Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 10

Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LÉ
?
pn
rh
[D
| B
x
1
v 2
Ee
CA
N
PS
N
=
4
caf
r
N
|
7
y
<<
N
nn
=S
u,
ECHT
2
=
X
N
=
N
a
P.9
>
>
77
x
N
ng
AE
KROKANT GEGRILDE
SBOUT MET
Tafolijerdekj! |
APPELSALADE EN
APPELTAARTJES
\
4 pers. + 1 uur 50 min. +
riheren
=
|
DIT HEB JE NODIG
VOOR DE LAMSBOUT
1 lamsbout (ongeveer 1,2 kg) « 2 el paprikapoeder « 1 el gedroogde
=
tijm + 1 el gedroogde basilicum « 2 el currypoeder « 2 el garam masala
©
+ 2 el bruine süiker + 4 el mosterd + 2 uien, in parten + 1 bol knoflook,
gehalveerd + 330 ml bruin Archivist-bier + boter + peper en zout
TEFALPAN 9 28 CM
VOOR DE AARDAPPELTAARTJES
€ 19,99
A1
8 aardappelen + 1 el verse timblaadjes + 1 kl chilipiment
TEFALPAN 9 24 CM
€ 17,99
« 30 g boter, gesmolten peper en zout
Beschikbaar in de winkel vanaf 24.11.
ELLE BE
Ook online verkrijgbaar op Lidl.be
ZO MAAK JE HET KLAAR
1Maak een mengeling van het paprikapoeder, de gedroogde tijm,
#
basilicum, currypoeder, garam masala en suiker. Kruid flink met peper en
I
ue
Tout
zout. Bestrijk de ganse lamsbout met mosterd en de kruidenmengeling.
$
Wikkel het vlees in plasticfolie en leg 2 uur in de ijskast.
6,
2 Laat de lamsbout voor het bakken op kamertemperatuur komen.
NA
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg het vlees in een grote braadslee.
RN
Leg er de partjes ui en de gehalveerde bol look naast. Giet er het bier en
wi
Gt
B.
22
100 ml water bij en zet de braadslede 1 uur 15 min. in de oven totdat
het vlees rosé is (of een kerntemperatuur van ongeveer 65°C heeft).
SERVETTEN MET
Dek af met aluminiumfolie als het vlees te bruin wordt.
TEXTILE TOUCH
A
3 Borstel de aardappelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Hussel de
€1,99
a
aardappelplakjes met de tijm, chilipiment en de gesmolten boter. Kruid
40 x 40 cm
zt
das
12 stuks/set
met peper en zout. Verdeel de plakjes aardappel over 8 holtes van een
muffinvorm en druk goed aan. Dek af met aluminiumfolie en zet
20 minuten in de oven. Haal daarna de aluminiumfolie weg en zet nog
SERVETTEN
MET MOTIEF
eens 15 minuten in de oven. Haal de aardappeltaartjes er met een
Dd
'ELLAXEN
€1,49
lepel voorzichtig uit.
LIN
33 x 33 cm
Kirn
4 Hak voor de appelsalade de walnoten grof en bak ze in een droge
20 stuks/set
koekenpan goudbruin. Kruid met wat zout en laat afkoelen. Snij de appels
in partjes en schep ze om met de azijn, suiker en een scheutje olijfolie.
Kruid met peper en zout. Leg de rucola of spinazie in een mooie schaal.
Verdeel er de appelpartjes over. Bestrooi de salade met de walnoten en
geraspte parmezaan.
TAFELLAKEN
MET TEXTILE TOUCH
5 Haal de lamsbout uit de oven. Dek het vlees af met aluminiumfolie en
ee
€4,99
220 x 240 cm
laat nog 15 minuten rusten. Giet het vocht uit de braadslee door een
#4
zeef en laat 10 minuten inkoken. Bind eventueel met wat sausbinder of
1 stuk/set
klontjes ijskoude boter. Snij het vlees vervolgens in mooie plakjes en
TA
PAS
serveer met de appelsalade, aardappeltaartjes en het sausje.
CRAN
wij
ge.
1,
det
æ
10
\°
N
at