Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

kookduel ®

ge

Salade van noedels met scampi

en zoetzure sesamdressing

4 personen » 50 min

> r

100 grijstnoed

witte wijnazijn

50!

scampi's nr gepeld)

6 el Boni sesamolie

1 mango

| Boni sojasau

7)

1 rode puntpaprika

1 snuifje pilipili

A

|

50 g Spar gezouten

te

1teentje look

5 blaadjes munt

35

% bosje basilicum

100 g Boni ketchup

I

Hak de cashewnoten fijn. Pel de look en

per:

ijn

Nn

Verwarm de look met de +

molie, de suiker, de ket:

hup, de

witte wijnazijn, de soja

us en 4 el water.

Pe

w

aar de noedels zoals vermeld op de ver-

pakking in licht gezouten water. Giet af en

nd water.

>

Schil de mango en snij het vruchtvlees in

blokjes van 2 x 2 cm.

u

Verwijder de steel en zaadjes van de punt-

paprika en snij het vruchtvlees in reepjes,

van 5 cm. Schil de wortel en rasp fijn.

al

?

Halveer de komkommer i inde te en

schra

ie-

lepel. Snij ee en in ns blokjes.

N

Men,

mkommer, mango, wortel e

i

©

Schik de groenten naast de noedels op een

©

N

B, ee scampi’s 1 min aan beide zijden

inde in sesamolie. Kruid met wat

a en

PN

©

er ER Fur en basilicum fijn.

5

DB

wl het bord af met de scampi's. Serveer

Een restje

aar het

metde dressing en werk af met de fijnge-

snipperde kruide

in een doosje en neem

het mee als lunch.



=

me

ur -

Gris de Rr

Vin de Pays d'Oc, Frankrij

ce

+ aroma’s van klein rood sut in neus en mond

- licht parelend gevoel op di

« sappige frishei

ek

Ons vakmanschap drink je met verstand. (67)