Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
Daze ME dc“ S MADELHAIZE H: 33883 BADELHAIZE H: 35698 STRONK MET PROFITEROLES 6 pers. € 12% STRONK MET VANILLE BRDELHAIZE H: 161941 AADELHAIZE H: 18827 EN FRAMBOOS 8 huisgemaakte soesjes, gevuld 6 pers el4* KNAPPERIGE STRONK STRONK BRESILIENNE met vanille banketbakkersroom, een 2x1 pers. 2var bodem van zanddeeg met chooolade Duo van vanillemousse en 9 2x1pers. en afgewerkt met slagroom en een crème van frambozen en of 6 pers: vaur € sukerparels. Zonder additieven en Duo van chocolade-& vanillemousse of à pers: VANAF 4 5 aardbeien met stukjes framboos zonder bewaarmiddelen, met de hand op een knapperige laag op een knapperige laag met Lichte bisou gegameerd met gemaakt Laat ten minste 8u ontdooien amandelbiscuit. Gehuld in ‘amandelen. Gehuld in chocolade en koffiecröme en slagroom. inde koekast. glazuur van witte chocolade. afgewerkt met chocoladeversiering, Afgewerkt met gehakte nootjes. Styenk mel wille chocolade eu framboos Mousse van witte chocolade met een kern van frambozen en vanillebiscuit. Dat alles op een vanillekorstbodem. Het geheel is versierd met eenlaagje framboos BRDELKAIZE H: 33881 en eindejaarsdecoratie. STRONK IN KERSTBOOMVORM H: 465916 GROTE MACARON H: 492800 STRONK MET WITTE CHOCOLADE Gaelens 6 pers € 225/pers. Een opeenvolging van lagen EN FRAMBOOS 6 pers, vanilebisaut met daartussen lagen Gaelens Rode macaron met mokkaboterroom. STER- US 5 pers «128 een lichte vanillecrème Dat alles afgewerkt en verse frambozen. met gehakte nootjes. Ra sonen 25 4% 5 7 Een Puuitsla als lichte apsluiter CE vanje RTE in = N LE. EI mm LEE QUADROTTO SEMI FREDDO TARTUFO AL GIOGCOLATO © MADELHAIZE H: 32644 MERINGATA H:32733 Dolceria Alba H:32758 IJSSTRONK VANILLE Dolceria Alba 2x85 q-€14,06/kg & GEZOUTEN KARAMEL © 2x 60 g- €22,42/kg Chocoladeroomijs met een hartvan 800 mi- € 9,99/L Een vierkante meringue, gevuld met roomijs met banketbakkersroom, Omhuld met chocolade, versierd met een H: 382732, een fijne semi freddo creme, RUIM ASSORTIMENT strepen van witte op smaak gebracht met laag hazelnoten en 383712, chocolade en versiering «1? donkere chocoladedruppek. € cacaopoeder. «25 EXOTISCHE VRUCHTEN 382481 . « . Kern = Lie COGNAC H: 32956 ses Een isje special Een harmonieuze mix van H by Hine een twintigtal cognacs van druiven voor volwassenen Fine champagne VSOP geoogst in de Grande Champagne 40% alc. vol e Q. 70 cl — € 60,41/L en Petite Champagne. Waanzinnig lekkereen sd ‘duurzaam verpakte ijsdesserts met een vleugje alcohol. Minder wars 4229 suiker, meer rock'n roll. Dit ijs wordt bereid in Belgiëen is mer ALEOMOL HINE bestaat intwee vegan smaken: LIQ - Liquor infused Ice Cream H ne " Alle variëteiten a Coconut Rum Punch en 99 Limoncello Raspberry Ripple. 475 mi-€1472/L H: 32597, 32687, 32695, 61 32702, 32792 Ons vakmanschap drink je met verstand.
Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61