Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8

Hier is pagina 8 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8
er
re
RS
CR
veneursaus
Fi ll
Reerago
utin grand
andijvie
met slaat
TE van krul
Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
Voorbereiding (15 min)
6 Voeg de room, de bosbessen en de
800 g reeragout (beenhouwer)
= Schil de wortelen en snij in de lengte in 2
groenepeperbolletjes toe aan het stoofpotje
en laat nog even goed opwarmen. Verwijder de
20 aardappelkroketten (diepvries)
-
Snij daarna in stukken.
4 wortelen
Schil de selder en snij in stukken.
laurierblaadjes.
4 stengels groene selder
Pers het knoflook.
4 sjalotten
Snij 4 sjalotten grof. Snipper 1 sjalot fijn voor
2 teentjes knoflook
de salade.
Afwerking
3 dl lichte room
'
Verdeel de reeragout over de borden en geef er
Kneus de jeneverbessen lichtjes met de bolle
de andiviesalade bij. Serveer met de kroketten.
2 eetl. boter
:
Kant van een lepel.
400 g tomatenstukjes (bik)
Snipper het bieslook fin.
8 eetl. bereide rode bosbessen met wijn (biik)
Réserve du Château Croix-Mouton
3 eetl. bloem
Bereiding (10 min + 1,5 u. sudderen)
AO. Bordeaux Supérieur
3 koffiel. rietsuiker
1 Smelt de boter in een kookpot met dikke
LeFort
8 dl wildfond (bokaal)
bodem en bak de reeragout goudbruin aan alle
Sterk donker bier
2 eetl. groenepeperbolletjes (bokaal)
kanten. Kruid met peper en zout.
2 eetl jeneverbessen
2 Pers het knoflook en voeg samen met de
2 blaadjes laurier
sjalotten, de wortelen en de selder toe aan de
ragout. Laat nog even bakken.
peper en zout
3 Voeg de bloem, de rietsuiker, de wildfond en
Voor de salade:
de tomatenstukjes toe. Kruid met de blaadjes
200 g gesneden krulandijvie
laurier en de jeneverbessen en laat 1,5 u.
1/4 plantje bieslook
afgedekt sudderen.
4 Bak vlak voor het einde van de suddertijd de
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
1 sjalot
Energie
1095 kal Vers
1058
2 eetl. olifolie
kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.
Vetten
5036
1 eetl. wittewijnazijn
5 Doe intussen de andijvie in een serveerschaal.
(waarvan) verzadigde vetzuren 22,
Zat
1 koffiel. zeezout met verse kruiden en
Meng de olifolie met de wittewinazin, het
alen,
5
groenten (Herbamare)
bieslook, de fijngesnipperde sjalot, het zeezout
(vaanvan) suikers
4538
en zwarte peper. Roer onder de andijvie.
zwarte peper (malen)
N
Tu
ef
>
23
>
M
L
!
D
€:
‘4
>.
Es
tu
je
Fa
eN
Bi
UE
+
=
ee
À
æ
È
Ee)
(ai
A
nn
»
La.
(re
end
„4
ik,
if
daje
=
=
m
EN)
:
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
EL -....—