Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
an
eenen
Herfst
Handig met deze icoon
tes ziet u in een oogopslag hoe uitgesproken de sma,
ak van
het wild is.
M
AV CE
Beenhouwerij )
+
ps
2
uitgesproken
‘smaak
Bas
de ad
Everzwijnenragout
8
+650g
Bak aan alle kanten goudbruin en laat
Be
ge
# 1 u.l0 min. afgedekt stoven.
zl
LE
2
ret
Al
=
4
ee
LE
FES
Be,
KV =)
3
IR
I
Ti
u
Everzwijnengebraad
la,
e
+650g
N
Bak + 30 min. in een voorverwarmde oven
a
op 180°C.
Ë
a
CH
IR
=
MN
y
ee
?
Reeragout
+650
Bak goudbruin aan alle kanten en laat nog,
+1 u. 30 min. verdergaren.
|
en
ki
me
à
Ps
Ei
25
en
2
Ir
Br u
Br
x
Hertenmedaillon
2x+150g
5
ek —
Bak goudbruin aan alle kanten en laat
Ee
nog + 10 min. garen.
ie
FE
Ee
ie
au
a
>
wt
5,
ke
ee
à
Se”
4
Pa
u
D
ki
Lu
an
Hertenkalfgebraad
+ 600
SA
Bak aan alle kanten goudbruin en zet
à
fe
25 à 30 min. in de voorverwarmde oven op
180 °C.
”
Hi,
UE
%
de
dat we altijd re
e
prijzen en promotes in de andere
jen in uw Coluy-winkelnög
zijn dan in deze lol
ier De hor
ing
vertoon van uw Xtra-app
of
rate nl inuwsteek kunnen de pr
komen dac
bovenc
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
ca
app, op Club
Dj one Klantendienst
5452:
ern
ugeenkansen.
laagste prijzen