Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8




Hier is pagina 8 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

re

RS

CR

veneursaus

Fi ll

Reerago

utin grand

andijvie

met slaat

TE van krul

Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (15 min)

6 Voeg de room, de bosbessen en de

800 g reeragout (beenhouwer)

= Schil de wortelen en snij in de lengte in 2

groenepeperbolletjes toe aan het stoofpotje

en laat nog even goed opwarmen. Verwijder de

20 aardappelkroketten (diepvries)

-

Snij daarna in stukken.

4 wortelen

Schil de selder en snij in stukken.

laurierblaadjes.

4 stengels groene selder

Pers het knoflook.

4 sjalotten

Snij 4 sjalotten grof. Snipper 1 sjalot fijn voor

2 teentjes knoflook

de salade.

Afwerking

3 dl lichte room

'

Verdeel de reeragout over de borden en geef er

Kneus de jeneverbessen lichtjes met de bolle

de andiviesalade bij. Serveer met de kroketten.

2 eetl. boter

:

Kant van een lepel.

400 g tomatenstukjes (bik)

Snipper het bieslook fin.

8 eetl. bereide rode bosbessen met wijn (biik)

Réserve du Château Croix-Mouton

3 eetl. bloem

Bereiding (10 min + 1,5 u. sudderen)

AO. Bordeaux Supérieur

3 koffiel. rietsuiker

1 Smelt de boter in een kookpot met dikke

LeFort

8 dl wildfond (bokaal)

bodem en bak de reeragout goudbruin aan alle

Sterk donker bier

2 eetl. groenepeperbolletjes (bokaal)

kanten. Kruid met peper en zout.

2 eetl jeneverbessen

2 Pers het knoflook en voeg samen met de

2 blaadjes laurier

sjalotten, de wortelen en de selder toe aan de

ragout. Laat nog even bakken.

peper en zout

3 Voeg de bloem, de rietsuiker, de wildfond en

Voor de salade:

de tomatenstukjes toe. Kruid met de blaadjes

200 g gesneden krulandijvie

laurier en de jeneverbessen en laat 1,5 u.

1/4 plantje bieslook

afgedekt sudderen.

4 Bak vlak voor het einde van de suddertijd de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

1 sjalot

Energie

1095 kal Vers

1058

2 eetl. olifolie

kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.

Vetten

5036

1 eetl. wittewijnazijn

5 Doe intussen de andijvie in een serveerschaal.

(waarvan) verzadigde vetzuren 22,

Zat

1 koffiel. zeezout met verse kruiden en

Meng de olifolie met de wittewinazin, het

alen,

5

groenten (Herbamare)

bieslook, de fijngesnipperde sjalot, het zeezout

(vaanvan) suikers

4538

en zwarte peper. Roer onder de andijvie.

zwarte peper (malen)

N

Tu

ef

>

23

>

M

L

!

D

€:

‘4

>.

Es

tu

je

Fa

eN

Bi

UE

+

=

ee

À

æ

È

Ee)

(ai

A

nn

»

La.

(re

end

„4

ik,

if

daje

=

=

m

EN)

:

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

EL -....—