Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IN
2
A
A
AI
(RQ
ES
)
Asi
7
ZZ:
EN
UI
€
>
rw
7@
N
|
ES
7
kt
m
NES
kl
EL
ss
8
«
NS
2
E
N
Er
Een
FAZANTFILET IN ROMIGE
A
HERTENKALFFILET
Ban NRAGOUT
A
METTARTETATIN
MET GESTOOFDE
CHAMPIGNONSAUS
VAN SJALOT EN
GROENTJES EN
MET POMPOEN EN TAGLIATELLE
JAGERSAUS
KROKETTEN
4 pers. + 50 min.
4 pers. « 1 uur 10 min.
4 pers. * 2 uur 30 min.
DIT HEB JE NODIG
DIT HEB JE NODIG
4 fazantfilets 800 g pompoen
DIT HEB JE NODIG
+ 2 teentjes knoflook e olijfolie e 1 el paprikapoeder
600 g hertenkalffilet
800 g everzwijnragout
+ 600 g sjalotten
+ 1 ui, gesnipperd + 2 grote
+ peper en zout + 12 plakjes pancetta + boter
+ olijfolie + 30 g suiker
pastinaken + 4 dikke wortelen
«1 kleine ui, gesnipperd + 2 stengels selder,
in blokjes + 200 g champignonmix ® 1 el verse tjmblaadjes
+ 120 g mascarpone
+ 250 g champignons, in partjes
+ 2 el bloem e 100 ml zoete witte wijn sap van Ye citroen
+ 2 teentjes knoflook
+ 4 takjes verse tijm « handvol
« peper en zout
rucola * 125 g gerookt spek,
® 200 ml room » 400 g tagliatelle
» 300 g bladerdeeg
in blokjes « 1 el tomatenpuree
2 el fijngehakte peterselie
+ 2 el bloem + 400 mi rode wijn
boter « 1 el verse tijmblaadjes
« 400 ml runderbouillon
VOOR DE JAGERSAUS:
ZO MAAK JE HET KLAAR
1 el fijne suiker
100 g gerookte spekblokjes
1 el bruine suiker « 2 el honing
1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en
+ 1 sjalot, gesnipperd
« 16 kroketten e boter olijfolie
snij in halve maantjes. Leg ze op een met bakpapier beklede
® 400 ml rode wijn
« peper en zout
ovenplaat. Pers de look en roer los met 4 el olijfolie en
+ 1 el tomatenpuree
het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en giet over
+ 400 m veesbouillon
Al onze recepten
de pompoen. Hussel alles goed onder elkaar en zet
+ 250 g witte champignons,
DEKEUKENVANLIDL.BE
30 minuten in de oven.
in plakjes e peper en zout
2 el fijngehakte peterselie
2 Omwikkel elke fazantfilet met 3 plakjes pancetta.
« 30 g ijskoude boter
Zet eventueel vast met een prikker. Bak de fazantfilets
in boter rondom bruin. Neem uit de pan. Doe nu de
gesnipperde ui, de selder, champignons en de tijm in de pan
Wat je dat ab mr
en bestrooi met de bloem. Voeg eventueel nog wat boter
toe. Roerbak 1 minuut en kruid met peper en zout. Blus met
wild 100% VVA,
de wijn en het citroensap en laat 1 minuut koken. Giet er nu
de room bij en breng opnieuw aan de kook. Draai het vuur
100% Euoper mw
laag, leg de fazantfilets in de pan en stoof met de deksel op
100%
w?
de pan 8 minuten. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
3 Werk de pompoen voor het serveren af met de peterselie.
Serveer met de fazantfilets en de pasta.
22