Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Daze ME
dc“ S
MADELHAIZE H: 33883
BADELHAIZE H: 35698
STRONK MET PROFITEROLES
6 pers.
€
12%
STRONK MET VANILLE
BRDELHAIZE H: 161941
AADELHAIZE H: 18827
EN FRAMBOOS
8 huisgemaakte soesjes, gevuld
6 pers
el4*
KNAPPERIGE STRONK
STRONK BRESILIENNE
met vanille banketbakkersroom, een
2x1 pers.
2var
bodem van zanddeeg met chooolade
Duo van vanillemousse en
9
2x1pers.
en afgewerkt met slagroom en
een crème van frambozen en
of 6 pers:
vaur €
sukerparels. Zonder additieven en
Duo van chocolade-& vanillemousse
of à pers:
VANAF 4 5
aardbeien met stukjes framboos
zonder bewaarmiddelen, met de hand
op een knapperige laag
op een knapperige laag met
Lichte bisou gegameerd met
gemaakt Laat ten minste 8u ontdooien
amandelbiscuit. Gehuld in
‘amandelen. Gehuld in chocolade en
koffiecröme en slagroom.
inde koekast.
glazuur van witte chocolade.
afgewerkt met chocoladeversiering,
Afgewerkt met gehakte nootjes.
Styenk mel wille chocolade
eu framboos
Mousse van witte chocolade met een kern van frambozen
en vanillebiscuit. Dat alles op een vanillekorstbodem.
Het geheel is versierd met eenlaagje framboos
BRDELKAIZE H: 33881
en eindejaarsdecoratie.
STRONK IN KERSTBOOMVORM
H: 465916
GROTE MACARON
H: 492800
STRONK MET WITTE CHOCOLADE
Gaelens
6 pers € 225/pers.
Een opeenvolging van lagen
EN FRAMBOOS
6 pers,
vanilebisaut met daartussen lagen
Gaelens
Rode macaron met
mokkaboterroom.
STER-
US
5 pers
«128
een lichte vanillecrème
Dat alles afgewerkt
en verse frambozen.
met gehakte nootjes.
Ra
sonen
25
4%
5
7
Een Puuitsla als lichte apsluiter
CE
vanje
RTE
in
= N
LE.
EI
mm
LEE
QUADROTTO SEMI FREDDO
TARTUFO AL GIOGCOLATO ©
MADELHAIZE H: 32644
MERINGATA
H:32733
Dolceria Alba
H:32758
IJSSTRONK VANILLE
Dolceria Alba
2x85 q-€14,06/kg
& GEZOUTEN KARAMEL ©
2x 60 g- €22,42/kg
Chocoladeroomijs met een hartvan
800 mi- € 9,99/L
Een vierkante meringue, gevuld met
roomijs met banketbakkersroom,
Omhuld met chocolade,
versierd met een
H: 382732,
een fijne semi freddo creme,
RUIM ASSORTIMENT
strepen van witte
op smaak gebracht met
laag hazelnoten en
383712,
chocolade en versiering
«1?
donkere chocoladedruppek.
€
cacaopoeder.
«25
EXOTISCHE VRUCHTEN 382481
.
«
.
Kern
=
Lie
COGNAC H: 32956
ses
Een isje special
Een harmonieuze mix van
H by Hine
een twintigtal cognacs van druiven
voor volwassenen
Fine champagne VSOP
geoogst in de Grande Champagne
40% alc. vol
e
Q.
70 cl — € 60,41/L
en Petite Champagne.
Waanzinnig lekkereen
sd
‘duurzaam verpakte ijsdesserts
met een vleugje alcohol. Minder
wars
4229
suiker, meer rock'n roll. Dit
ijs wordt bereid in Belgiëen
is mer ALEOMOL
HINE
bestaat intwee vegan smaken:
LIQ - Liquor infused Ice Cream
H
ne
"
Alle variëteiten
a
Coconut Rum Punch en
99
Limoncello Raspberry Ripple.
475 mi-€1472/L
H: 32597, 32687, 32695,
61
32702, 32792
Ons vakmanschap drink je met verstand.