Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
re
RS
CR
veneursaus
Fi ll
Reerago
utin grand
andijvie
met slaat
TE van krul
Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
Voorbereiding (15 min)
6 Voeg de room, de bosbessen en de
800 g reeragout (beenhouwer)
= Schil de wortelen en snij in de lengte in 2
groenepeperbolletjes toe aan het stoofpotje
en laat nog even goed opwarmen. Verwijder de
20 aardappelkroketten (diepvries)
-
Snij daarna in stukken.
4 wortelen
Schil de selder en snij in stukken.
laurierblaadjes.
4 stengels groene selder
Pers het knoflook.
4 sjalotten
Snij 4 sjalotten grof. Snipper 1 sjalot fijn voor
2 teentjes knoflook
de salade.
Afwerking
3 dl lichte room
'
Verdeel de reeragout over de borden en geef er
Kneus de jeneverbessen lichtjes met de bolle
de andiviesalade bij. Serveer met de kroketten.
2 eetl. boter
:
Kant van een lepel.
400 g tomatenstukjes (bik)
Snipper het bieslook fin.
8 eetl. bereide rode bosbessen met wijn (biik)
Réserve du Château Croix-Mouton
3 eetl. bloem
Bereiding (10 min + 1,5 u. sudderen)
AO. Bordeaux Supérieur
3 koffiel. rietsuiker
1 Smelt de boter in een kookpot met dikke
LeFort
8 dl wildfond (bokaal)
bodem en bak de reeragout goudbruin aan alle
Sterk donker bier
2 eetl. groenepeperbolletjes (bokaal)
kanten. Kruid met peper en zout.
2 eetl jeneverbessen
2 Pers het knoflook en voeg samen met de
2 blaadjes laurier
sjalotten, de wortelen en de selder toe aan de
ragout. Laat nog even bakken.
peper en zout
3 Voeg de bloem, de rietsuiker, de wildfond en
Voor de salade:
de tomatenstukjes toe. Kruid met de blaadjes
200 g gesneden krulandijvie
laurier en de jeneverbessen en laat 1,5 u.
1/4 plantje bieslook
afgedekt sudderen.
4 Bak vlak voor het einde van de suddertijd de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
1 sjalot
Energie
1095 kal Vers
1058
2 eetl. olifolie
kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.
Vetten
5036
1 eetl. wittewijnazijn
5 Doe intussen de andijvie in een serveerschaal.
(waarvan) verzadigde vetzuren 22,
Zat
1 koffiel. zeezout met verse kruiden en
Meng de olifolie met de wittewinazin, het
alen,
5
groenten (Herbamare)
bieslook, de fijngesnipperde sjalot, het zeezout
(vaanvan) suikers
4538
en zwarte peper. Roer onder de andijvie.
zwarte peper (malen)
N
Tu
ef
>
23
>
M
L
!
D
€:
‘4
>.
Es
tu
je
Fa
eN
Bi
UE
+
=
ee
À
æ
È
Ee)
(ai
A
nn
»
La.
(re
end
„4
ik,
if
daje
=
=
m
EN)
:
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
EL -....—