Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Delhaize Folder 01.12.2019

Hier is pagina 25 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25

or . Menu's 6e mn Cen recert anderen een j E „ Keien De pa otgebracht met elsen verbliven maiskort inde open! jucht. Hun vlees js dan ook SM’ akelijken maar niette vet. SALADE MET EENDENBORST, DUO VAN ERWTJES stevig, perfect voor fi Inproevers. EN ESCABECHE VAN CHAMPIGNONS Vetstoffen: 25g-Koolhydraten:10g a0@ Vezels:68-Elwitten:228 + 1 grote eendenborst (300 g) + 200 gminichampignons + 150 g sugar snaps. + 1 kleine rode ui + 200g sluimerenten « Zelrode wijnazijn + 150 veldsla + Aelsojasaus + Lel'agavesiroop + 6elolifolie + 2elolifole + 1 Kein teentje knoflook + peperen zout «rode peper Escabeche + om gember + 150 g witte shimeji peper «150 g brine shimgj © Escabeche: hak de geschilde gember, de knoflook, de rode uien derode peper fijn. Houd apart. Borstelde champignons of wrijf ze schoon meteen doek. Ver wijder de steeltjes (bewaar ze voor een andere bereiding)en fruitde champignonsopeen hoog vuur in een braadpan, met de helft van de olijfolie. Verlaag het vuur, voeg de gehakte ingrediëntentoe en fruit 2 min. Voeg dan de azijn, de sojasaus enderest van de olie toe. Kruid eventueel lichtjes met peper. Houd apart. + © Verwarm de oven voor op 165°C. Ver wijder de uiteinden vande — sugar snaps en desluimerer wten. Dompel ze in een kleine kookpot met kokend gezouten water. Giet ze na 2 min kooktijd afen laat ze 2minin 8 IT | ÿskoud water schrikken, zo behouden ze hun mooie groene kleur. Giet deerwtenafenhoud ze apart. ek @ snijd kruiselings inkepingen inde velkant van de eendenborst tot je een rasterpatroon hebt. Leg hem, opde velkant, in een hete braadpan en gril hem 2 à min. Draai defiletom en brenghem op smaak. 4 Smeerhetvelinmetde agavesiroopenschuifnog 6 min inde oven (indezelfde braadpan, als het een 100% metalen exemplaar is, of in een ovenschaal). Bedek deeendenborstfilet met aluminiumpapier en laat L hem 5 min rusten, met de velkant naar boven. 2 @ Meng intussen de2 soorten erwten met de veldsla, de olijfolieen zout. 3 © Dresseer deslaopdeborden, verdeel er deeendenborstin fijne sneetjes over en de escabeche van champignons. Dien meteen op. t . u 3 Tp- Deescabeche is zowel warm, lauw of koud lekker. Jekunt ze dus op voorhand klaarmaken en eventueelopwarmen. En met een overschotje kan je een heerlijke boost aan een slaatjegeven! 25

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 25