Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 6 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6

U a) be # Fe RE. = ef ni 1) = N E E | a D 9 2 Ps ie 4 3 rn dés "1 en fr Ri FE - A Zn, Pr bel Hi [: Wr S = wate Ed . Vers wild uit de beenhouwerij Uitstekende kwaliteit, altijd vers » We doen er alles aan om zoveel mogelijk Belgisch wild aan te bieden. Dat wild komt dan uit de Ardennen en de Gaumestreek. We werken daar samen met gespecialiseerde leveranciers die in nauw contact staan met de jachtorganisaties. » Het aanbod Belgisch wild is natuurlijk afhankelijk van de resultaten van de jacht. Daarom vullen we het indien nodig aan met wild uit andere Europese landen. Uiteraard voldoet ook al dat wild aan de strikte kwaliteitsgaranties. Onze leveranciers voorzien er ter plaatse audits om de kwaliteit van het vlees te controleren. » Hierdoor kunnen we u een uitstekende kwaliteit en een optimale versheid garanderen. » Al ons verse wild is bovendien gejaagd wild. Daardoor is het lekker mals en donker van kleur, en zit het boordevol pure wildsmaak. Strenge kwaliteitseisen > Van bij de jacht tot in de beenhouwerij zorgen we voor een optimale traceerbaarheid, versheid en hygiëne. Uw beenhouwer staat voor u klaar » Tijdens het volledige traject respecteren we de koudeketting: zowel tijdens het transport als bij het Wil u meer weten over de smaak van hert of everzwijn? Zoekt u baktijden of praktisch advies over de ber. versnijden volgen we de temperatuur op de voet. » Bij het versnijden van het vlees door echte vakmensen maakt van haas of fazant? Vraag ernaar bij uw Colruyt-beenhouwer! Hij of zij is ook opgeleid om u bij te staan tijdens het onze aankoper een strenge selectie van de mooiste stukken. wildseizoen en helpt u met veel plezier verder. CE Het kookteam legt u via handige filmpjes uit di 6 hoe u hert, ree en everzwijn bereidt. Reeragout A met bier en Ei Er! knolselderpuree Everzwijnengebraad met slaatje van rode biet abe À 3: NI ÿ sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. EL...

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6