Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
=
CA
D:
eesie
n\ wi
1
d'
NL
í
ij
4
NN
5
)
EN
een
B
2
S
&
à
BIANCA
S3
ad
A
CH
VAN GARSSE
ASSISTENT
5
SEA
Le
NZ
FILIAALMANAGER
|
4
IN PUTTE
24
« De ‘madam van de actie!
»
Ze zet Lidl Plus-producten
x
en commerciële acties op
N
de beste plek...
+ Gek van cijfers:
mn
Ze ontfermt zich over de
kassa's en houdt nauw-
ve
lettend de inventaris bij.
7
ko
+ Check, check, dubbel-
ri
check: Niets ontgaat haar
argusoog tijdens de vers-
n°
controle van de groenten
en fruit...
DE ‘NIETS-UIT-
ji
HET-POTTEKE’-CH
ei
R-
Kad
ME
E
E
m
E
Gezelligheid troef ten huize Bianca. Na een lange werkdag haalt ze alles uit de kast om een
gezonde maaltijd aan haar gezin voor te schotelen. Geen sauzen uit een potje, maar alles
vers. Wat pronkt er smakelijk op Bianca's feesttafel?
AKV
afblijven. ledereen weet: ‘De boom?
vol-au vent met verse champignons, ook
Dat is ons mama.’ Uren kan ik mij daarin
mijn teppanyaki gepimpt met groentesterren
verliezen, het liefst met kerstmuziek op de
is altijd een winnaar. Niets komt uit blik! In
Hoe vier je kerst? “Samenzijn met het
achtergrond. De kerstdecoratie is helemaal
mijn dessert steek ik ook graag een stukje
gezin is wat telt. We zijn met zes thuis,
mijn ding, behalve dan de piek. Dat pronkstuk
fruit, zoals gegrilde mango met vanilleijs
dus de feesttafel zit bomvol. Tijdens kerst is
maakt mijn dochter ieder jaar zelf.”
en notencrumble. Eerlijk? Mijn kookkunsten
er geen haast, behalve dan voor de kinderen
zijn altijd een succes, dus mijn harde werk
die vol ongeduld naar de pakjes lonken.
Wat kook je het liefst tijdens kerst?
gaat nooit verloren. Die dankbaarheid van de
Mijn stiefmoeder leerde mij dat kerst
“Ik kook altijd met verse ingrediënten en
familie is onbeschrijfelijk”
family time betekent. Deze traditie zet
zo weinig mogelijk vet. De groenten, het
ik graag verder.”
vlees, de aardappelen… Alles het liefst in
Een culinaire faux pas uit het verleden?
evenwicht op ons bord. Elk jaar. start ik
“Ooit heb ik tijdens kerst meeneem-
Hoe vul je de feestdagen? “Voor mij kan
met iets lichts, een gerechtje met vis, zoals
chinees op tafel gezet, maar dat is toch echt
het feest niet vroeg genoeg beginnen.
een garnaalcocktail, een koud slaatje of
niet hetzelfde. Soms is het zwoegen en
Begin december zetten we de kerstboom,
gazpacho. En uiteraard geen kerst zonder
ploeteren, maar ik maak ons feestmaal véél
maar van de versiering moet iedereen
kalkoen met ovenwedges of zelfgemaakte
liever zelf”
26
ee