Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
or
U
.
Menu's
rn ‚Delhaize
zowel levende kreeften
alskreeften die
klaar
KREEFT MET CITRUSVRUCHTEN, PARELCOUSCOUS EN ZEEKRAAL
om opteeten.Die
zijn
worden
‚nde winkel
ineen goed gekruide
Vetstoffen :56g-Koolhydraten: 46 g
Vezels:7g- Eiwitten:36g
pouil
lon gekookt. Dit
uit Canada af!
komstige
+ 2levendekreeften (217008)
« cayennepeper
schaaldier heeft mager
+ Lrode pompelmoes
+ warte peperbollen
vlees,
eneen delicate,
« Lwitte pompelmoes
« peperen zout
verfijnde smaak.
« Lpomelo
Court-bouillon
er
on
+ sinaasappel
« Va venkelknol
+ Isjalot
+ Aseiderstengels.
+ 100 gzeekraal
+ 2wortelen
+ 100 gjonge sa
+ 1grote ui
+ 150 gpareleouscous
+ 1biosinaasappel
» Alwater
+ 2dldrogewitte win
+ 200 g boter
+ Stakjes peterselie
+ Bel oljfolie
+ Llaurierblaadie
« 1bussel bieslook
« Lel zwarte peperbollen
+ 25 gkenvel
« Lel cayennepeper
« laurierblaadje
+ 50 grof zeezout
© Court-bouillon:houd het groen van de venkel apart. Snijd de
groenten in grote stukken (venkel, selder, wortelen en ui). Doe ze in
een heel grote kookpot met het water, de sinaasappel in 4stukken,
de peterselie, het laurierblaadje, defijngestampte peperbollen,
cayennepeper (naar eigen smaak) en het zeezout. Breng aande kook
en laat 30 min op een zacht vuurtje pruttelen.
© schilde pompelmoezen, de pomeloen de sinaasappel. Snijde
Ten kreeßt
‘vruchten in parten (en zorg ervoor dat je geen witte vliesjes meer hebt)
mel een tusist,
en vang het vrijgekomen sapop. Houd alles apart.
© Voor de saus: fruit de gehakte sjalot in een steelpan, met 10 g
Éen echte
boter. Kruid met peper en zout, voeg een beetje cayennepeper toe,
samen met de wijn en het laurierblaadje. Laat 5 min op een matig
verrassing opo
vuurtje inkoken. Giet door een puntzeef, voeg het opgevangen sap
van decitrusvruchten van stap 2 toeen houd apart.
© Kookdecouscous volgens de instructies op de verpakking.
„
© Dompel dezeekraalinkokend water,gietzena 2 minkooktijdafen
laat ze schrikken in koud water.
Kafnen
© Filter de court-bouillon, brenghem opnieuw aan de kook en
dompelerde kreeften in, metde kop eerst (maximum 2 tegelijk).
Reken 7 min kooktijd zodra het water opnieuw kookt (1 min/100 g).
@ Fruit intussen de couscous met 2 el olijfolie, peper en zout in een
braadpan. Fruit de zeekraal in een andere braadpan met 1 el olijfolie,
peper en zout.
Kij
© Warm de saus op, haal ze van het vuur en voeg beetje bij beetje, al
!
Kloppend, de rest van de heel koudebofer in kleine stukken toe. Breng,
Hi
Es
verderopsmaak.
(4
te
© Maak een slaatje met de jonge sla, de gehakte bieslook, de kervel, het
ii
groen van de venkel, 2 el olijfolieen zout.
® Gietdekreeften af, snijd zein 2 en serveer ze metde
ik
citrusvruchtenpar tjes (stap 2), decouscous en de zeekraal. Geef or de
Hi
sausen hetslaatjeapart bij.
Hi
N
1
MM
N
1
T- Pimp je garnituur metenkelegehalveerde kumquats. Geefmet de
achterkant van het lemmet van een groot mes een harde klop ophetbolle
deel van de kreeftenscharen om zete
:
{
breken;dat eet geniakkelijker!
‘Voorzie Kreaftenvorkjen.
z
=
2
a
F4
Aide à