Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55
Hier is pagina 55 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Dit gebraad,
afkomstig van het
ar
bestedeel van de
hinde, kan direct
DE BEREIDING VAN HINDEGEBRAAD
klaargemaakt
We bakken het vlees eerst kort aan in de
worden. Het wordt
pan, waarna het een halfuur in deoven gaat,
ingevoerd uit onder
omringd door wintergroenten. Ook geschikt
meer Polen, waar
het dier zich voedt
om er tournedos van te maken: snijd in dat
gevalsneetjes van 2 à 3 cm dik en bak die 2à 3
AADELHAIZE H: 371631
met wat het in zijn
minuten op elke kant. Vergeet niet om het vlees
natuurlijke omgeving
HINDEFILETGEBRAAD
aantreft. Het vlees
Luur vooraf uit de koelkast te halen.
€54
ismalsen heefteen
mooie, donkerrode
kleur, met een
minder uitgesproken
wildsmaak.
DE BEREIDING VAN KAPOENENBOUT
de
ak
Eenuurtjeindeoven, metenkeleen scheutje
=
x,
olijfolieen omringd door krielaardappeltjes en
lente-uitjes, een teentje look, een takjetijm en
een laurierblaadje. Tip: voeg een half glas water
Cu
toe omte vermijden dat het vlees uitdroogt.
Draai de bout omde 20 minuten om en overgiet
met braadvocht. Volg het bot bijhet snijden.
KAPOENENBOUT
St Sever
69
H: 463635
€
Dit rundvlees van
het Rubia
Gallega-ras is
"1
afkomstig uit Galicië,
DE BEREIDING VAN LENDENSTUK
ij
in het noordwesten
GE
van Spanje. De
Dit rijpe vlees bereid je best op de grill, op
dieren worden inde
de barbecue of in de pan. Bak het 2tot max.
openlucht gekweekt
6 minuten aan elke zijde zodat de binnenkant
Mja
en voeden zich met
mooi bleu of rosé blijft en het zijn unieke smaak
planten, kruiden en
behoudt. Haal 20 minuten van tevoren uitde
LENDENBIEFSTUK RUBIA GALLEGA
Beef of Europe
klaver. Dat levert
verpakking.
Oorsprong: Spanje
stevigen heerlijk
H: 465622
495
sappig vlees op met
een lichtzilte smaak.
|
H: 465346
Hexitayiöy. divi vooyjew!
=
Flexitariërs wisselen graagaf, zoeten ze
Tr
meerdere dagen per week geen vlees of vis.
Deze gourmetschotel verrast met twee
veggie-opties (gemarineerde groenteballetjes
‘en miniburgers van Greenway) plus
Ne
*
twee bereidingen op basis van gevogelte
CON
(minichipolata’s en gemarineerde kipsteaks).
BADELKAIZE
Gewoon samen op de steengrill!
Er bestaat ook een volledig vegetarische
FLEXITARISCHE
GOURMETSCHOTEL
gourmetschotel. Die is 100 % plantaardig.
ns