Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

„pe,

A

FN

à

E

5

2

€ fi

Er

Er



GEVULDE ZOETE

AARDAPPEL DELUXE

dp. our

4 pers. « 1 uur min. 15 min.

ver

DIT HEB JE NODIG

Wd

4 zoete aardappelen + 2 teentjes knoflook

« olijfolie e 300 g kalkoenrestje

« 30 g restje notenmix, grofgehakt

* peper en zout e enkele kerstomaatjes,

in partjes » 4 lente-uitjes, in ringen

® restjes kruiden (basilicum, koriander)

VOOR HET SAUSJE

1,5 el honing « 50 g pindakaas

1 el sojasaus © 1 el versgeraspte gember

ZO MAAK JE HET KLAAR

1 Verwarm de oven voor op 200°C.

Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie,

leg ze op een bakplaat en zet 1 uur in

de oven. Keer ze halverwege om.

nnn

2 Meng voor het sausje alle ingrediënten met

125 ml water. Snij de look fijn en roerbak 30

seconden in olijfolie. Snij het kalkoenrestje in

reepjes en voeg toe. Roerbak nog 1 minuut.

Voeg de helft van het sausje en de helft van

de gehakte noten toe en kruid met peper en

zout. Roer om.



3 Haal de aardappelen uit de oven, verwijder

LT

de folie en halveer ze in de lengte. Leg

telkens twee helften op elk bord. Verdeel

En

à

Re

er het kalkoenvlees over. Werk af met

=

de resterende saus, gehakte noten,

ne

kerstomaatjes, lente-ui en verse kruiden.



=

=

in



5

er. 2

=

qu