Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13


Hier is pagina 13 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Delhaize Folder 01.12.2019

Hier is pagina 13 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13

or Menu's Onze macarons EXOTISCHE FRUITSLA MET MACARONS worden gemaakt metde allerbeste ingrediënten: Verstoften:37 g-Koolhydraten:37g pourbonvanille, a Verels:g-Biwitten:7g Yalrhona-choc‘ ‚olade, vers seizoensfruit + Zeieren + 500g mascarpone « ananas (nette groot) + Sdiroom + 2mangos + 100 g kristalsuiker + 1 granaatappel » 12 zoete macarons + 6 passievruchten + 6takjesmunt + 8kiwis @ Zeteen grote kom in dekoelkast om er nadien de room inte kloppen. ® Schil de ananas en verwijder de harde kern. Schilenontpit ns de mango's. Schil ook de kiwi's. Snijd alles in kleine blokjes. Snijd de granaatappel horizontaal in 2, houd telkens een helft omgekeerd boven een grote kom en kloper de pitjes uit met een pollepel. Meng de pulp van de passievruchten en de granaatappelpitten met deandere vruchten, dek af en zetin de koelkast. ® Splits de eiwitten vande eidooiers. Klopde eidooiers met de suiker op, tot het mengsel wit wordt, enmenger dan de mascarponeonder. Klop de room stijf in de koude kom. en voeghemtoe. Klop deeiwitten tot schuim en schep ze voorzichtig bij het mengsel. Bewaar in de koelkast. @ Dresseer de fruitsla net voor het opdienen in een grote schaal en bedek ze met mascarponecrème. Bestrooi met grote stukken macarons en werk af met munt. Dien koel op (je kunt ook individuele porties van dit dessert ser veren, in glazen of in dessertschaaltjes). LE TP- Begin met %ananas en beslis, naargelang zijn grootte, je of je nog toevoegt of alles. Gebruik altijd eieren op kamertemperatuur voor hetstijfkloppen van eiwitten. 7 u VOUVRAY 2017/2018 Er Vouvray A.C. ©: Witte wijn uit Frankrijk 75 cl-€643/L || Druivenras: chenin blanc \ + Bloemrijk en fruitig karakter, voor een zinderend duel tussen zoeten . + zuur in de mor = B, 4e * De aangegeven prijs houdt rekening met de promotieaanbiedingen, promotie is niet cumuleerbaar met de 10% korting bij aankoop van 18 L wijn. 13 Ons vakmanschap drink je met verstand.

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 13