Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EN

z

Altijd barbecueproducten

+

in huis

À sé

%

A

» Bij Colruyt vindt u een ruim

x.

h

aanbod diepgevroren

Den

barbecuespecialiteiten zoals

Dn

ki

ribbetjes, brochettes, worst … En

Si

=

Pie

ne

natuurlijk ook groenten, vis en veggie.

+

+

» Los diepgevroren in handige

porties: u neemt gewoon wat u

%

À

nodig hebt en de rest kan terug in de

«

diepvriezer.

N

» Ideaal voor een lastminute-

Fr

es

en

we

barbecue, want u hebt altijd een

#

voorraad in huis.

5

+

>

et

ze

f

Fi]

L

alu

+

+

Dar

Ae

us

9

24

Tr

IE

EX

M

.

\

m

v

Fre:

4:

|

À

1j)

à

Up

_

TS ld

Boni Selection

Ingrediënten (à personen)

in een ovenschaal en giet er de marinade over.

Draai om, zodat de marinade overal zit. Laat

ijsbergsla

4 tonijnsteaks (diepvries)

30 min. marineren.

300 g

500 g gegrilde groentemix (diepvries)

283 €/kg

100 g Lentemengeling (rulandijvie, rode sk, veldsla,

5 Verwarm de oven voor op 180 °C.

Gewassen en gebruiksklaar.

jonge blaadjes van snipiet)

6 Snij de artisjokharten in de lengte in 4.

Herkomst: België/Frankrijk

1 onbehandelde citroen (bio)

7 Leg de diepgevroren gegrilde groentemix in

1/2 plantje dille

een ovenschaal en meng er 1 eetl olijfolie onder.

1/2 plantje basilicum

Zet 15 min. in de oven. Haal uit de oven en laat

4 gemarineerde artisjokharten (versmarkt) + 3 eetl.

afkoelen.

olie uit de verpakking

8 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten

250 g voorgekookte tarwegraantjes

water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat

T eetl olijfolie

uitlekken.

zwarte peper (malen)

9 Doedetarwegraantjesineengroteserveerschaal.

gi

Tjen en

grof Himalayazout (molen)

Meng er 3 eet. olie van de gemarineerde

artisjokharten onder. Voeg de Lentemengeling,

Voor de marinade:

de gegrilde groentemix en de artisjokharten toe.

"7

re

2 pikante pepertjes

Bestrooi met de basilicumblaadjes, de citroenzeste

wur

1 plantje platte peterselie

en de fijngesnipperde platte peterselie en dille.

3 teentjes knoflook

Meng alles goed. Kruid met zwarte peper en

2 dl olijfolie

El

Himalayazout.

1 eetl. paprikapoeder

Bereiding op de barbecue (5 mn)

y

Bert

ng in de keuken

10 Leg de tonijnsteaks tussen een klemrooster en

(ontdoaitig + 35 min. + 30 min. marineren)

bak + 2 min. aan elke kant.

1 Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien en

dep droog.

Lafazanis Geometria Malagouzia

2 Pers het knoflook fijn. Snij de pepertjes in de

Griekenland

Florette

lengte in 2, verwijder de pitjes (laat ze erin als het

LeFort Tripel

lentemengeling

pittiger mag) en snipper fijn.

Sterk blond bier

1808

5 Snipper de platte peterselie en de dille fin. Pluk

Krulandijvie, rode sla, veldsla en

de blaadjes basilicum. Rasp de schil van de citroen

Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredëntenlit)

jonge blaadjes van rode snijbiet.

osn efkg

(niet het wit) en pers hem.

Vetten

Energie 189kal vezels 848

4 Meng alle ingrediënten voor de marinade

(waarvan) verzadigde vetzuren

4678 Einen 5648

8 Zout

128

samen met 3 eetl. citroensap. Leg de tonijnsteaks

3

Kcohydeten

(waarvan) suikers

2

Geldig van 5/5 te.m. 18/5/2021.

sk Met Dj XTRA