Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
or
:
ae
verse Schotse zalm
Menu's
Onze
wordt gedurende
ke
18 maanden gekweekt in
de krac!
htige stromingen
van de Alant:
sche Oceaan
ZALM GRAVLAX MET SINAASAPPEL, CASSONADE
‚t naruurlijk
en gevoed met
EN WASABI-SOJASAUS
voedselom net vlees
CENTRE ERE TER:
GER
(2
smakelijk en stoviëte
Eenmaal gevangen,
Vetstoffen: 27 8-Koolhydraten:7g
maken.
ao0®
Vezeis:ig-Eiwitten :208
leze vis né
‚a amper 48 uur
N in
ine se haue se
inonze koo
« 1 grote zalmfilet zonder vel (1,2 kg)
+ 200 g gember
f
+ 6 biosinaasappelen
+ 700 grof zeezout
+ 2 biocitroenen
Slaatje
D.
+ 450 g blonde kandijcassonade
+ krulandivie finproeverssia)
+ Beloliflie
+ 1elXeres-azin
ori
3
+ 2 afgestreken el wasabi
+ 4elolijfolie
zu
66
+ Ldisojasaus
+ 1 bussel bieslook (in een schaaltje)
= 30 g dll (ineen schaaltje)
+ zut
Met lepde
© Bekleed een grote schaal met een heel lang stuk vershoudfolie,
datje ruim over de randen laat hangen (3 x de lengte van defilet).
op voorhand,
Verwijder eventuelegraten van de zalm meteen pincet. Snijd indien
nodig de zijkanten van defilet wegen leg de zalm in de schaal. Rasp
100ggember en meng met de zestes van 1 citroen en de zestes van 3
sinaasappelen. Wrijf er de zalm meein. Wikkel de geraspte vruchten
de de vis opp
apart, goedstrak, in vershoudfolie en bewaar ze in de koelkast.
het moment
Meng de cassonade, het zeezouten 20 gfüngehakte dille. Bedek de
vis volledig met dit mengsel. Dek de schaal straken luchtdichtaf met
de vershoudfolie. Laat 12à 48 uinde koelkast rusten (12u is echt een
alleen nag hoef
minimum)en giet af en toe het vrijgekomen vocht weg.
Le snijden.
© saus: pershetsap vande 6sinaasappelenen houd een beetje
„
zeste apart voordeafwerking, Laat het sap voor de helftinkoken
ineen steelpan, op een matig vuurtje, en laat afkoelen. Rasp derest
vande gember grof en pers met de vingers het sap uitde pulp. Voeg
hetsap van de2 citroenen, de olijfolie, de wasabi, de sojasausen het
gembersap toe aan het ingekookte sinaasappelsap.
© Verwijderde garnituur volledig van de zalm, spoel de vis onder
koud water en dep hem droog, Snijd hem in fijne plakjes op de
dienschotel. Bestrooi de zalmplakjes met de rest van de gesnipperde
dilleen met een beetje geraspte sinaasappelzeste. Breng de
krulandijvie op smaak met gesnipperde bieslook, azijn, olijfolie en
zout. Dien de zalm koel op met de saus en hetslaatje.
Tp-PlanB voor de kids: voorzie een 2de saus gemaakt van 2dl zure room
van Isigny,
per, zouten bieslook. Andere optie: meng +elmayonaise, 2 el
zachte mosterd en ##elhoning.
het
u
CODORNÍU SELECCIÓN RAVENTÓS
En
Bubbels dl
Jan,
ti
Cava rosé
0
75 cl» € 10,39/L
kan je ineens
Druivenrassen: macabeo,
Bu
senden mel deze
parellada, pinot noir, xarel-lo
8
en
>
Een verrassend krachtige, smaakvolle
en diepe cava. Heel rijpe vruchten
de finale.
getoast, mooie frisheid in
=
zt
BE
a
.
ae
* De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbieding
Ons vakmanschap drink je met verstand.