Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 9
di Barbecue Le videorecept 4 B … u. = Aa as Ingrediönten (personen) % 8 gemarineerde scampibrochettes (versmarkt) 200 g jonge spinazie à 2 1 courgette 1 gele puntpaprika 1 rode puntpaprika 1 limoen Ja à & 1/2 ananas $ 1 plantje koriander B 1 rood pepertje 1/2 bosje lente-uitjes en 2 Turkse minibroodjes return) 2 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten Fe 2 eetl. olijfolie 4 2 eetl. rijstolie peper en zout Bereiding in de keuken (20 min) 8 I E 1 Snij de puntpaprika's in ringen en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Verwijder eventueel de pitjes M uit het rode pepertje, snij in de lengte in 2 en snipper | ie fijn. Schil de ananas, verwijder de harde kem en snij in Ef stukjes. 2 Snipper de lente-uitjes fijn. Hak de pistachenoten grof. Snij de courgette in de lengte in plakken en snij daarna in staafjes. 3 Snij de Turkse broodjes in sneetjes van 1,5 cm dik. 5 Besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie. & Pluk de blaadjes koriander. Snij de limoen in 2, snijer4 schijfjes van en pers de rest uit. 5 Verhit de rijstolie in de wok, roerbak de paprika, de Ez courgette, het rode pepertje en de ananas 2 min. Kruid Pi met peper en zout. Haal uit de wok en laat lichtjes u sa afkoelen. 6 Doe de spinazie in een serveerschaal samen met de ad! gewokte groenten, de koriander, 1 eetl. olijfolie en het limoensap. Kruid met peper en zout en meng alles door elkaar. Welke vis kan u grillen? Zelf visbrochettes Bereiding op de barbecue (min) Zin in 0 ke? maken? Ons kookteam geeft raad op Bekijk het filmpje 7 Bak de scampibrochettes 2 min. langs elke kant en de sneetjes Turks brood 1 min. langs elke kant op de barbecue. Afwerking Werk de salade af met de pistachenootjes en de lente- uitjes. Serveer met de scampibrochettes, een schijfje en limoen en de geroosterde sneetjes Turks brood. (coeoKoopsrE) Vaugelas 'Les Falaises' per, AOP. Languedoc Troubadour Blond Al Blond bier mm 3 Á Ananas los Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten) ae Herkomst: Costa Rica/ Colombia, Energie 542 kcal vezels 628 Vetten 1808 Eten 2718 Piccantina ef (waarvan) verzadigde vetzuren 328 Zout 158 Kodhydeten 668 pikante pepers 170 eig (waarvan) suikers 2038 100 g Herkomst: België/Spanje. Versmarkt A 0,95 €/kg ‘Omdat we altijd re: ger ven op de prijzen en promoties in de andere te winkels in uwstreel in uw Cokuyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De Korn rtoon van uw Xtra-app of fre aart komen daar né & tumen de prize e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( ar; ugeenkansen. laagste prijzen En
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 9