Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 5 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5

Herfst nge 2 er 3 3 =. 3 à Es es pr on F4 x) = 2 5 ER f “a mare f ; pen ee HL, EF terd en dmet mos ren N engebraa puree EN geliewortel Pr CIA gegratine Hoofdgerecht Ingrediënten (4 personen) 18 (30min. + 40 min in de over) everzwijnengebraad uit. Laat het gebraad 10 min. 800 g everzwijnengebraad (beenhouwerij 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. rusten onder aluminiumfolie. 400 g pompoenblokjes (diepvries) 2 Snij het netje van het gebraad bovenaan open 8 Zet de ovengrill aan en laat de puree nog 2 min. kleuren. 250 g zilveruitjes (diepvries) en kruid met zwarte peper en zout. Bestrijk met 500 g peterseliewortel 2 eetl. mosterd en verdeel er de laurierblaadjes 9 Maak intussen de saus: giet de witte wijn 2 takjes verse rozemarijn en de helft van de rozemarijn over. Leg in een in de ovenschaal van het gebraad en maak de 1 kg aardappelen ovenschaal. braadresten los met een houten lepel. Giet alles 5 teentjes knoflook 3 Verdeel de gepelde knoflookteentjes en in een steelpannetje en laat voor de helft inkoken. Voeg 1 eetl. mosterd, zwarte peper en zout toe en 50 g parmezaan (blok) de diepgevroren zilveruitjes rond het gebraad. 2 di melk Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en leg er de rest klop er 1 eetl. boter onder. 3 eetl. boter van de rozemarijn bij. Zet 30 à 35 min. in de 50 g hazelnoten voorverwarmde oven. Afwerking 3 eetl. mosterd 4 Kook intussen de aardappelen en de Snij het vlees in plakjes en verdeel over de borden. Lepel er wat saus over en serveer met de 50 g paneermeel peterseliewortels 20 min. in lichtgezouten water. gegratineerde puree. 3 dl droge witte wijn Giet af en pureer. Meng er 1 eetl. boter en de melk 2 eetl olijfolie onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en 3 blaadjes laurier zout. Réserve Gérard Bertrand nootmuskaat 5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de A.O.P. Tautavel zwarte peper (malen) diepgevroren pompoenblokjes 4 min. Kruid met Martha Brown Eyes zout zwarte peper en zout. Sterk donker bier 6 Vet 4 Kleine ovenschaaltjes in met 1/2 eet Voorbereiding (20 min) boter en verdeel er de pompoenblokjes en daarna - Schil de aardappelen en de peterseliewortels de puree over. Meng de parmezaan met de Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) en snij in stukken. Energie 880kcal vezels 668 hazelnoten en het paneermeel en strooi over de Velten 359 Ennen Er: - Hak de hazelnoten fijn. puree. Verdeel er 1/2 eetl. boter over. Zet 20 min. 8 Zout 258 - Rasp de parmezaan. in de oven, bij het gebraad. (eenen) verde ven 5 8 = Knip elktakje rozemarijn in 4. 7 Haal de wildschotel uit de oven en haal er het (vearvan) suikers ag OA arte LL LS impériale mosterd € fs ‚op vanaf 7 € r El aanko (96 €/kg) a Pickels =: 1,75: Pe (EX) u Tat = te ns bokaal, Boni Selection Boni Selection Bister En bloemige kookaardappelen 075€4g 1596 e/kg hazelnoten l'Impériale mosterd 5k 2508 of pickels Herkomst: België. 2508 3,49: ‘Omdat we altijd reageren op de prijzen en promotes in de andere jen in uw Colruyt-winkelnög, u Wi zijn dan in deze lol Dekortin, rtoon van uw Xtra -app of rate wink inuwsteek Kunnen de pri komen daar no & 1 prizen in uv win} Eur wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst ( ar; ugeenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5