Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



?

pn

rh

[D

| B

x

1

v 2

Ee

CA

N

PS

N

=

4

caf

r

N

|

7

y

<<

N

nn

=S

u,

ECHT

2

=

X

N

=

N

a

P.9

>

>

77

x

N

ng

AE

KROKANT GEGRILDE

SBOUT MET

Tafolijerdekj! |

APPELSALADE EN

APPELTAARTJES

\

4 pers. + 1 uur 50 min. +

riheren

=

|

DIT HEB JE NODIG

VOOR DE LAMSBOUT

1 lamsbout (ongeveer 1,2 kg) « 2 el paprikapoeder « 1 el gedroogde

=

tijm + 1 el gedroogde basilicum « 2 el currypoeder « 2 el garam masala

©

+ 2 el bruine süiker + 4 el mosterd + 2 uien, in parten + 1 bol knoflook,

gehalveerd + 330 ml bruin Archivist-bier + boter + peper en zout

TEFALPAN 9 28 CM

VOOR DE AARDAPPELTAARTJES

€ 19,99

A1

8 aardappelen + 1 el verse timblaadjes + 1 kl chilipiment

TEFALPAN 9 24 CM

€ 17,99

« 30 g boter, gesmolten peper en zout

Beschikbaar in de winkel vanaf 24.11.

ELLE BE

Ook online verkrijgbaar op Lidl.be

ZO MAAK JE HET KLAAR

1Maak een mengeling van het paprikapoeder, de gedroogde tijm,

#

basilicum, currypoeder, garam masala en suiker. Kruid flink met peper en

I

ue

Tout

zout. Bestrijk de ganse lamsbout met mosterd en de kruidenmengeling.

$

Wikkel het vlees in plasticfolie en leg 2 uur in de ijskast.

6,

2 Laat de lamsbout voor het bakken op kamertemperatuur komen.

NA

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg het vlees in een grote braadslee.

RN

Leg er de partjes ui en de gehalveerde bol look naast. Giet er het bier en

wi

Gt

B.

22

100 ml water bij en zet de braadslede 1 uur 15 min. in de oven totdat

het vlees rosé is (of een kerntemperatuur van ongeveer 65°C heeft).

SERVETTEN MET

Dek af met aluminiumfolie als het vlees te bruin wordt.

TEXTILE TOUCH

A

3 Borstel de aardappelen schoon en snij ze in dunne plakjes. Hussel de

€1,99

a

aardappelplakjes met de tijm, chilipiment en de gesmolten boter. Kruid

40 x 40 cm

zt

das

12 stuks/set

met peper en zout. Verdeel de plakjes aardappel over 8 holtes van een

muffinvorm en druk goed aan. Dek af met aluminiumfolie en zet

20 minuten in de oven. Haal daarna de aluminiumfolie weg en zet nog

SERVETTEN

MET MOTIEF

eens 15 minuten in de oven. Haal de aardappeltaartjes er met een

Dd

'ELLAXEN

€1,49

lepel voorzichtig uit.

LIN

33 x 33 cm

Kirn

4 Hak voor de appelsalade de walnoten grof en bak ze in een droge

20 stuks/set

koekenpan goudbruin. Kruid met wat zout en laat afkoelen. Snij de appels

in partjes en schep ze om met de azijn, suiker en een scheutje olijfolie.

Kruid met peper en zout. Leg de rucola of spinazie in een mooie schaal.

Verdeel er de appelpartjes over. Bestrooi de salade met de walnoten en

geraspte parmezaan.

TAFELLAKEN

MET TEXTILE TOUCH

5 Haal de lamsbout uit de oven. Dek het vlees af met aluminiumfolie en

ee

€4,99

220 x 240 cm

laat nog 15 minuten rusten. Giet het vocht uit de braadslee door een

#4

zeef en laat 10 minuten inkoken. Bind eventueel met wat sausbinder of

1 stuk/set

klontjes ijskoude boter. Snij het vlees vervolgens in mooie plakjes en

TA

PAS

serveer met de appelsalade, aardappeltaartjes en het sausje.

CRAN

wij

ge.

1,

det

æ

10



N

at