Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
or
.
Menu's
6e
mn
Cen recert anderen een j
E
„
Keien
De pa
otgebracht met
elsen verbliven
maiskort
inde open!
jucht. Hun vlees
js dan ook SM’
akelijken
maar niette vet.
SALADE MET EENDENBORST, DUO VAN ERWTJES
stevig,
perfect voor fi
Inproevers.
EN ESCABECHE VAN CHAMPIGNONS
Vetstoffen: 25g-Koolhydraten:10g
a0@
Vezels:68-Elwitten:228
+ 1 grote eendenborst (300 g)
+ 200 gminichampignons
+ 150 g sugar snaps.
+ 1 kleine rode ui
+ 200g sluimerenten
« Zelrode wijnazijn
+ 150 veldsla
+ Aelsojasaus
+ Lel'agavesiroop
+ 6elolifolie
+ 2elolifole
+ 1 Kein teentje knoflook
+ peperen zout
«rode peper
Escabeche
+ om gember
+ 150 g witte shimeji
peper
«150 g brine shimgj
© Escabeche: hak de geschilde gember, de knoflook, de rode uien
derode peper fijn. Houd apart. Borstelde champignons of wrijf ze
schoon meteen doek. Ver wijder de steeltjes (bewaar ze voor een andere
bereiding)en fruitde champignonsopeen hoog vuur in een braadpan,
met de helft van de olijfolie. Verlaag het vuur, voeg de gehakte
ingrediëntentoe en fruit 2 min. Voeg dan de azijn, de sojasaus enderest
van de olie toe. Kruid eventueel lichtjes met peper. Houd apart.
+
© Verwarm de oven voor op 165°C. Ver wijder de uiteinden vande
—
sugar snaps en desluimerer wten. Dompel ze in een kleine kookpot met
kokend gezouten water. Giet ze na 2 min kooktijd afen laat ze 2minin
8
IT |
ÿskoud water schrikken, zo behouden ze hun mooie groene kleur. Giet
deerwtenafenhoud ze apart.
ek
@ snijd kruiselings inkepingen inde velkant van de eendenborst tot je
een rasterpatroon hebt. Leg hem, opde velkant, in een hete braadpan
en gril hem 2 à min. Draai defiletom en brenghem op smaak.
4
Smeerhetvelinmetde agavesiroopenschuifnog 6 min inde oven
(indezelfde braadpan, als het een 100% metalen exemplaar is, of in een
ovenschaal). Bedek deeendenborstfilet met aluminiumpapier en laat
L
hem 5 min rusten, met de velkant naar boven.
2
@ Meng intussen de2 soorten erwten met de veldsla, de olijfolieen zout.
3
© Dresseer deslaopdeborden, verdeel er deeendenborstin fijne
sneetjes over en de escabeche van champignons. Dien meteen op.
t
.
u
3
Tp- Deescabeche is zowel warm, lauw of koud lekker. Jekunt ze dus op
voorhand klaarmaken en eventueelopwarmen. En met een overschotje
kan je een heerlijke boost aan een slaatjegeven!
25