Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 11 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11
A Menu's 66 kies ik Met kalkoen en valap voor een buadilioneel gerecht. „ w GEBRADEN KALKOEN MET WORTELGROENTEN EN GEDROOGDE ABRIKOZEN [© 45MIN + 230 UKOOKTUD (+-1 U OP KAMERTEMPERATUUR BRENGEN) © GEMAKKELIIK & €€° A 12 PERSONEN Vetstoffen :448-Koolhydraten :27; ©® Vezels:6 g- Biwitten:618 = 1 kalkoen van 4 kg « peper en zout Saus à + 300 g gerookte spekblokjes + 250g grote aardperen + 8sjalotten » 2 bussels wortelen (24 stuks) « 2 citroenen ij + 1 sinaasappel + 2 el bruine cassonade > 6 + 2 kleine appelen + 1d rode win + 300 g gedroogde abrikozen « 2 el zachte mosterd = 100 g gepelde pistachenoten + 6. gevogeitefond 1% + 500 g ratte-aardappelen + 2elwinazin & + 300 gboter + 100 gboter Hé + 6takjes tijm + 2takjes tijm à + 6takjes rozemarijn + peper en zout 74 Zr © Haaldekalkoen 1uopvoorhanduitdekoelkast. FT Qt © Verwarm deoven voorop 165°C. Schildeappelen en snijd ze ingrotestukken. Meng ze metde spekblokjes, deabrikozenen de ® À pistachenoten. Kruid de binnenkant van de kalkoen met peperen zout. Vul hem met 100gkoudeboter in blokjes en de helft van het mengselmet spekblokjes. Legdekalkoen in een heelgroteovenschaalenbesmeer hem royaal metboter. Schilde wortelenen de aardperen. Snijdde ongeschilde aardappelen in 2 en snijd de aardperen in stukken. Verdeel degroentenen derest van de vullingrond de kalkoen. Besprenkelmet sinaasappelsap, kruid met peper en zouten bestrooi met derozemarijn ‘ende tijm. Verdeel derest van deboter in blokjes over de garnituur. ü Bak2.30uindeovenenovergietregelmatig methet vrigekomen braadvocht (een vleesjusspuitis hiervoor ideaal). © Saus:hakdesjalotten fijn en fruit ze5min opeen zacht vuurtjein een grotesteelpan, met 30g boter en de tijm. Voeg de bruine cassonade en hetsap van decitroenen oes laat bijna volledig inkoken. Gietde rode wijnen deazijn ook in desteelpan, laat min inkokenen voeg dan degevogeltefond toe, samen met de mosterd. Laat 5 min pruttelen en giet door een puntzeef. Houdapart (bewaar derest van de boter in de koelkast). © Bedek deschaalmet aluminiumpapier zodradekalkoen gaar isen laat1Ominrusten. Warm degefilterde sausop, haal ze van het vuur en A voegal kloppend de Og heelkoudeboter in blokjes toe. Breng verderop smaak. Versnijd dekalkoenen serveer hem metdesausen de garnituren. Tp- Bedek dekalkoentijdens het braden met aluminiumpapierals hij te snel kleurt. Controleer de gaarheid door met een satéstokje inhet meest „vlezige stuk van een bout te prikken: het vrijgekomên sap moet helder zijn… Indiende kalkoen nogroze is, dan bakje de kalkoen nog 3 arm 1
Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 11