Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 13 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 13
Barbecue me Ingrediënten (4 personen) pe 12 gemarineerde veggiespiesjes (versmarkı) 7 4 minikomkommers / 1 bosje radijzen 1 bosje lente-uitjes 1/2 onbehandelde citroen (io) 1/2 plantje bieslook 4 aardappelen 4 eetl. guacamole (versmarkt) 150 g volle yoghurt natuur 40 g kruidenboter 4 eetl. geraspte kaas 'Special Mix' == 150 g mais (bi) ae 4 augurken op azijn (bokaal) 2 eetl olijfolie zwarte peper (malen) zout Bereiding in de keuken (50 min) 1 Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Snij in de lengte open, = maar niet volledig doormidden. Lepel er voorzichtig wat vruchtvlees uit. Zorg dat de schil intact bft. Leg elke uitgeholde aardappel op een vel aluminiumfolie. 2 Snij de augurken in schijfjes. Snipper het bieslook en de lente-uitjes fin. Spoel de mais onder koud water en laat uitlekken. Ee IE 3 Snij de radijsjes en de komkommers in plakjes. Rasp de schil van de © A citroen (hiet het wit) en pers uit. N 4 Stamp het vruchtvlees van de aardappel fin. Meng er de kruidenboter, de helft van het bieslook en de lente-uitjes, de maïs, de augurken en de d - 4 s geraspte kaas onder. Kruid met peper en zout. Schep in de uitgeholde aardappelen en wikkel er de aluminiumfolie rond. 3 5 Maak de vinaigrette: meng 1 eetl. citroensap met de citroenzeste Fr Se Le 1 en de olijfolie en kruid met peper en zout. Doe de radijsjes samen met "+ FF de komkommer in een serveerschaal, meng er de vinaigrette onder en E bestrooi met de helft van het resterende bieslook en de helft van de = resterende lente-uitjes. Bereiding op de BBQ 20 min) TA 6 Leg de aardappelen 15 à 20 min. op de rand van de barbecue. Bak de veggiespiesjes 3 à 4 min. aan elke kant op een warme barbecue. « N Afwerking Ò ti Plooi de aluminiumfolie open. Verdeel de aardappelen over de borden. ee E Lepel er de yoghurt en telkens 1 eetl. guacamole over. Bestrooi met CT de rest van het bieslook en de lente-ui. Serveer met de spiesjes en de salade. En za 'Granbeau' Grande Cuvée Rosé Ed al 55 5 LG.P. Pays d'Oc Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis) Eu Postel Blond Gr Energie 5@Okcal vezels 638 “ Cl Blond abdijbier Veten 3088 Eiiten 2448 (waanan) vezadigdevetzuren 122.8 Zout 118 Phs Koolhydraten 18 L me (waanan) sukers, 2168 = N = Et Ideaal voor gepofte of gevulde aardappelen op de barbecue. \ + "4 ) We h Pl € 1 3 dt Boni Selection Ph bloemige kookaardappelen primeur 128 fe u 5 kg ve Herkomst: Israël a si nl ‘Omdat we altijd re: ger ven op de prijzen en promoties in de andere in uw Cokuyt-winkelnög L zijn dan in deze lol ie x, De Korn on van uw Xlra-app. of pete wink in uwstreek kunen deprizen e prijzen in uw winkel kn u LE wanlelbezoek raadplegen via de Hu , op colruytbe Di onze Klantendienst ER Lond ugéenkansen. laagste prijzen En
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 13