Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EN
z
Altijd barbecueproducten
+
in huis
À sé
%
A
» Bij Colruyt vindt u een ruim
x.
h
aanbod diepgevroren
Den
barbecuespecialiteiten zoals
Dn
ki
ribbetjes, brochettes, worst … En
Si
=
Pie
ne
natuurlijk ook groenten, vis en veggie.
+
+
» Los diepgevroren in handige
porties: u neemt gewoon wat u
%
À
nodig hebt en de rest kan terug in de
«
diepvriezer.
N
» Ideaal voor een lastminute-
Fr
es
en
we
barbecue, want u hebt altijd een
#
voorraad in huis.
5
+
>
et
ze
f
Fi]
L
alu
+
+
Dar
Ae
us
9
24
Tr
IE
EX
M
.
\
m
v
Fre:
4:
|
À
1j)
à
Up
_
TS ld
Boni Selection
Ingrediënten (à personen)
in een ovenschaal en giet er de marinade over.
Draai om, zodat de marinade overal zit. Laat
ijsbergsla
4 tonijnsteaks (diepvries)
30 min. marineren.
300 g
500 g gegrilde groentemix (diepvries)
283 €/kg
100 g Lentemengeling (rulandijvie, rode sk, veldsla,
5 Verwarm de oven voor op 180 °C.
Gewassen en gebruiksklaar.
jonge blaadjes van snipiet)
6 Snij de artisjokharten in de lengte in 4.
Herkomst: België/Frankrijk
1 onbehandelde citroen (bio)
7 Leg de diepgevroren gegrilde groentemix in
1/2 plantje dille
een ovenschaal en meng er 1 eetl olijfolie onder.
1/2 plantje basilicum
Zet 15 min. in de oven. Haal uit de oven en laat
4 gemarineerde artisjokharten (versmarkt) + 3 eetl.
afkoelen.
olie uit de verpakking
8 Kook de tarwegraantjes gaar in lichtgezouten
250 g voorgekookte tarwegraantjes
water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat
T eetl olijfolie
uitlekken.
zwarte peper (malen)
9 Doedetarwegraantjesineengroteserveerschaal.
gi
Tjen en
grof Himalayazout (molen)
Meng er 3 eet. olie van de gemarineerde
artisjokharten onder. Voeg de Lentemengeling,
Voor de marinade:
de gegrilde groentemix en de artisjokharten toe.
"7
re
2 pikante pepertjes
Bestrooi met de basilicumblaadjes, de citroenzeste
wur
1 plantje platte peterselie
en de fijngesnipperde platte peterselie en dille.
3 teentjes knoflook
Meng alles goed. Kruid met zwarte peper en
2 dl olijfolie
El
Himalayazout.
1 eetl. paprikapoeder
Bereiding op de barbecue (5 mn)
y
Bert
ng in de keuken
10 Leg de tonijnsteaks tussen een klemrooster en
(ontdoaitig + 35 min. + 30 min. marineren)
bak + 2 min. aan elke kant.
1 Laat de tonijnsteaks oppervlakkig ontdooien en
dep droog.
Lafazanis Geometria Malagouzia
2 Pers het knoflook fijn. Snij de pepertjes in de
Griekenland
Florette
lengte in 2, verwijder de pitjes (laat ze erin als het
LeFort Tripel
lentemengeling
pittiger mag) en snipper fijn.
Sterk blond bier
1808
5 Snipper de platte peterselie en de dille fin. Pluk
Krulandijvie, rode sla, veldsla en
de blaadjes basilicum. Rasp de schil van de citroen
Voedingswaarde per perscon (op basis van de ingredëntenlit)
jonge blaadjes van rode snijbiet.
osn efkg
(niet het wit) en pers hem.
Vetten
Energie 189kal vezels 848
4 Meng alle ingrediënten voor de marinade
(waarvan) verzadigde vetzuren
4678 Einen 5648
8 Zout
128
samen met 3 eetl. citroensap. Leg de tonijnsteaks
3
Kcohydeten
(waarvan) suikers
2
Geldig van 5/5 te.m. 18/5/2021.
sk Met Dj XTRA