Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Barbecue
me
Ingrediënten (4 personen)
pe
12 gemarineerde veggiespiesjes (versmarkı)
7
4 minikomkommers
/
1 bosje radijzen
1 bosje lente-uitjes
1/2 onbehandelde citroen (io)
1/2 plantje bieslook
4 aardappelen
4 eetl. guacamole (versmarkt)
150 g volle yoghurt natuur
40 g kruidenboter
4 eetl. geraspte kaas 'Special Mix'
==
150 g mais (bi)
ae
4 augurken op azijn (bokaal)
2 eetl olijfolie
zwarte peper (malen)
zout
Bereiding in de keuken (50 min)
1 Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water.
Kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Snij in de lengte open,
=
maar niet volledig doormidden. Lepel er voorzichtig wat vruchtvlees uit.
Zorg dat de schil intact bft. Leg elke uitgeholde aardappel op een vel
aluminiumfolie.
2 Snij de augurken in schijfjes. Snipper het bieslook en de lente-uitjes
fin. Spoel de mais onder koud water en laat uitlekken.
Ee
IE
3 Snij de radijsjes en de komkommers in plakjes. Rasp de schil van de
© A
citroen (hiet het wit) en pers uit.
N
4 Stamp het vruchtvlees van de aardappel fin. Meng er de kruidenboter,
de helft van het bieslook en de lente-uitjes, de maïs, de augurken en de
d -
4
s
geraspte kaas onder. Kruid met peper en zout. Schep in de uitgeholde
aardappelen en wikkel er de aluminiumfolie rond.
3
5 Maak de vinaigrette: meng 1 eetl. citroensap met de citroenzeste
Fr
Se
Le
1
en de olijfolie en kruid met peper en zout. Doe de radijsjes samen met
"+
FF
de komkommer in een serveerschaal, meng er de vinaigrette onder en
E
bestrooi met de helft van het resterende bieslook en de helft van de
=
resterende lente-uitjes.
Bereiding op de BBQ 20 min)
TA
6 Leg de aardappelen 15 à 20 min. op de rand van de barbecue. Bak
de veggiespiesjes 3 à 4 min. aan elke kant op een warme barbecue.
«
N
Afwerking
Ò
ti
Plooi de aluminiumfolie open. Verdeel de aardappelen over de borden.
ee
E
Lepel er de yoghurt en telkens 1 eetl. guacamole over. Bestrooi met
CT
de rest van het bieslook en de lente-ui. Serveer met de spiesjes en de
salade.
En
za
'Granbeau' Grande Cuvée Rosé
Ed
al
55 5
LG.P. Pays d'Oc
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis)
Eu
Postel Blond
Gr
Energie 5@Okcal vezels 638
“
Cl
Blond abdijbier
Veten
3088 Eiiten 2448
(waanan) vezadigdevetzuren 122.8 Zout
118
Phs
Koolhydraten
18
L
me
(waanan) sukers,
2168
=
N
=
Et
Ideaal voor gepofte of gevulde
aardappelen op de barbecue.
\
+
"4
)
We
h
Pl
€
1
3
dt
Boni Selection
Ph
bloemige kookaardappelen primeur
128 fe
u
5 kg
ve
Herkomst: Israël
a
si
nl
‘Omdat we altijd re:
ger
ven op de prijzen en promoties in de andere
in uw Cokuyt-winkelnög L
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
on van uw Xlra-app.
of
pete wink in uwstreek kunen deprizen
e prijzen in uw winkel kn u
LE
wanlelbezoek raadplegen via de
Hu
, op colruytbe
Di onze Klantendienst
ER Lond
ugéenkansen.
laagste prijzen En