Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Barbecue

#

-

dijk Le

ro

PS

af Ke

ba

rs

de

re

Ve

od

et

Fie

. A

a

m

He

hek:

kr

Be,

®

A

Ee

Mi

st

WA

Pa

Mef

a

rs

|

Fr

had

Vd

ki

Di

ed

=

LC

Z

RS

e.

Ingrediënten (a personen)

Kook de krieltjes 15 min. in lichtgezouten water.

elke kant op een hete barbecue. Kruid met grof

800 g côte à l'os simmental (beenhouwer)

Giet af.

zeezout.

2 Snij de halfgedroogde tomaten fijn. Snij de

200 g groene-aspergepunten

Afwerking

1/2 kropsla

radijsjes in de lengte in 4.

1/2 bosje lente-uitjes

3 Snipper de lente-uitjes fijn. Snij de kropsla in

Snij het vlees in sneetjes en serveer met de

1/2 bosje radijzen

repen.

krieltjessalade.

4 Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.

600 g krielaardappelen

10 gemarineerde halfgedroogde tomaten

Snij ze in 3 schuine stukken.

Chevalier Noël

(Cheritos, versmark)

5 Laat de mozzarella uitlekken en snij in kleine

AO.P. Bordeaux Supérieur

2 eetl. groene pesto (versmarkt)

stukjes.

125 g mozzarella

Troubadour

6 Doe de krieltjes in een grote kom en meng met

Magma

2 eetl olijfolie

de pesto en 1 eetl. olijfolie. Verdeel er de groenten

Amberkleurige tripel IPA

1 handvol vuurkruiden

en de mozzarella over, kruid met wat peper en

zwarte peper (malen)

meng.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

grof zeezout (molen)

Energie 600 kcal Vezels 108

Bereiding op de barbecue (10 min)

Veten

2498 Ewilen 5478

Bereiding in de keuken (35 min)

7 Dep het vlees goed droog, kruid met peper en

(waanan) verzadigde vetzuren

198 Zout

168

1 Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed

wrijf in met 1 eetl. olifolie. Gooi de vuurkruiden

Kooïydaten

3598

tussen de kolen. Bak het vlees 3 à 4 min. aan

(waanan) suikers

548

schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2

Snel klaar,

want u hoeft ze

CT

niet te schillen.

Lekker in een

Ontdek het antwoord en

\

aardappelsalade.

meer tips op

Ofsteek ze

Vuurkruiden

| BBO vleeskruiden

2

2108

2108

voorgekookt op een

2,69:

2,49:

>

spiesje en gril ze.

(12,81 €/kg)

(1186 €/kg)

Boni Selection

=

vastkokende krielaardappelen

Boni Selection

primeur

ele

En

BBQ-, kippen-, saté-, vuur-

20 Yo

2 kg

150 €/kg

of lookboterkruiden

vanaf

Herkomst: Israël/Cyprus.

2 verpakkingen

‘Omdat we altijd re:

ger

ven op de prijzen en promoties in de andere

in uw Cokuyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rtoon van uw Xtra-app of

gote winkels mn uwstreek kunnen de pen

aart komen daar né

&

e prijzen in uw winkel kn u

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

ar;

ugeenkansen.

laagste prijzen