Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
FIJNE GROENTJES EN GEGRILDE GEITENKAAS
je hoeft! een butternut
iet
te schillen om mie
verstoffen :46g Koolhydraten :58g
bereiden, 80!
edafspoelen
Vezels:18g-Elwitten:30g
pe schilmag
js voldoende:
je dew
oon mee opeten.
lei
2 vierkante plakjes vers bladerdeeg
ijagesp
aard wanneer er
2 kleine biobuttenutpompoenen
250 g gerijpte geitenkaas (2
)
purternutop het
gevulde
100g wortelen
150g Griekse yoghurt (10% VG)
menu staat!
100g knolselder
Al agavesiroop
100g groene kool
4elolifolie
1biiklinzen (240 , uitgelekt gewicht)
Atakjes tim
Ya biocitroen
Espelettepeper
Gel pompoenpitten
peperen zout
Verwarmdeoven voorop 200°C. Smeer de koude plakjes bladerdeeg
in methet losgeklopteei. Snijd de plakjes in fijne staafjes en verspreid
ze zodat zeelkaar nietraken. Kruiddebladerdeegstaafjes met peperen
bestrooidehelftervan met pompoenpitten. Bak ze 10 min goudbruin in
de oven (houd zein het oog). Laatop een rooster afkoelen.
Meng de yoghurt met peper; zout, de fijngeraspte citroenzesteen het
sap van decitroen; houd apart.
Snijd de butternuts in schijfjes van 2 cm dikte. Bedek de ovenplaat met
bakpapieren schikerdebutternutschijfjes op. Smeer ze lichtjes in metde
helftvandeolijfolieen met deagavesiroop. Kruid met peper en zouten
‘bak 15min goudbruin indeoven (nog altijdop 200°C).
Snijd de wortelen en de knolselder in brunoise (kleine blokjes).
Snipper de groene kool fijn. Dompelalle groenten ineen steelpan met
kokend gezouten water en giet zena 2 min kooktijd af. Laat ze 2 min
schrikken in ijskoud water en giet zeaf. Voeg de goed gespoeldeen
uitgelekte linzen toe. Fruit alles 2 min opeen vrijhoog vuur, in een grote
braadpan met derest van de olijfolie en de helft van de tijm. Kruid met
peper, zouten Espelettepeper.
Zetde grilfunctie van de oven op. Garneer de butternutschiijfjes met
de groentebereiding, bestrooi met grof verkruimelde geitenkaas en werk
af met pompoenpitten. Bak enkele minuten goudbruin onderde grill
(houdinhet oog).
Bestrooimet tijm en dien heel warm op. Geef er de bladerdeegstokjes
£
endeyoghurtzausbij
‘De butternuts worden niet geschild, gebruik
duszeker bio-exemplaren!
Wu
vn
Douro D.0.C.
Witte wijn uit Portugal
7
3
75 d-€6,21/L
Druivenrassen: malvasia fina, moscatel
galego, viosinho, rabigato
=
Moderne vinificatie voor deze
==
Portugese wijn uit de Dourostreek,
=
waar men ook porto produceert.
Floraal en fruitig, vooral perzik en
exotische vruchten, elegant en
evenwichtig, met een mooie frisheid.
21338.
22
* De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbiedingen, promotie is niet
19
%
cumuleerbaar met de 10% karting bij aankoop van 18 L wijn.
Ons vakmanschap drink je met verstand.