L

|

3ten

n lool

i

10.

re rozem

ij

aubergines na gaartijd. Mix het vrucht-

uit het m voeg bij de saus en

200 ml Boni culinaire room

vlees fijn met de roo

roer goe

Voeg eventueel extra

1 rode aallr

u

Pel de sjalot en snipper fijn. ene Ied de

been. ie voor de gee nste

2 rode

usdikte. Krt Ens t

ne

1 sjalot

en paprika j

2 bollen Spar mozzarella

en snij de Deprika: sin reenies

bedek met schijfjes mozzarell

Boni olijfoli

a

Breng gezouten water

12. Bak 15 min in de voorverwarmde oven

ar de rigatoni al dente in het ee

Ons vakmanschap drink je met verstand