Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45

Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
„pe,
A
FN
à
E
5
2
€ fi
Er
Er
Là
GEVULDE ZOETE
AARDAPPEL DELUXE
dp. our
4 pers. « 1 uur min. 15 min.
ver
DIT HEB JE NODIG
Wd
4 zoete aardappelen + 2 teentjes knoflook
« olijfolie e 300 g kalkoenrestje
« 30 g restje notenmix, grofgehakt
* peper en zout e enkele kerstomaatjes,
in partjes » 4 lente-uitjes, in ringen
® restjes kruiden (basilicum, koriander)
VOOR HET SAUSJE
1,5 el honing « 50 g pindakaas
1 el sojasaus © 1 el versgeraspte gember
ZO MAAK JE HET KLAAR
1 Verwarm de oven voor op 200°C.
Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie,
leg ze op een bakplaat en zet 1 uur in
de oven. Keer ze halverwege om.
nnn
2 Meng voor het sausje alle ingrediënten met
125 ml water. Snij de look fijn en roerbak 30
seconden in olijfolie. Snij het kalkoenrestje in
reepjes en voeg toe. Roerbak nog 1 minuut.
Voeg de helft van het sausje en de helft van
de gehakte noten toe en kruid met peper en
zout. Roer om.
€
3 Haal de aardappelen uit de oven, verwijder
LT
de folie en halveer ze in de lengte. Leg
telkens twee helften op elk bord. Verdeel
En
à
Re
er het kalkoenvlees over. Werk af met
=
de resterende saus, gehakte noten,
ne
kerstomaatjes, lente-ui en verse kruiden.
—
=
=
in
—
5
er. 2
=
qu