Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39


Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Delhaize Folder 01.12.2019

Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39

Ts M en snnnssasssnuneneensennnenenennen nenn € EEN TIP Te kan enorm van een . VAN MARC ape. ben ik ONZE alles wat ik vooraf, kan doen, geialklaan, TRAITEUR-EXPERT „ Min idee: hou het best za simpel Lieve, de Grote Samenbrenger op de dag van he Peest, "En win je veel lijd. Kier wer veevenreversen Dre pee je geusoon kunt opwarmen. .. derden anakan die oo hit = Onispannen aperilieven? lekkerst wanneer jo go een dag of twee var levoren blaanmaabt | Check! : VARIEREN KUN OP DE DAG VAN HET FEEST UREN IN DE KEUKEN STAAN? 2 NEE HOOR, DAN LIEVER VOORAF WAT PLANNEN EN AL JE LEREN Alsje streeft naar evenwichtig, VANAF HET APERITIEF VOLOP MEE GENIETEN. MAAK GEBRUIK VAN LIJSTJES EN BEREID DE LEKKERSTE HAPJES brengjebest wat variatie in je EN EEN VOLLEDIG MENU ALS EEN VOLLEERDE KOK aperitiefhapjes. * Is niet moeilijk en ‘t ziet er leuk uit! Wissel . bladerdeeghapjes en hartige cake son sos nes nes o cesse essence see . af met snoepgroenten, olijven, zalm, koude soepjes, minibrochettes, © Lijst alle ingrediënten op, vergeet ook de accessoires niet. ‘ schijfjes wraps, hummus © Maak een boodschappenlijstje per afdeling. .. © Noteer alletaken. Ja, ook daar maken we een lijstje van. Je zal zien waarom © Verdeel ze over meerdere dagen. Een voorbeeld? Voor een quiche kan je het bladerdeeg twee dagen van tevoren maken, en de quiche zelf de dag voordien. Op de dag van het feest hoef je‘m enkel nog op te warmen en aante snijden. A D ® start rustig met de voorbereidingen. Het heeft geen zin om elke dag drieuur in de keuken te staan. We doen allesbeetje bij beetje. Rustig, maar efficiënt! A Vandaag maak je het ijsdessert, morgen de decoratieve \ serveren ijsblokjes, en een dag later de soep die je als hapje gaat © Allesop zijn plaats. Bewaar alles wat je van tevoren klaarmaaktin een apart deel van de koelkast of diepvries. @ Dien op met de glimlach! En tadaaaa! Op de dag zelf voeg je alleen nog de finishing touch toe. Borden dresseren en opdienen maar! 39

Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39