Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Barbecue
#
-
dijk Le
ro
PS
af Ke
ba
rs
de
re
Ve
od
et
Fie
. A
a
m
He
hek:
kr
Be,
®
A
Ee
Mi
st
WA
Pa
Mef
a
rs
|
Fr
had
Vd
ki
Di
ed
=
LC
Z
RS
e.
Ingrediënten (a personen)
Kook de krieltjes 15 min. in lichtgezouten water.
elke kant op een hete barbecue. Kruid met grof
800 g côte à l'os simmental (beenhouwer)
Giet af.
zeezout.
2 Snij de halfgedroogde tomaten fijn. Snij de
200 g groene-aspergepunten
Afwerking
1/2 kropsla
radijsjes in de lengte in 4.
1/2 bosje lente-uitjes
3 Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de kropsla in
Snij het vlees in sneetjes en serveer met de
1/2 bosje radijzen
repen.
krieltjessalade.
4 Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.
600 g krielaardappelen
10 gemarineerde halfgedroogde tomaten
Snij ze in 3 schuine stukken.
Chevalier Noël
(Cheritos, versmark)
5 Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine
AO.P. Bordeaux Supérieur
2 eetl. groene pesto (versmarkt)
stukjes.
125 g mozzarella
Troubadour
6 Doe de krieltjes in een grote kom en meng met
Magma
2 eetl olijfolie
de pesto en 1 eetl. olijfolie. Verdeel er de groenten
Amberkleurige tripel IPA
1 handvol vuurkruiden
en de mozzarella over, kruid met wat peper en
zwarte peper (malen)
meng.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
grof zeezout (molen)
Energie 600 kcal Vezels 108
Bereiding op de barbecue (10 min)
Veten
2498 Ewilen 5478
Bereiding in de keuken (35 min)
7 Dep het vlees goed droog, kruid met peper en
(waanan) verzadigde vetzuren
198 Zout
168
1 Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed
wrijf in met 1 eetl. olifolie. Gooi de vuurkruiden
Kooïydaten
3598
tussen de kolen. Bak het vlees 3 à 4 min. aan
(waanan) suikers
548
schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2
Snel klaar,
want u hoeft ze
CT
niet te schillen.
Lekker in een
Ontdek het antwoord en
\
aardappelsalade.
meer tips op
Ofsteek ze
Vuurkruiden
| BBO vleeskruiden
2
2108
2108
voorgekookt op een
2,69:
2,49:
>
spiesje en gril ze.
(12,81 €/kg)
(1186 €/kg)
Boni Selection
=
vastkokende krielaardappelen
Boni Selection
primeur
ele
En
BBQ-, kippen-, saté-, vuur-
20 Yo
2 kg
150 €/kg
of lookboterkruiden
vanaf
Herkomst: Israël/Cyprus.
2 verpakkingen
‘Omdat we altijd re:
ger
ven op de prijzen en promoties in de andere
in uw Cokuyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xtra-app of
gote winkels mn uwstreek kunnen de pen
aart komen daar né
&
e prijzen in uw winkel kn u
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
ar;
ugeenkansen.
laagste prijzen