Spar - Folder van 01.03.2021 tot 31.03.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 01.03.2021 tot 31.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PR sms mn nnannnumnen

ZZ

Sashimi van

ne

RES

TN

zalm

met

RESTE PIE

ee

kortgewokt

mkomme

ál

4 personen + 35 min

ar

400 g Spar zalmhaasje

50 g Spar sesamzaadjes

15 g wa

20 ml Boni sojasaus

100 g Spar wakame

2 komkommers

50 ml ketjap manis

0 g Boni honing

1 dans je look

1 mespunt pilipili

% bosje koriander

arachideo|

1

ooster de sesamzaadjes al

ih

roerend

udbruin in een

EE

4

n zonder vetstof. Rol de

zalm door de sesamzaadjes.

=

ML

Snij de zalm in dunne plak-

“m

jes en schik dakpansgewijs

r

opeen

=

Schil di

e gember en ne fijn.

ei

==

Pel de look en

Meng de ketjap = de

gember, sojasaus, look,

honing en pilipili

u

mkommers en

© verwijder de uiteinden. Snij

de rest in stukken van 6 cm.

is er stuk in de lengte in

u.

|

vun Wat arachideolie in

[A

| 4

=

een wokpan. R

Î

mm

kort en

krachtig. Blus

et de

=

ketjapmarinade en laat

=

enkele

chep de komkommer uit de

ketjapsaus en schik bij

de sashi

Werk af met wal

Klet Brda Sauvignon Blanc - Ribolla Gialla

un nr br en wat

Goriëka Brda, Primorska, Slov:

rian

len

van 75% sauvignon en en 25% ribolla gialla

ar ie als apart

bij het ger:

lekker fruitig en droog, met een delicate toets van acacia

Ons vakmanschap drink je met verstand