Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 9 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9
or : ae verse Schotse zalm Menu's Onze wordt gedurende ke 18 maanden gekweekt in de krac! htige stromingen van de Alant: sche Oceaan ZALM GRAVLAX MET SINAASAPPEL, CASSONADE ‚t naruurlijk en gevoed met EN WASABI-SOJASAUS voedselom net vlees CENTRE ERE TER: GER (2 smakelijk en stoviëte Eenmaal gevangen, Vetstoffen: 27 8-Koolhydraten:7g maken. ao0® Vezeis:ig-Eiwitten :208 leze vis né ‚a amper 48 uur N in ine se haue se inonze koo « 1 grote zalmfilet zonder vel (1,2 kg) + 200 g gember f + 6 biosinaasappelen + 700 grof zeezout + 2 biocitroenen Slaatje D. + 450 g blonde kandijcassonade + krulandivie finproeverssia) + Beloliflie + 1elXeres-azin ori 3 + 2 afgestreken el wasabi + 4elolijfolie zu 66 + Ldisojasaus + 1 bussel bieslook (in een schaaltje) = 30 g dll (ineen schaaltje) + zut Met lepde © Bekleed een grote schaal met een heel lang stuk vershoudfolie, datje ruim over de randen laat hangen (3 x de lengte van defilet). op voorhand, Verwijder eventuelegraten van de zalm meteen pincet. Snijd indien nodig de zijkanten van defilet wegen leg de zalm in de schaal. Rasp 100ggember en meng met de zestes van 1 citroen en de zestes van 3 sinaasappelen. Wrijf er de zalm meein. Wikkel de geraspte vruchten de de vis opp apart, goedstrak, in vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast. het moment Meng de cassonade, het zeezouten 20 gfüngehakte dille. Bedek de vis volledig met dit mengsel. Dek de schaal straken luchtdichtaf met de vershoudfolie. Laat 12à 48 uinde koelkast rusten (12u is echt een alleen nag hoef minimum)en giet af en toe het vrijgekomen vocht weg. Le snijden. © saus: pershetsap vande 6sinaasappelenen houd een beetje „ zeste apart voordeafwerking, Laat het sap voor de helftinkoken ineen steelpan, op een matig vuurtje, en laat afkoelen. Rasp derest vande gember grof en pers met de vingers het sap uitde pulp. Voeg hetsap van de2 citroenen, de olijfolie, de wasabi, de sojasausen het gembersap toe aan het ingekookte sinaasappelsap. © Verwijderde garnituur volledig van de zalm, spoel de vis onder koud water en dep hem droog, Snijd hem in fijne plakjes op de dienschotel. Bestrooi de zalmplakjes met de rest van de gesnipperde dilleen met een beetje geraspte sinaasappelzeste. Breng de krulandijvie op smaak met gesnipperde bieslook, azijn, olijfolie en zout. Dien de zalm koel op met de saus en hetslaatje. Tp-PlanB voor de kids: voorzie een 2de saus gemaakt van 2dl zure room van Isigny, per, zouten bieslook. Andere optie: meng +elmayonaise, 2 el zachte mosterd en ##elhoning. het u CODORNÍU SELECCIÓN RAVENTÓS En Bubbels dl Jan, ti Cava rosé 0 75 cl» € 10,39/L kan je ineens Druivenrassen: macabeo, Bu senden mel deze parellada, pinot noir, xarel-lo 8 en > Een verrassend krachtige, smaakvolle en diepe cava. Heel rijpe vruchten de finale. getoast, mooie frisheid in = zt BE a . ae * De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbieding Ons vakmanschap drink je met verstand.
Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9