Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 6 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6

ze EN N S aa DP 5. We ed Ard ek! #1 a L Mass LUE : Dn 5 LA ne 16 Er ë 4 (7? ol h dj à Up muet Ingrediönten (4 personen) (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder 7 Meng de olijfolie met de Italiaanse kruiden en koud water. Laat uitlekken. meng onder de pasta. Voeg de olijfjes, tomaten, 4 gemarineerde kippenescalopes (beenhouwerij) 40 g rucola 2 Snij intussen de komkommer in de lengte in 4, rucola, komkommer, rode ui, kaasblokjes, paprika, 20 kerstomaten verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Verwijder de pepermunt en bieslook toe, meng alles goed. Kruid 1 komkommer pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in met peper en zout. 1 gele paprika stukjes. 3 Snipper het bieslook en de rode ui fijn. Pluk de Bereiding op de barbecue G min) 1/2 courgette 8 Bak de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant op 1/3 plantje bieslook pepermunt. een warme barbecue. 1/3 plantje pepermunt 4 Snij de olijven in 2. Hou 4 kerstomaten apart 1 rode ui en snij de rest in 2. Snij de kippenescalopes in de 12 ontpitte zwarte olijven wersmarkt) lengte in 3 repen. El Coto Rosado 5 Lepel 16 bolletjes uit de courgette met een DOC. Rioja 100 g kaasblokjes voor salades Spanje 300 g farfalle meloenlepel (de grootste kant als er 2 kanten zijn). 2 eetl. olifolie 6 Prik het uiteinde van een reep kip op een Martha Sexy Blond 1 eetl. Italiaanse kruidenmix brochettestokje. Prik er daarna 2 bolletjes courgette Sterk blond bier zwarte peper (malen) op en het andere uiteinde van de kippenreep. Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis) zout Neem opnieuw een uiteinde van een reep kip, een Veten Energie 603kcal vezels 668 tomaatje en het andere uiteinde van de kippenreep. 192g Einen 4238 Bereiding in de keuken (20 min) Eindig met nog een kippenreep en prik er een (waarvan) verzadigdevelzuren 628 Zout 088 1 Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water courgettebolletje tussen. Maak zo 4 brochettes. Koohydrten 9208 (waarvan) suikers 1008 Vegetarische kazen in blokjes, perfect voor een Fe Krofloofen fijne kruiden Zongedroogde tomaten 27 slaatje. ak 2,29 e osar ono 2,69 «(05 exo) À ne = _ > ee N PET = Îe MIX“ ( ONE TL ++ rp x Oude kaas Mix Gemarineerde kippenescalope 3,09 euissere, 3,49 c (oser - Marinade met mango en kokos. Bak 2 à 5 min. Apetina Boni Selection kaasblokjes in olie met can elke kant op een matig warme barbecue. oude kaas of mix knofloof en fijne kruiden (Beenhouwer -15 %" of zongedroogde tomaten -25 Vo in blokjes 175 g vanaf 265 g vanaf 1 bokaal 2 verpakkingen sk Met Dj XTRA |

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6