Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55


Hier is pagina 55 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Delhaize Folder 01.12.2019

Hier is pagina 55 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55

Dit gebraad, afkomstig van het ar bestedeel van de hinde, kan direct DE BEREIDING VAN HINDEGEBRAAD klaargemaakt We bakken het vlees eerst kort aan in de worden. Het wordt pan, waarna het een halfuur in deoven gaat, ingevoerd uit onder omringd door wintergroenten. Ook geschikt meer Polen, waar het dier zich voedt om er tournedos van te maken: snijd in dat gevalsneetjes van 2 à 3 cm dik en bak die 2à 3 AADELHAIZE H: 371631 met wat het in zijn minuten op elke kant. Vergeet niet om het vlees natuurlijke omgeving HINDEFILETGEBRAAD aantreft. Het vlees Luur vooraf uit de koelkast te halen. €54 ismalsen heefteen mooie, donkerrode kleur, met een minder uitgesproken wildsmaak. DE BEREIDING VAN KAPOENENBOUT de ak Eenuurtjeindeoven, metenkeleen scheutje = x, olijfolieen omringd door krielaardappeltjes en lente-uitjes, een teentje look, een takjetijm en een laurierblaadje. Tip: voeg een half glas water Cu toe omte vermijden dat het vlees uitdroogt. Draai de bout omde 20 minuten om en overgiet met braadvocht. Volg het bot bijhet snijden. KAPOENENBOUT St Sever 69 H: 463635 € Dit rundvlees van het Rubia Gallega-ras is "1 afkomstig uit Galicië, DE BEREIDING VAN LENDENSTUK ij in het noordwesten GE van Spanje. De Dit rijpe vlees bereid je best op de grill, op dieren worden inde de barbecue of in de pan. Bak het 2tot max. openlucht gekweekt 6 minuten aan elke zijde zodat de binnenkant Mja en voeden zich met mooi bleu of rosé blijft en het zijn unieke smaak planten, kruiden en behoudt. Haal 20 minuten van tevoren uitde LENDENBIEFSTUK RUBIA GALLEGA Beef of Europe klaver. Dat levert verpakking. Oorsprong: Spanje stevigen heerlijk H: 465622 495 sappig vlees op met een lichtzilte smaak. | H: 465346 Hexitayiöy. divi vooyjew! = Flexitariërs wisselen graagaf, zoeten ze Tr meerdere dagen per week geen vlees of vis. Deze gourmetschotel verrast met twee veggie-opties (gemarineerde groenteballetjes ‘en miniburgers van Greenway) plus Ne * twee bereidingen op basis van gevogelte CON (minichipolata’s en gemarineerde kipsteaks). BADELKAIZE Gewoon samen op de steengrill! Er bestaat ook een volledig vegetarische FLEXITARISCHE GOURMETSCHOTEL gourmetschotel. Die is 100 % plantaardig. ns

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 55