Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ts M
en snnnssasssnuneneensennnenenennen nenn
€
EEN TIP
Te kan enorm
van een
.
VAN MARC
ape.
ben ik
ONZE
alles wat ik vooraf, kan doen, geialklaan,
TRAITEUR-EXPERT
„
Min idee: hou het best za simpel
Lieve, de Grote Samenbrenger
op de dag van he Peest,
"En
win je veel lijd. Kier
wer veevenreversen
Dre pee
je geusoon kunt opwarmen.
..
derden anakan die oo hit
=
Onispannen aperilieven?
lekkerst wanneer jo go een dag of
twee var levoren blaanmaabt |
Check!
:
VARIEREN KUN
OP DE DAG VAN HET FEEST UREN IN DE KEUKEN STAAN?
2
NEE HOOR, DAN LIEVER VOORAF WAT PLANNEN EN AL
JE LEREN
Alsje streeft naar evenwichtig,
VANAF HET APERITIEF VOLOP MEE GENIETEN. MAAK
GEBRUIK VAN LIJSTJES EN BEREID DE LEKKERSTE HAPJES
brengjebest wat variatie in je
EN EEN VOLLEDIG MENU ALS EEN VOLLEERDE KOK
aperitiefhapjes. * Is niet moeilijk
en ‘t ziet er leuk uit! Wissel
.
bladerdeeghapjes en hartige cake
son sos nes nes o cesse essence see .
af met snoepgroenten, olijven, zalm,
koude soepjes, minibrochettes,
© Lijst alle ingrediënten op, vergeet ook de accessoires niet.
‘
schijfjes wraps, hummus
© Maak een boodschappenlijstje per afdeling.
..
© Noteer alletaken.
Ja, ook daar maken we een lijstje van. Je zal zien waarom
© Verdeel ze over meerdere dagen.
Een voorbeeld? Voor een quiche kan je het bladerdeeg
twee dagen van tevoren maken, en de quiche zelf de dag
voordien. Op de dag van het feest hoef je‘m enkel nog op te
warmen en aante snijden.
A
D
® start rustig met de voorbereidingen.
Het heeft geen zin om elke dag drieuur in de keuken te
staan. We doen allesbeetje bij beetje. Rustig, maar efficiënt!
A
Vandaag maak je het ijsdessert, morgen de decoratieve
\
serveren
ijsblokjes, en een dag later de soep die je als hapje gaat
© Allesop zijn plaats.
Bewaar alles wat je van tevoren klaarmaaktin een apart
deel van de koelkast of diepvries.
@ Dien op met de glimlach!
En tadaaaa! Op de dag zelf voeg je alleen nog de finishing
touch toe. Borden dresseren en opdienen maar!
39