Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

EN

N

S

aa

DP

5.

We

ed

Ard

ek!

#1

a

L

Mass

LUE :

Dn

5

LA

ne

16

Er

ë

4

(7?

ol

h

dj

à

Up muet

Ingrediönten (4 personen)

(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder

7 Meng de olijfolie met de Italiaanse kruiden en

koud water. Laat uitlekken.

meng onder de pasta. Voeg de olijfjes, tomaten,

4 gemarineerde kippenescalopes (beenhouwerij)

40 g rucola

2 Snij intussen de komkommer in de lengte in 4,

rucola, komkommer, rode ui, kaasblokjes, paprika,

20 kerstomaten

verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Verwijder de

pepermunt en bieslook toe, meng alles goed. Kruid

1 komkommer

pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in

met peper en zout.

1 gele paprika

stukjes.

3 Snipper het bieslook en de rode ui fijn. Pluk de

Bereiding op de barbecue G min)

1/2 courgette

8 Bak de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant op

1/3 plantje bieslook

pepermunt.

een warme barbecue.

1/3 plantje pepermunt

4 Snij de olijven in 2. Hou 4 kerstomaten apart

1 rode ui

en snij de rest in 2. Snij de kippenescalopes in de

12 ontpitte zwarte olijven wersmarkt)

lengte in 3 repen.

El Coto Rosado

5 Lepel 16 bolletjes uit de courgette met een

DOC. Rioja

100 g kaasblokjes voor salades

Spanje

300 g farfalle

meloenlepel (de grootste kant als er 2 kanten zijn).

2 eetl. olifolie

6 Prik het uiteinde van een reep kip op een

Martha Sexy Blond

1 eetl. Italiaanse kruidenmix

brochettestokje. Prik er daarna 2 bolletjes courgette

Sterk blond bier

zwarte peper (malen)

op en het andere uiteinde van de kippenreep.

Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis)

zout

Neem opnieuw een uiteinde van een reep kip, een

Veten

Energie 603kcal vezels 668

tomaatje en het andere uiteinde van de kippenreep.

192g Einen 4238

Bereiding in de keuken (20 min)

Eindig met nog een kippenreep en prik er een

(waarvan) verzadigdevelzuren 628 Zout

088

1 Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water

courgettebolletje tussen. Maak zo 4 brochettes.

Koohydrten

9208

(waarvan) suikers

1008

Vegetarische kazen in

blokjes, perfect voor een

Fe

Krofloofen fijne kruiden

Zongedroogde tomaten

27

slaatje.

ak

2,29 e osar ono

2,69 «(05 exo)

À

ne

=

_

>

ee

N

PET

=

Îe MIX“

( ONE TL

++

rp

x

Oude kaas

Mix

Gemarineerde kippenescalope

3,09 euissere,

3,49 c (oser

-

Marinade met mango en kokos. Bak 2 à 5 min.

Apetina

Boni Selection

kaasblokjes in olie met

can elke kant op een matig warme barbecue.

oude kaas of mix

knofloof en fijne kruiden

(Beenhouwer

-15 %"

of zongedroogde tomaten

-25 Vo

in blokjes 175 g

vanaf

265 g

vanaf 1 bokaal

2 verpakkingen

sk Met Dj XTRA |