Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Herfst
nge
2
er
3 3
=.
3
à
Es
es pr on
F4
x)
=
2
5
ER
f
“a
mare
f
;
pen
ee
HL,
EF
terd en
dmet mos
ren
N
engebraa
puree
EN
geliewortel
Pr CIA
gegratine
Hoofdgerecht
Ingrediënten (4 personen)
18 (30min. + 40 min in de over)
everzwijnengebraad uit. Laat het gebraad 10 min.
800 g everzwijnengebraad (beenhouwerij
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
rusten onder aluminiumfolie.
400 g pompoenblokjes (diepvries)
2 Snij het netje van het gebraad bovenaan open
8 Zet de ovengrill aan en laat de puree nog 2 min.
kleuren.
250 g zilveruitjes (diepvries)
en kruid met zwarte peper en zout. Bestrijk met
500 g peterseliewortel
2 eetl. mosterd en verdeel er de laurierblaadjes
9 Maak intussen de saus: giet de witte wijn
2 takjes verse rozemarijn
en de helft van de rozemarijn over. Leg in een
in de ovenschaal van het gebraad en maak de
1 kg aardappelen
ovenschaal.
braadresten los met een houten lepel. Giet alles
5 teentjes knoflook
3 Verdeel
de gepelde knoflookteentjes en
in een steelpannetje en laat voor de helft inkoken.
Voeg 1 eetl. mosterd, zwarte peper en zout toe en
50 g parmezaan (blok)
de diepgevroren zilveruitjes rond het gebraad.
2 di melk
Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en leg er de rest
klop er 1 eetl. boter onder.
3 eetl. boter
van de rozemarijn bij. Zet 30 à 35 min. in de
50 g hazelnoten
voorverwarmde oven.
Afwerking
3 eetl. mosterd
4 Kook
intussen
de aardappelen
en
de
Snij het vlees in plakjes en verdeel over de
borden. Lepel er wat saus over en serveer met de
50 g paneermeel
peterseliewortels 20 min. in lichtgezouten water.
gegratineerde puree.
3 dl droge witte wijn
Giet af en pureer. Meng er 1 eetl. boter en de melk
2 eetl olijfolie
onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en
3 blaadjes laurier
zout.
Réserve Gérard Bertrand
nootmuskaat
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de
A.O.P. Tautavel
zwarte peper (malen)
diepgevroren pompoenblokjes 4 min. Kruid met
Martha Brown Eyes
zout
zwarte peper en zout.
Sterk donker bier
6 Vet 4 Kleine ovenschaaltjes in met 1/2 eet
Voorbereiding (20 min)
boter en verdeel er de pompoenblokjes en daarna
- Schil de aardappelen en de peterseliewortels
de puree over. Meng de parmezaan met de
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
en snij in stukken.
Energie
880kcal vezels
668
hazelnoten en het paneermeel en strooi over de
Velten
359 Ennen
Er:
- Hak de hazelnoten fijn.
puree. Verdeel er 1/2 eetl. boter over. Zet 20 min.
8 Zout
258
- Rasp de parmezaan.
in de oven, bij het gebraad.
(eenen) verde ven 5
8
= Knip elktakje rozemarijn in 4.
7 Haal de wildschotel uit de oven en haal er het
(vearvan) suikers
ag
OA
arte LL LS
impériale mosterd
€
fs
‚op vanaf 7 €
r
El aanko
(96 €/kg)
a
Pickels
=:
1,75:
Pe
(EX)
u
Tat
=
te
ns
bokaal,
Boni Selection
Boni Selection
Bister
En
bloemige kookaardappelen
075€4g
1596 e/kg
hazelnoten
l'Impériale mosterd
5k
2508
of pickels
Herkomst: België.
2508
3,49:
‘Omdat we altijd reageren op de prijzen en promotes in de andere
jen in uw Colruyt-winkelnög,
u
Wi
zijn dan in deze lol
Dekortin,
rtoon van uw Xtra -app of
rate wink inuwsteek Kunnen de pri
komen daar no
&
1 prizen in uv win}
Eur
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
ar;
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen