Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PR sms mn nnannnumnen
ZZ
Sashimi van
ne
RES
TN
zalm
met
RESTE PIE
ee
kortgewokt
mkomme
ál
4 personen + 35 min
ar
400 g Spar zalmhaasje
50 g Spar sesamzaadjes
15 g wa
20 ml Boni sojasaus
100 g Spar wakame
2 komkommers
50 ml ketjap manis
0 g Boni honing
1 dans je look
1 mespunt pilipili
% bosje koriander
arachideo|
1
ooster de sesamzaadjes al
ih
roerend
udbruin in een
EE
4
n zonder vetstof. Rol de
zalm door de sesamzaadjes.
=
ML
Snij de zalm in dunne plak-
“m
jes en schik dakpansgewijs
r
opeen
=
Schil di
e gember en ne fijn.
ei
==
Pel de look en
Meng de ketjap = de
gember, sojasaus, look,
honing en pilipili
u
mkommers en
© verwijder de uiteinden. Snij
de rest in stukken van 6 cm.
is er stuk in de lengte in
u.
|
vun Wat arachideolie in
[A
| 4
=
een wokpan. R
Î
mm
kort en
krachtig. Blus
et de
=
ketjapmarinade en laat
=
enkele
chep de komkommer uit de
ketjapsaus en schik bij
de sashi
Werk af met wal
Klet Brda Sauvignon Blanc - Ribolla Gialla
un nr br en wat
Goriëka Brda, Primorska, Slov:
rian
len
van 75% sauvignon en en 25% ribolla gialla
ar ie als apart
bij het ger:
lekker fruitig en droog, met een delicate toets van acacia
Ons vakmanschap drink je met verstand