Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.

Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Lidl folder, geldig van 22.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 18
rl M Fazant, hert, ree: zo'n sappig eed ILD stukje wild is een absoluut + À feestbeest! En eerlijk; de bereiding is makkelijker Ù dan je denkt. Onze chef zet een paar tips voor jou op een rij. Go wild! nen WI MÉRRENKALFFI LET MET TARTE LU LT VAN SJALOT EN JAGERSAUS 5 ? 1 A x I 4 de f x L 21 Ee Verwarm de oven voor op 180°C r en korst ondertussen het vlees mooi aan in een pan met boter. Au D ER; PP Leg vervolgens de filet in een A ch A ovenschaal en laat het vlees 2 verder garen in de oven. De duur he en. »1 hangt af van de dikte van de E42 stukken, maar voor sneetjes van nl 2 cm dikte volstaan gemiddeld 10 2, minuten. Zorg ervoor dat het vlees Le In id ve, rosé blijft een kerntemperatuur heeft van 57°C. Laat het vlees even rusten onder aluminiumfolie alvorens te serveren. sx, ik Æ hid LE #2 = > NA Ei x Ed Es 7 70 kj Sn 72 "4 Pat HERTENKALÉBILET 2 ré ii EX Ei € 19,9 CH 7 CO, 25 E à In de, 7 Ls £ 400 g4 49,98/kg 2 RA on be % £ de Tu % 4 D 18
Lidl - Folder van 22.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 18