Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 5 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5

Barbecue # - dijk Le ro PS af Ke ba rs de re Ve od et Fie . A a m He hek: kr Be, ® A Ee Mi st WA Pa Mef a rs | Fr had Vd ki Di ed = LC Z RS e. Ingrediënten (a personen) Kook de krieltjes 15 min. in lichtgezouten water. elke kant op een hete barbecue. Kruid met grof 800 g côte à l'os simmental (beenhouwer) Giet af. zeezout. 2 Snij de halfgedroogde tomaten fijn. Snij de 200 g groene-aspergepunten Afwerking 1/2 kropsla radijsjes in de lengte in 4. 1/2 bosje lente-uitjes 3 Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de kropsla in Snij het vlees in sneetjes en serveer met de 1/2 bosje radijzen repen. krieltjessalade. 4 Verwijder het uiteinde van de aspergepunten. 600 g krielaardappelen 10 gemarineerde halfgedroogde tomaten Snij ze in 3 schuine stukken. Chevalier Noël (Cheritos, versmark) 5 Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine AO.P. Bordeaux Supérieur 2 eetl. groene pesto (versmarkt) stukjes. 125 g mozzarella Troubadour 6 Doe de krieltjes in een grote kom en meng met Magma 2 eetl olijfolie de pesto en 1 eetl. olijfolie. Verdeel er de groenten Amberkleurige tripel IPA 1 handvol vuurkruiden en de mozzarella over, kruid met wat peper en zwarte peper (malen) meng. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) grof zeezout (molen) Energie 600 kcal Vezels 108 Bereiding op de barbecue (10 min) Veten 2498 Ewilen 5478 Bereiding in de keuken (35 min) 7 Dep het vlees goed droog, kruid met peper en (waanan) verzadigde vetzuren 198 Zout 168 1 Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed wrijf in met 1 eetl. olifolie. Gooi de vuurkruiden Kooïydaten 3598 tussen de kolen. Bak het vlees 3 à 4 min. aan (waanan) suikers 548 schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2 Snel klaar, want u hoeft ze CT niet te schillen. Lekker in een Ontdek het antwoord en \ aardappelsalade. meer tips op Ofsteek ze Vuurkruiden | BBO vleeskruiden 2 2108 2108 voorgekookt op een 2,69: 2,49: > spiesje en gril ze. (12,81 €/kg) (1186 €/kg) Boni Selection = vastkokende krielaardappelen Boni Selection primeur ele En BBQ-, kippen-, saté-, vuur- 20 Yo 2 kg 150 €/kg of lookboterkruiden vanaf Herkomst: Israël/Cyprus. 2 verpakkingen ‘Omdat we altijd re: ger ven op de prijzen en promoties in de andere in uw Cokuyt-winkelnög zijn dan in deze lol ie x, De Korn rtoon van uw Xtra-app of gote winkels mn uwstreek kunnen de pen aart komen daar né & e prijzen in uw winkel kn u LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( ar; ugeenkansen. laagste prijzen

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5