Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 8 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8

er

re

RS

CR

veneursaus

Fi ll

Reerago

utin grand

andijvie

met slaat

TE van krul

Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

Voorbereiding (15 min)

6 Voeg de room, de bosbessen en de

800 g reeragout (beenhouwer)

= Schil de wortelen en snij in de lengte in 2

groenepeperbolletjes toe aan het stoofpotje

en laat nog even goed opwarmen. Verwijder de

20 aardappelkroketten (diepvries)

-

Snij daarna in stukken.

4 wortelen

Schil de selder en snij in stukken.

laurierblaadjes.

4 stengels groene selder

Pers het knoflook.

4 sjalotten

Snij 4 sjalotten grof. Snipper 1 sjalot fijn voor

2 teentjes knoflook

de salade.

Afwerking

3 dl lichte room

'

Verdeel de reeragout over de borden en geef er

Kneus de jeneverbessen lichtjes met de bolle

de andiviesalade bij. Serveer met de kroketten.

2 eetl. boter

:

Kant van een lepel.

400 g tomatenstukjes (bik)

Snipper het bieslook fin.

8 eetl. bereide rode bosbessen met wijn (biik)

Réserve du Château Croix-Mouton

3 eetl. bloem

Bereiding (10 min + 1,5 u. sudderen)

AO. Bordeaux Supérieur

3 koffiel. rietsuiker

1 Smelt de boter in een kookpot met dikke

LeFort

8 dl wildfond (bokaal)

bodem en bak de reeragout goudbruin aan alle

Sterk donker bier

2 eetl. groenepeperbolletjes (bokaal)

kanten. Kruid met peper en zout.

2 eetl jeneverbessen

2 Pers het knoflook en voeg samen met de

2 blaadjes laurier

sjalotten, de wortelen en de selder toe aan de

ragout. Laat nog even bakken.

peper en zout

3 Voeg de bloem, de rietsuiker, de wildfond en

Voor de salade:

de tomatenstukjes toe. Kruid met de blaadjes

200 g gesneden krulandijvie

laurier en de jeneverbessen en laat 1,5 u.

1/4 plantje bieslook

afgedekt sudderen.

4 Bak vlak voor het einde van de suddertijd de

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

1 sjalot

Energie

1095 kal Vers

1058

2 eetl. olifolie

kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.

Vetten

5036

1 eetl. wittewijnazijn

5 Doe intussen de andijvie in een serveerschaal.

(waarvan) verzadigde vetzuren 22,

Zat

1 koffiel. zeezout met verse kruiden en

Meng de olifolie met de wittewinazin, het

alen,

5

groenten (Herbamare)

bieslook, de fijngesnipperde sjalot, het zeezout

(vaanvan) suikers

4538

en zwarte peper. Roer onder de andijvie.

zwarte peper (malen)

N

Tu

ef

>

23

>

M

L

!

D

€:

‘4

>.

Es

tu

je

Fa

eN

Bi

UE

+

=

ee

À

æ

È

Ee)

(ai

A

nn

»

La.

(re

end

„4

ik,

if

daje

=

=

m

EN)

:

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

EL -....—

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 8