Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
U
a)
be
#
Fe
RE.
=
ef
ni
1)
=
N
E
E |
a
D
9
2
Ps
ie
4
3
rn
dés
"1
en
fr
Ri
FE -
A
Zn,
Pr
bel
Hi
[:
Wr
S
=
wate
Ed
.
Vers wild uit de beenhouwerij
Uitstekende kwaliteit, altijd vers
» We doen er alles aan om zoveel mogelijk Belgisch wild aan te bieden. Dat wild komt dan uit de Ardennen en de Gaumestreek.
We werken daar samen met gespecialiseerde leveranciers die in nauw contact staan met de jachtorganisaties.
» Het aanbod Belgisch wild is natuurlijk afhankelijk van de resultaten van de jacht. Daarom vullen we het indien nodig aan met wild
uit andere Europese landen. Uiteraard voldoet ook al dat wild aan de strikte kwaliteitsgaranties. Onze leveranciers voorzien er
ter plaatse audits om de kwaliteit van het vlees te controleren.
» Hierdoor kunnen we u een uitstekende kwaliteit en een optimale versheid garanderen.
» Al ons verse wild is bovendien gejaagd wild. Daardoor is het lekker mals en donker van kleur, en zit het boordevol pure wildsmaak.
Strenge kwaliteitseisen
> Van bij de jacht tot in de beenhouwerij zorgen we voor een
optimale traceerbaarheid, versheid en hygiëne.
Uw beenhouwer staat voor u klaar
» Tijdens het volledige traject respecteren we de
koudeketting: zowel tijdens het transport als bij het
Wil u meer weten over de smaak van hert of everzwijn?
Zoekt u baktijden of praktisch advies over de ber.
versnijden volgen we de temperatuur op de voet.
» Bij het versnijden van het vlees door echte vakmensen maakt
van haas of fazant? Vraag ernaar bij uw Colruyt-beenhouwer!
Hij of zij is ook opgeleid om u bij te staan tijdens het
onze aankoper een strenge selectie van de mooiste
stukken.
wildseizoen en helpt u met veel plezier verder.
CE
Het kookteam legt u via handige filmpjes uit
di
6
hoe u hert, ree en everzwijn bereidt.
Reeragout
A
met bier en
Ei
Er!
knolselderpuree
Everzwijnengebraad met
slaatje van rode biet
abe
À
3:
NI
ÿ
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
EL...