Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 13




Hier is pagina 13 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Barbecue

me

Ingrediënten (4 personen)

pe

12 gemarineerde veggiespiesjes (versmarkı)

7

4 minikomkommers

/

1 bosje radijzen

1 bosje lente-uitjes

1/2 onbehandelde citroen (io)

1/2 plantje bieslook

4 aardappelen

4 eetl. guacamole (versmarkt)

150 g volle yoghurt natuur

40 g kruidenboter

4 eetl. geraspte kaas 'Special Mix'

==

150 g mais (bi)

ae

4 augurken op azijn (bokaal)

2 eetl olijfolie

zwarte peper (malen)

zout

Bereiding in de keuken (50 min)

1 Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water.

Kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Giet af. Snij in de lengte open,

=

maar niet volledig doormidden. Lepel er voorzichtig wat vruchtvlees uit.

Zorg dat de schil intact bft. Leg elke uitgeholde aardappel op een vel

aluminiumfolie.

2 Snij de augurken in schijfjes. Snipper het bieslook en de lente-uitjes

fin. Spoel de mais onder koud water en laat uitlekken.

Ee

IE

3 Snij de radijsjes en de komkommers in plakjes. Rasp de schil van de

© A

citroen (hiet het wit) en pers uit.

N

4 Stamp het vruchtvlees van de aardappel fin. Meng er de kruidenboter,

de helft van het bieslook en de lente-uitjes, de maïs, de augurken en de

d -

4

s

geraspte kaas onder. Kruid met peper en zout. Schep in de uitgeholde

aardappelen en wikkel er de aluminiumfolie rond.

3

5 Maak de vinaigrette: meng 1 eetl. citroensap met de citroenzeste

Fr

Se

Le

1

en de olijfolie en kruid met peper en zout. Doe de radijsjes samen met

"+

FF

de komkommer in een serveerschaal, meng er de vinaigrette onder en

E

bestrooi met de helft van het resterende bieslook en de helft van de

=

resterende lente-uitjes.

Bereiding op de BBQ 20 min)

TA

6 Leg de aardappelen 15 à 20 min. op de rand van de barbecue. Bak

de veggiespiesjes 3 à 4 min. aan elke kant op een warme barbecue.

«

N

Afwerking

Ò

ti

Plooi de aluminiumfolie open. Verdeel de aardappelen over de borden.

ee

E

Lepel er de yoghurt en telkens 1 eetl. guacamole over. Bestrooi met

CT

de rest van het bieslook en de lente-ui. Serveer met de spiesjes en de

salade.

En

za

'Granbeau' Grande Cuvée Rosé

Ed

al

55 5

LG.P. Pays d'Oc

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlis)

Eu

Postel Blond

Gr

Energie 5@Okcal vezels 638



Cl

Blond abdijbier

Veten

3088 Eiiten 2448

(waanan) vezadigdevetzuren 122.8 Zout

118

Phs

Koolhydraten

18

L

me

(waanan) sukers,

2168

=

N

=

Et

Ideaal voor gepofte of gevulde

aardappelen op de barbecue.

\

+

"4

)

We

h

Pl



1

3

dt

Boni Selection

Ph

bloemige kookaardappelen primeur

128 fe

u

5 kg

ve

Herkomst: Israël

a

si

nl

‘Omdat we altijd re:

ger

ven op de prijzen en promoties in de andere

in uw Cokuyt-winkelnög L

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

on van uw Xlra-app.

of

pete wink in uwstreek kunen deprizen

e prijzen in uw winkel kn u

LE

wanlelbezoek raadplegen via de

Hu

, op colruytbe

Di onze Klantendienst

ER Lond

ugéenkansen.

laagste prijzen En