Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

rl

M

Fazant, hert, ree: zo'n sappig

eed

ILD

stukje wild is een absoluut

+ À

feestbeest! En eerlijk;

de bereiding is makkelijker

Ù

dan je denkt. Onze chef zet

een paar tips voor jou op een rij.

Go wild!

nen

WI

MÉRRENKALFFI LET MET TARTE

LU LT VAN SJALOT EN JAGERSAUS

5

?

1

A

x

I

4

de

f

x

L

21

Ee

Verwarm de oven voor op 180°C

r

en korst ondertussen het vlees

mooi aan in een pan met boter.

Au

D

ER;

PP

Leg vervolgens de filet in een

A

ch

A

ovenschaal en laat het vlees

2

verder garen in de oven. De duur

he

en.

»1

hangt af van de dikte van de

E42

stukken, maar voor sneetjes van

nl

2 cm dikte volstaan gemiddeld 10

2,

minuten. Zorg ervoor dat het vlees

Le

In id

ve,

rosé blijft

een kerntemperatuur

heeft van 57°C. Laat het vlees

even rusten onder aluminiumfolie

alvorens te serveren.

sx,

ik

Æ

hid

LE

#2

=

>

NA

Ei

x

Ed

Es

7

70

kj

Sn

72

"4

Pat

HERTENKALÉBILET

2 ré ii

EX

Ei

€ 19,9

CH

7

CO,

25

E à

In de, 7

Ls

£

400 g4 49,98/kg

2

RA

on

be

%

£

de Tu

%

4

D

18