Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

di

Barbecue

Le

videorecept

4

B



u.

=

Aa as

Ingrediönten (personen)

%

8 gemarineerde scampibrochettes (versmarkt)

200 g jonge spinazie

à

2

1 courgette

1 gele puntpaprika

1 rode puntpaprika

1 limoen

Ja à

&

1/2 ananas

$

1 plantje koriander

B

1 rood pepertje

1/2 bosje lente-uitjes

en

2 Turkse minibroodjes return)

2 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten

Fe

2 eetl. olijfolie

4

2 eetl. rijstolie

peper en zout

Bereiding in de keuken (20 min)

8

I

E

1 Snij de puntpaprika's in ringen en verwijder de pitjes

en de witte zaadlijsten. Verwijder eventueel de pitjes

M

uit het rode pepertje, snij in de lengte in 2 en snipper

|

ie

fijn. Schil de ananas, verwijder de harde kem en snij in

Ef

stukjes.

2 Snipper de lente-uitjes fijn. Hak de pistachenoten

grof. Snij de courgette in de lengte in plakken en snij

daarna in staafjes.

3 Snij de Turkse broodjes in sneetjes van 1,5 cm dik.

5

Besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie.

& Pluk de blaadjes koriander. Snij de limoen in 2, snijer4

schijfjes van en pers de rest uit.

5 Verhit de rijstolie in de wok, roerbak de paprika, de

Ez

courgette, het rode pepertje en de ananas 2 min. Kruid

Pi

met peper en zout. Haal uit de wok en laat lichtjes

u

sa

afkoelen.

6 Doe de spinazie in een serveerschaal samen met de

ad!

gewokte groenten, de koriander, 1 eetl. olijfolie en het

limoensap. Kruid met peper en zout en meng alles door

elkaar.

Welke vis kan u grillen? Zelf visbrochettes

Bereiding op de barbecue (min)

Zin in

0

ke?

maken? Ons kookteam geeft raad op

Bekijk het filmpje

7 Bak de scampibrochettes 2 min. langs elke kant en

de sneetjes Turks brood 1 min. langs elke kant op de

barbecue.

Afwerking

Werk de salade af met de pistachenootjes en de lente-

uitjes. Serveer met de scampibrochettes, een schijfje

en

limoen en de geroosterde sneetjes Turks brood.

(coeoKoopsrE)

Vaugelas 'Les Falaises'

per,

AOP. Languedoc

Troubadour Blond

Al

Blond bier

mm

3

Á

Ananas

los

Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten)

ae

Herkomst: Costa Rica/

Colombia,

Energie 542 kcal

vezels 628

Vetten

1808

Eten 2718

Piccantina

ef

(waarvan) verzadigde vetzuren

328

Zout

158

Kodhydeten

668

pikante pepers

170 eig

(waarvan) suikers

2038

100 g

Herkomst: België/Spanje.

Versmarkt

A 0,95 €/kg

‘Omdat we altijd re:

ger

ven op de prijzen en promoties in de andere

te winkels in uwstreel

in uw Cokuyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rtoon van uw Xtra-app of

fre

aart komen daar né

&

tumen de prize

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

ar;

ugeenkansen.

laagste prijzen En