Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IN

2

A

A

AI

(RQ

ES

)

Asi

7

ZZ:

EN

UI



>

rw

7@

N

|

ES

7

kt

m

NES

kl

EL

ss

8

«

NS

2

E

N

Er

Een

FAZANTFILET IN ROMIGE

A

HERTENKALFFILET

Ban NRAGOUT

A

METTARTETATIN

MET GESTOOFDE

CHAMPIGNONSAUS

VAN SJALOT EN

GROENTJES EN

MET POMPOEN EN TAGLIATELLE

JAGERSAUS

KROKETTEN

4 pers. + 50 min.

4 pers. « 1 uur 10 min.

4 pers. * 2 uur 30 min.

DIT HEB JE NODIG

DIT HEB JE NODIG

4 fazantfilets 800 g pompoen

DIT HEB JE NODIG

+ 2 teentjes knoflook e olijfolie e 1 el paprikapoeder

600 g hertenkalffilet

800 g everzwijnragout

+ 600 g sjalotten

+ 1 ui, gesnipperd + 2 grote

+ peper en zout + 12 plakjes pancetta + boter

+ olijfolie + 30 g suiker

pastinaken + 4 dikke wortelen

«1 kleine ui, gesnipperd + 2 stengels selder,

in blokjes + 200 g champignonmix ® 1 el verse tjmblaadjes

+ 120 g mascarpone

+ 250 g champignons, in partjes

+ 2 el bloem e 100 ml zoete witte wijn sap van Ye citroen

+ 2 teentjes knoflook

+ 4 takjes verse tijm « handvol

« peper en zout

rucola * 125 g gerookt spek,

® 200 ml room » 400 g tagliatelle

» 300 g bladerdeeg

in blokjes « 1 el tomatenpuree

2 el fijngehakte peterselie

+ 2 el bloem + 400 mi rode wijn

boter « 1 el verse tijmblaadjes

« 400 ml runderbouillon

VOOR DE JAGERSAUS:

ZO MAAK JE HET KLAAR

1 el fijne suiker

100 g gerookte spekblokjes

1 el bruine suiker « 2 el honing

1 Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen en

+ 1 sjalot, gesnipperd

« 16 kroketten e boter olijfolie

snij in halve maantjes. Leg ze op een met bakpapier beklede

® 400 ml rode wijn

« peper en zout

ovenplaat. Pers de look en roer los met 4 el olijfolie en

+ 1 el tomatenpuree

het paprikapoeder. Kruid met peper en zout en giet over

+ 400 m veesbouillon

Al onze recepten

de pompoen. Hussel alles goed onder elkaar en zet

+ 250 g witte champignons,

DEKEUKENVANLIDL.BE

30 minuten in de oven.

in plakjes e peper en zout

2 el fijngehakte peterselie

2 Omwikkel elke fazantfilet met 3 plakjes pancetta.

« 30 g ijskoude boter

Zet eventueel vast met een prikker. Bak de fazantfilets

in boter rondom bruin. Neem uit de pan. Doe nu de

gesnipperde ui, de selder, champignons en de tijm in de pan

Wat je dat ab mr

en bestrooi met de bloem. Voeg eventueel nog wat boter

toe. Roerbak 1 minuut en kruid met peper en zout. Blus met

wild 100% VVA,

de wijn en het citroensap en laat 1 minuut koken. Giet er nu

de room bij en breng opnieuw aan de kook. Draai het vuur

100% Euoper mw

laag, leg de fazantfilets in de pan en stoof met de deksel op

100%

w?

de pan 8 minuten. Kook ondertussen de pasta beetgaar.

3 Werk de pompoen voor het serveren af met de peterselie.

Serveer met de fazantfilets en de pasta.

22