Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.

Hier is pagina 10 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 10
EN z Altijd barbecueproducten + in huis À sé % A » Bij Colruyt vindt u een ruim x. h aanbod diepgevroren Den barbecuespecialiteiten zoals Dn ki ribbetjes, brochettes, worst … En Si = Pie ne natuurlijk ook groenten, vis en veggie. + + » Los diepgevroren in handige porties: u neemt gewoon wat u % À nodig hebt en de rest kan terug in de « diepvriezer. N » Ideaal voor een lastminute- Fr es en we barbecue, want u hebt altijd een # voorraad in huis. 5 + > et ze f Fi] L alu + + Dar Ae us 9 24 Tr IE EX M . \ m v Fre: 4: | À 1j) à Up _ TS ld Boni Selection Ingrediënten (à personen) in een ovenschaal en giet er de marinade over. Draai om, zodat de marinade overal zit. Laat ijsbergsla 4 tonijnsteaks (diepvries) 30 min. marineren. 300 g 500 g gegrilde groentemix (diepvries) 283 €/kg 100 g Lentemengeling (rulandijvie, rode sk, veldsla, 5 Verwarm de oven voor op 180 °C. Gewassen en gebruiksklaar. jonge blaadjes van snipiet) 6 Snij de artisjokharten in de lengte in 4. Herkomst: België/Frankrijk 1 onbehandelde citroen (bio) 7 Leg de diepgevroren gegrilde groentemix in 1/2 plantje dille een ovenschaal en meng er 1 eetl olijfolie onder. 1/2 plantje basilicum Zet 15 min. in de oven. Haal uit de oven en laat 4 gemarineerde artisjokharten (versmarkt) + 3 eetl. afkoelen. olie uit de verpakking 8 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten 250 g voorgekookte tarwegraantjes water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat T eetl olijfolie uitlekken. zwarte peper (malen) 9 Doedetarwegraantjesineengroteserveerschaal. gi Tjen en grof Himalayazout (molen) Meng er 3 eet. olie van de gemarineerde artisjokharten onder. Voeg de Lentemengeling, Voor de marinade: de gegrilde groentemix en de artisjokharten toe. "7 re 2 pikante pepertjes Bestrooi met de basilicumblaadjes, de citroenzeste wur 1 plantje platte peterselie en de fijngesnipperde platte peterselie en dille. 3 teentjes knoflook Meng alles goed. Kruid met zwarte peper en 2 dl olijfolie El Himalayazout. 1 eetl. paprikapoeder Bereiding op de barbecue (5 mn) y Bert ng in de keuken 10 Leg de tonijnsteaks tussen een klemrooster en (ontdoaitig + 35 min. + 30 min. marineren) bak + 2 min. aan elke kant. 1 Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien en dep droog. Lafazanis Geometria Malagouzia 2 Pers het knoflook fijn. Snij de pepertjes in de Griekenland Florette lengte in 2, verwijder de pitjes (laat ze erin als het LeFort Tripel lentemengeling pittiger mag) en snipper fijn. Sterk blond bier 1808 5 Snipper de platte peterselie en de dille fin. Pluk Krulandijvie, rode sla, veldsla en de blaadjes basilicum. Rasp de schil van de citroen Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredëntenlit) jonge blaadjes van rode snijbiet. osn efkg (niet het wit) en pers hem. Vetten Energie 189kal vezels 848 4 Meng alle ingrediënten voor de marinade (waarvan) verzadigde vetzuren 4678 Einen 5648 8 Zout 128 samen met 3 eetl. citroensap. Leg de tonijnsteaks 3 Kcohydeten (waarvan) suikers 2 Geldig van 5/5 te.m. 18/5/2021. sk Met Dj XTRA
Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 10