Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Colruyt Folder 05.05.2021

Hier is pagina 14 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 14

5 Pluk het baslicum en snipper de helft fijn. Rits de tijm van de takjes en snipper fijn. Pers de citroen. Ingrediënten «4 personen) 6 Prik afwisselend de stukjes worst, de halloumi, een chilipepertje en een partje rode ui op 4 vegetarische boerenworsten (versmarkt) 4 brochettestokjes. Bestrijk ze met 1 eetl. olijfolie. 350 g kerstomaten in verschillende kleuren Gomethet) Kruid met peper en zout. 2 smaaktomaten 7 Maak de dressing: meng de tijm, de oregano en 1/2 miniwatermeloen het fijngesnipperde basilicum onder het citroensap Miniwatermeloen 1/2 citroen en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. los 4 takjes verse tijm 8 Doe de pasta in een serveerschaal samen met 1 plantje fijn basilicum de tomaten en de blokjes watermeloen. Meng er Herkomst: Spanje. de dressing onder. Bestrooi met de Salad Topper 75 g mix chili pepper 1 rode ui Super Seeds en de blaadjes basilicum. 225 g halloumi Chili Gyorioische aag) 200 g orecchiette (pasta) Bereiding op de barbecue min) 9 Bak de brochettes + 4 min. aan elke 3 eetl. Salad Topper Super Seeds Klem de 4 eetl. olijfolie kant op een warme barbecue. 1 koffiel. oregano (gedroogd) watermeloendriehoekjes tussen een klemrooster en gril 1 à 2 min. langs elke kant. zwarte peper (molen) u zout Cap d'Agde Terret Berei g in de keuken omi) 1.G.P. Côtes de Thau 1_ Snij de halloumi in de lengte in 2 en snij elk stuk Estaminet _ 4 in 4 blokjes. Snij de rode ui in 8 partjes. Premium pils kl; 2 Kook de orecchiette gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water, laat uitlekken. Boni Selection smaaktomaten 3 Verwijder het velletje van de vegetarische Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingedientenlist) worsten. Snij ze in 4 gelijke stukken. Energie ikl Vezels 99 6stuks + 500 g 4 Snij de helft van de ongeschilde watermeloen Vetten 4908 Ewillen 35,28 Herkomst: België. (waarvan) verzadigde vetzuren 17,0 Zout 1,88 in driehoeken van 1 cm, schil de andere helft en Koohydrten 549€ snij in blokjes. Snij de smaaktomaten in partjes en (vaanan) suikers 1678 snij de kerstomaatjes in 2. # ZE Geroosterde zaden en peulvruchten ER met tamari. Voor een krokante bite ze in salades en roerbakgerechten We, (wok, curry …). se ED = Ds Good4U Ë ed Super Seeds Ed Salad Topper FAN) Super Seeds TOPPER 150g 146068 eh Fe l'a ME. hi Geroosterde zaden met bonen en Î 3 rode peper, gekruid met knoflook | 4 E en chili. Lekker in een salade. a # î u | 5 = Kin e v Good4U a AU Salad Topper Garlic & Chili AD nd 1258 PPER mszekg = ” A zE ea = zr ” 5 pri es . il mi sk Met Dj XTRA |

Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 14