Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.

Hier is pagina 27 van 80 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 01.12.2019 tot 31.12.2019.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27
or U . Menu's rn ‚Delhaize zowel levende kreeften alskreeften die klaar KREEFT MET CITRUSVRUCHTEN, PARELCOUSCOUS EN ZEEKRAAL om opteeten.Die zijn worden ‚nde winkel ineen goed gekruide Vetstoffen :56g-Koolhydraten: 46 g Vezels:7g- Eiwitten:36g pouil lon gekookt. Dit uit Canada af! komstige + 2levendekreeften (217008) « cayennepeper schaaldier heeft mager + Lrode pompelmoes + warte peperbollen vlees, eneen delicate, « Lwitte pompelmoes « peperen zout verfijnde smaak. « Lpomelo Court-bouillon er on + sinaasappel « Va venkelknol + Isjalot + Aseiderstengels. + 100 gzeekraal + 2wortelen + 100 gjonge sa + 1grote ui + 150 gpareleouscous + 1biosinaasappel » Alwater + 2dldrogewitte win + 200 g boter + Stakjes peterselie + Bel oljfolie + Llaurierblaadie « 1bussel bieslook « Lel zwarte peperbollen + 25 gkenvel « Lel cayennepeper « laurierblaadje + 50 grof zeezout © Court-bouillon:houd het groen van de venkel apart. Snijd de groenten in grote stukken (venkel, selder, wortelen en ui). Doe ze in een heel grote kookpot met het water, de sinaasappel in 4stukken, de peterselie, het laurierblaadje, defijngestampte peperbollen, cayennepeper (naar eigen smaak) en het zeezout. Breng aande kook en laat 30 min op een zacht vuurtje pruttelen. © schilde pompelmoezen, de pomeloen de sinaasappel. Snijde Ten kreeßt ‘vruchten in parten (en zorg ervoor dat je geen witte vliesjes meer hebt) mel een tusist, en vang het vrijgekomen sapop. Houd alles apart. © Voor de saus: fruit de gehakte sjalot in een steelpan, met 10 g Éen echte boter. Kruid met peper en zout, voeg een beetje cayennepeper toe, samen met de wijn en het laurierblaadje. Laat 5 min op een matig verrassing opo vuurtje inkoken. Giet door een puntzeef, voeg het opgevangen sap van decitrusvruchten van stap 2 toeen houd apart. © Kookdecouscous volgens de instructies op de verpakking. „ © Dompel dezeekraalinkokend water,gietzena 2 minkooktijdafen laat ze schrikken in koud water. Kafnen © Filter de court-bouillon, brenghem opnieuw aan de kook en dompelerde kreeften in, metde kop eerst (maximum 2 tegelijk). Reken 7 min kooktijd zodra het water opnieuw kookt (1 min/100 g). @ Fruit intussen de couscous met 2 el olijfolie, peper en zout in een braadpan. Fruit de zeekraal in een andere braadpan met 1 el olijfolie, peper en zout. Kij © Warm de saus op, haal ze van het vuur en voeg beetje bij beetje, al ! Kloppend, de rest van de heel koudebofer in kleine stukken toe. Breng, Hi Es verderopsmaak. (4 te © Maak een slaatje met de jonge sla, de gehakte bieslook, de kervel, het ii groen van de venkel, 2 el olijfolieen zout. ® Gietdekreeften af, snijd zein 2 en serveer ze metde ik citrusvruchtenpar tjes (stap 2), decouscous en de zeekraal. Geef or de Hi sausen hetslaatjeapart bij. Hi N 1 MM N 1 T- Pimp je garnituur metenkelegehalveerde kumquats. Geefmet de achterkant van het lemmet van een groot mes een harde klop ophetbolle deel van de kreeftenscharen om zete : { breken;dat eet geniakkelijker! ‘Voorzie Kreaftenvorkjen. z = 2 a F4 Aide à
Delhaize - Folder van 01.12.2019 tot 31.12.2019 - Pagina 27