Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45


Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.



Lidl Folder 22.11.2021

Hier is pagina 45 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45

„pe, A FN à E 5 2 € fi Er Er Là GEVULDE ZOETE AARDAPPEL DELUXE dp. our 4 pers. « 1 uur min. 15 min. ver DIT HEB JE NODIG Wd 4 zoete aardappelen + 2 teentjes knoflook « olijfolie e 300 g kalkoenrestje « 30 g restje notenmix, grofgehakt * peper en zout e enkele kerstomaatjes, in partjes » 4 lente-uitjes, in ringen ® restjes kruiden (basilicum, koriander) VOOR HET SAUSJE 1,5 el honing « 50 g pindakaas 1 el sojasaus © 1 el versgeraspte gember ZO MAAK JE HET KLAAR 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie, leg ze op een bakplaat en zet 1 uur in de oven. Keer ze halverwege om. nnn 2 Meng voor het sausje alle ingrediënten met 125 ml water. Snij de look fijn en roerbak 30 seconden in olijfolie. Snij het kalkoenrestje in reepjes en voeg toe. Roerbak nog 1 minuut. Voeg de helft van het sausje en de helft van de gehakte noten toe en kruid met peper en zout. Roer om. € 3 Haal de aardappelen uit de oven, verwijder LT de folie en halveer ze in de lengte. Leg telkens twee helften op elk bord. Verdeel En à Re er het kalkoenvlees over. Werk af met = de resterende saus, gehakte noten, ne kerstomaatjes, lente-ui en verse kruiden. — = = in — 5 er. 2 = qu

Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 45