Colruyt - Folder van 05.05.2021 tot 18.05.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 05.05.2021 tot 18.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5 Pluk het baslicum en snipper de helft fijn.

Rits de tijm van de takjes en snipper fijn. Pers de

citroen.

Ingrediënten «4 personen)

6 Prik afwisselend de stukjes worst, de halloumi,

een chilipepertje en een partje rode ui op

4 vegetarische boerenworsten (versmarkt)

4 brochettestokjes. Bestrijk ze met 1 eetl. olijfolie.

350 g kerstomaten in verschillende kleuren

Gomethet)

Kruid met peper en zout.

2 smaaktomaten

7 Maak de dressing: meng de tijm, de oregano en

1/2 miniwatermeloen

het fijngesnipperde basilicum onder het citroensap

Miniwatermeloen

1/2 citroen

en 3 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.

los

4 takjes verse tijm

8 Doe de pasta in een serveerschaal samen met

1 plantje fijn basilicum

de tomaten en de blokjes watermeloen. Meng er

Herkomst: Spanje.

de dressing onder. Bestrooi met de Salad Topper

75 g mix chili pepper

1 rode ui

Super Seeds en de blaadjes basilicum.

225 g halloumi Chili Gyorioische aag)

200 g orecchiette (pasta)

Bereiding op de barbecue min)

9 Bak de brochettes + 4 min.

aan elke

3 eetl. Salad Topper Super Seeds

Klem de

4 eetl. olijfolie

kant op een warme barbecue.

1 koffiel. oregano (gedroogd)

watermeloendriehoekjes tussen een klemrooster

en gril 1 à 2 min. langs elke kant.

zwarte peper (molen)

u

zout

Cap d'Agde Terret

Berei

g in de keuken omi)

1.G.P. Côtes de Thau

1_ Snij de halloumi in de lengte in 2 en snij elk stuk

Estaminet

_

4

in 4 blokjes. Snij de rode ui in 8 partjes.

Premium pils

kl;

2 Kook de orecchiette gaar in lichtgezouten water

(kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder

koud water, laat uitlekken.

Boni Selection

smaaktomaten

3 Verwijder het velletje van de vegetarische

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingedientenlist)

worsten. Snij ze in 4 gelijke stukken.

Energie

ikl Vezels

99

6stuks + 500 g

4 Snij de helft van de ongeschilde watermeloen

Vetten

4908 Ewillen 35,28

Herkomst: België.

(waarvan) verzadigde vetzuren 17,0

Zout

1,88

in driehoeken van 1 cm, schil de andere helft en

Koohydrten

549€

snij in blokjes. Snij de smaaktomaten in partjes en

(vaanan) suikers

1678

snij de kerstomaatjes in 2.

#

ZE

Geroosterde zaden en peulvruchten

ER

met tamari. Voor een krokante bite

ze

in salades en roerbakgerechten

We,

(wok, curry …).

se

ED

=

Ds

Good4U

Ë

ed

Super Seeds

Ed

Salad Topper

FAN)

Super Seeds

TOPPER

150g

146068

eh

Fe

l'a

ME.

hi

Geroosterde zaden met bonen en

Î

3

rode peper, gekruid met knoflook

| 4

E

en chili. Lekker in een salade.

a

#

î

u

|

5

=

Kin

e

v

Good4U

a

AU

Salad Topper

Garlic & Chili

AD

nd

1258

PPER

mszekg

=



A

zE

ea

=

zr



5

pri

es .

il

mi

sk Met Dj XTRA |