Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 19 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 19
FIJNE GROENTJES EN GEGRILDE GEITENKAAS je hoeft! een butternut iet te schillen om mie verstoffen :46g Koolhydraten :58g bereiden, 80! edafspoelen Vezels:18g-Elwitten:30g pe schilmag js voldoende: je dew oon mee opeten. lei 2 vierkante plakjes vers bladerdeeg ijagesp aard wanneer er 2 kleine biobuttenutpompoenen 250 g gerijpte geitenkaas (2 ) purternutop het gevulde 100g wortelen 150g Griekse yoghurt (10% VG) menu staat! 100g knolselder Al agavesiroop 100g groene kool 4elolifolie 1biiklinzen (240 , uitgelekt gewicht) Atakjes tim Ya biocitroen Espelettepeper Gel pompoenpitten peperen zout Verwarmdeoven voorop 200°C. Smeer de koude plakjes bladerdeeg in methet losgeklopteei. Snijd de plakjes in fijne staafjes en verspreid ze zodat zeelkaar nietraken. Kruiddebladerdeegstaafjes met peperen bestrooidehelftervan met pompoenpitten. Bak ze 10 min goudbruin in de oven (houd zein het oog). Laatop een rooster afkoelen. Meng de yoghurt met peper; zout, de fijngeraspte citroenzesteen het sap van decitroen; houd apart. Snijd de butternuts in schijfjes van 2 cm dikte. Bedek de ovenplaat met bakpapieren schikerdebutternutschijfjes op. Smeer ze lichtjes in metde helftvandeolijfolieen met deagavesiroop. Kruid met peper en zouten ‘bak 15min goudbruin indeoven (nog altijdop 200°C). Snijd de wortelen en de knolselder in brunoise (kleine blokjes). Snipper de groene kool fijn. Dompelalle groenten ineen steelpan met kokend gezouten water en giet zena 2 min kooktijd af. Laat ze 2 min schrikken in ijskoud water en giet zeaf. Voeg de goed gespoeldeen uitgelekte linzen toe. Fruit alles 2 min opeen vrijhoog vuur, in een grote braadpan met derest van de olijfolie en de helft van de tijm. Kruid met peper, zouten Espelettepeper. Zetde grilfunctie van de oven op. Garneer de butternutschiijfjes met de groentebereiding, bestrooi met grof verkruimelde geitenkaas en werk af met pompoenpitten. Bak enkele minuten goudbruin onderde grill (houdinhet oog). Bestrooimet tijm en dien heel warm op. Geef er de bladerdeegstokjes £ endeyoghurtzausbij ‘De butternuts worden niet geschild, gebruik duszeker bio-exemplaren! Wu vn Douro D.0.C. Witte wijn uit Portugal 7 3 75 d-€6,21/L Druivenrassen: malvasia fina, moscatel galego, viosinho, rabigato = Moderne vinificatie voor deze == Portugese wijn uit de Dourostreek, = waar men ook porto produceert. Floraal en fruitig, vooral perzik en exotische vruchten, elegant en evenwichtig, met een mooie frisheid. 21338. 22 * De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbiedingen, promotie is niet 19 % cumuleerbaar met de 10% karting bij aankoop van 18 L wijn. Ons vakmanschap drink je met verstand.
Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 19