Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

U

a)

be

#

Fe

RE.

=

ef

ni

1)

=

N

E

E |

a

D

9

2

Ps

ie

4

3

rn

dés

"1

en

fr

Ri

FE -

A

Zn,

Pr

bel

Hi

[:

Wr

S

=

wate

Ed

.

Vers wild uit de beenhouwerij

Uitstekende kwaliteit, altijd vers

» We doen er alles aan om zoveel mogelijk Belgisch wild aan te bieden. Dat wild komt dan uit de Ardennen en de Gaumestreek.

We werken daar samen met gespecialiseerde leveranciers die in nauw contact staan met de jachtorganisaties.

» Het aanbod Belgisch wild is natuurlijk afhankelijk van de resultaten van de jacht. Daarom vullen we het indien nodig aan met wild

uit andere Europese landen. Uiteraard voldoet ook al dat wild aan de strikte kwaliteitsgaranties. Onze leveranciers voorzien er

ter plaatse audits om de kwaliteit van het vlees te controleren.

» Hierdoor kunnen we u een uitstekende kwaliteit en een optimale versheid garanderen.

» Al ons verse wild is bovendien gejaagd wild. Daardoor is het lekker mals en donker van kleur, en zit het boordevol pure wildsmaak.

Strenge kwaliteitseisen

> Van bij de jacht tot in de beenhouwerij zorgen we voor een

optimale traceerbaarheid, versheid en hygiëne.

Uw beenhouwer staat voor u klaar

» Tijdens het volledige traject respecteren we de

koudeketting: zowel tijdens het transport als bij het

Wil u meer weten over de smaak van hert of everzwijn?

Zoekt u baktijden of praktisch advies over de ber.

versnijden volgen we de temperatuur op de voet.

» Bij het versnijden van het vlees door echte vakmensen maakt

van haas of fazant? Vraag ernaar bij uw Colruyt-beenhouwer!

Hij of zij is ook opgeleid om u bij te staan tijdens het

onze aankoper een strenge selectie van de mooiste

stukken.

wildseizoen en helpt u met veel plezier verder.

CE

Het kookteam legt u via handige filmpjes uit

di

6

hoe u hert, ree en everzwijn bereidt.

Reeragout

A

met bier en

Ei

Er!

knolselderpuree

Everzwijnengebraad met

slaatje van rode biet

abe

À

3:

NI

ÿ

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

EL...