Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8
Hier is pagina 8 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.

Hier is pagina 8 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8
er re RS CR veneursaus Fi ll Reerago utin grand andijvie met slaat TE van krul Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) Voorbereiding (15 min) 6 Voeg de room, de bosbessen en de 800 g reeragout (beenhouwer) = Schil de wortelen en snij in de lengte in 2 groenepeperbolletjes toe aan het stoofpotje en laat nog even goed opwarmen. Verwijder de 20 aardappelkroketten (diepvries) - Snij daarna in stukken. 4 wortelen Schil de selder en snij in stukken. laurierblaadjes. 4 stengels groene selder Pers het knoflook. 4 sjalotten Snij 4 sjalotten grof. Snipper 1 sjalot fijn voor 2 teentjes knoflook de salade. Afwerking 3 dl lichte room ' Verdeel de reeragout over de borden en geef er Kneus de jeneverbessen lichtjes met de bolle de andiviesalade bij. Serveer met de kroketten. 2 eetl. boter : Kant van een lepel. 400 g tomatenstukjes (bik) Snipper het bieslook fin. 8 eetl. bereide rode bosbessen met wijn (biik) Réserve du Château Croix-Mouton 3 eetl. bloem Bereiding (10 min + 1,5 u. sudderen) AO. Bordeaux Supérieur 3 koffiel. rietsuiker 1 Smelt de boter in een kookpot met dikke LeFort 8 dl wildfond (bokaal) bodem en bak de reeragout goudbruin aan alle Sterk donker bier 2 eetl. groenepeperbolletjes (bokaal) kanten. Kruid met peper en zout. 2 eetl jeneverbessen 2 Pers het knoflook en voeg samen met de 2 blaadjes laurier sjalotten, de wortelen en de selder toe aan de ragout. Laat nog even bakken. peper en zout 3 Voeg de bloem, de rietsuiker, de wildfond en Voor de salade: de tomatenstukjes toe. Kruid met de blaadjes 200 g gesneden krulandijvie laurier en de jeneverbessen en laat 1,5 u. 1/4 plantje bieslook afgedekt sudderen. 4 Bak vlak voor het einde van de suddertijd de Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) 1 sjalot Energie 1095 kal Vers 1058 2 eetl. olifolie kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C. Vetten 5036 1 eetl. wittewijnazijn 5 Doe intussen de andijvie in een serveerschaal. (waarvan) verzadigde vetzuren 22, Zat 1 koffiel. zeezout met verse kruiden en Meng de olifolie met de wittewinazin, het alen, 5 groenten (Herbamare) bieslook, de fijngesnipperde sjalot, het zeezout (vaanvan) suikers 4538 en zwarte peper. Roer onder de andijvie. zwarte peper (malen) N Tu ef > 23 > M L ! D €: ‘4 >. Es tu je Fa eN Bi UE + = ee À æ È Ee) (ai A nn » La. (re end „4 ik, if daje = = m EN) : sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. EL -....—
Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8