Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
EN
N
S
aa
DP
5.
We
ed
Ard
ek!
#1
a
L
Mass
LUE :
Dn
5
LA
ne
16
Er
ë
4
(7?
ol
h
dj
à
Up muet
Ingrediönten (4 personen)
(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder
7 Meng de olijfolie met de Italiaanse kruiden en
koud water. Laat uitlekken.
meng onder de pasta. Voeg de olijfjes, tomaten,
4 gemarineerde kippenescalopes (beenhouwerij)
40 g rucola
2 Snij intussen de komkommer in de lengte in 4,
rucola, komkommer, rode ui, kaasblokjes, paprika,
20 kerstomaten
verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Verwijder de
pepermunt en bieslook toe, meng alles goed. Kruid
1 komkommer
pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij in
met peper en zout.
1 gele paprika
stukjes.
3 Snipper het bieslook en de rode ui fijn. Pluk de
Bereiding op de barbecue G min)
1/2 courgette
8 Bak de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant op
1/3 plantje bieslook
pepermunt.
een warme barbecue.
1/3 plantje pepermunt
4 Snij de olijven in 2. Hou 4 kerstomaten apart
1 rode ui
en snij de rest in 2. Snij de kippenescalopes in de
12 ontpitte zwarte olijven wersmarkt)
lengte in 3 repen.
El Coto Rosado
5 Lepel 16 bolletjes uit de courgette met een
DOC. Rioja
100 g kaasblokjes voor salades
Spanje
300 g farfalle
meloenlepel (de grootste kant als er 2 kanten zijn).
2 eetl. olifolie
6 Prik het uiteinde van een reep kip op een
Martha Sexy Blond
1 eetl. Italiaanse kruidenmix
brochettestokje. Prik er daarna 2 bolletjes courgette
Sterk blond bier
zwarte peper (malen)
op en het andere uiteinde van de kippenreep.
Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredentenlis)
zout
Neem opnieuw een uiteinde van een reep kip, een
Veten
Energie 603kcal vezels 668
tomaatje en het andere uiteinde van de kippenreep.
192g Einen 4238
Bereiding in de keuken (20 min)
Eindig met nog een kippenreep en prik er een
(waarvan) verzadigdevelzuren 628 Zout
088
1 Kook de farfalle gaar in lichtgezouten water
courgettebolletje tussen. Maak zo 4 brochettes.
Koohydrten
9208
(waarvan) suikers
1008
Vegetarische kazen in
blokjes, perfect voor een
Fe
Krofloofen fijne kruiden
Zongedroogde tomaten
27
slaatje.
ak
2,29 e osar ono
2,69 «(05 exo)
À
ne
=
_
>
ee
N
PET
=
Îe MIX“
( ONE TL
++
rp
x
Oude kaas
Mix
Gemarineerde kippenescalope
3,09 euissere,
3,49 c (oser
-
Marinade met mango en kokos. Bak 2 à 5 min.
Apetina
Boni Selection
kaasblokjes in olie met
can elke kant op een matig warme barbecue.
oude kaas of mix
knofloof en fijne kruiden
(Beenhouwer
-15 %"
of zongedroogde tomaten
-25 Vo
in blokjes 175 g
vanaf
265 g
vanaf 1 bokaal
2 verpakkingen
sk Met Dj XTRA |