Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
di
Barbecue
Le
videorecept
4
B
…
u.
=
Aa as
Ingrediönten (personen)
%
8 gemarineerde scampibrochettes (versmarkt)
200 g jonge spinazie
à
2
1 courgette
1 gele puntpaprika
1 rode puntpaprika
1 limoen
Ja à
&
1/2 ananas
$
1 plantje koriander
B
1 rood pepertje
1/2 bosje lente-uitjes
en
2 Turkse minibroodjes return)
2 eetl. gepelde, ongezouten pistachenoten
Fe
2 eetl. olijfolie
4
2 eetl. rijstolie
peper en zout
Bereiding in de keuken (20 min)
8
I
E
1 Snij de puntpaprika's in ringen en verwijder de pitjes
en de witte zaadlijsten. Verwijder eventueel de pitjes
M
uit het rode pepertje, snij in de lengte in 2 en snipper
|
ie
fijn. Schil de ananas, verwijder de harde kem en snij in
Ef
stukjes.
2 Snipper de lente-uitjes fijn. Hak de pistachenoten
grof. Snij de courgette in de lengte in plakken en snij
daarna in staafjes.
3 Snij de Turkse broodjes in sneetjes van 1,5 cm dik.
5
Besprenkel ze met 1 eetl. olijfolie.
& Pluk de blaadjes koriander. Snij de limoen in 2, snijer4
schijfjes van en pers de rest uit.
5 Verhit de rijstolie in de wok, roerbak de paprika, de
Ez
courgette, het rode pepertje en de ananas 2 min. Kruid
Pi
met peper en zout. Haal uit de wok en laat lichtjes
u
sa
afkoelen.
6 Doe de spinazie in een serveerschaal samen met de
ad!
gewokte groenten, de koriander, 1 eetl. olijfolie en het
limoensap. Kruid met peper en zout en meng alles door
elkaar.
Welke vis kan u grillen? Zelf visbrochettes
Bereiding op de barbecue (min)
Zin in
0
ke?
maken? Ons kookteam geeft raad op
Bekijk het filmpje
7 Bak de scampibrochettes 2 min. langs elke kant en
de sneetjes Turks brood 1 min. langs elke kant op de
barbecue.
Afwerking
Werk de salade af met de pistachenootjes en de lente-
uitjes. Serveer met de scampibrochettes, een schijfje
en
limoen en de geroosterde sneetjes Turks brood.
(coeoKoopsrE)
Vaugelas 'Les Falaises'
per,
AOP. Languedoc
Troubadour Blond
Al
Blond bier
mm
3
Á
Ananas
los
Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten)
ae
Herkomst: Costa Rica/
Colombia,
Energie 542 kcal
vezels 628
Vetten
1808
Eten 2718
Piccantina
ef
(waarvan) verzadigde vetzuren
328
Zout
158
Kodhydeten
668
pikante pepers
170 eig
(waarvan) suikers
2038
100 g
Herkomst: België/Spanje.
Versmarkt
A 0,95 €/kg
‘Omdat we altijd re:
ger
ven op de prijzen en promoties in de andere
te winkels in uwstreel
in uw Cokuyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xtra-app of
fre
aart komen daar né
&
tumen de prize
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
ar;
ugeenkansen.
laagste prijzen En