Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
rl
M
Fazant, hert, ree: zo'n sappig
eed
ILD
stukje wild is een absoluut
+ À
feestbeest! En eerlijk;
de bereiding is makkelijker
Ù
dan je denkt. Onze chef zet
een paar tips voor jou op een rij.
Go wild!
nen
WI
MÉRRENKALFFI LET MET TARTE
LU LT VAN SJALOT EN JAGERSAUS
5
?
1
A
x
I
4
de
f
x
L
21
Ee
Verwarm de oven voor op 180°C
r
en korst ondertussen het vlees
mooi aan in een pan met boter.
Au
D
ER;
PP
Leg vervolgens de filet in een
A
ch
A
ovenschaal en laat het vlees
2
verder garen in de oven. De duur
he
en.
»1
hangt af van de dikte van de
E42
stukken, maar voor sneetjes van
nl
2 cm dikte volstaan gemiddeld 10
2,
minuten. Zorg ervoor dat het vlees
Le
In id
ve,
rosé blijft
een kerntemperatuur
heeft van 57°C. Laat het vlees
even rusten onder aluminiumfolie
alvorens te serveren.
sx,
ik
Æ
hid
LE
#2
=
>
NA
Ei
x
Ed
Es
7
70
kj
Sn
72
"4
Pat
HERTENKALÉBILET
2 ré ii
EX
Ei
€ 19,9
CH
7
CO,
25
E à
In de, 7
Ls
£
400 g4 49,98/kg
2
RA
on
be
%
£
de Tu
%
4
D
18