Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Herfst

nge

2

er

3 3

=.

3

à

Es

es pr on

F4

x)

=

2

5

ER

f

“a

mare

f

;

pen

ee

HL,

EF

terd en

dmet mos

ren

N

engebraa

puree

EN

geliewortel

Pr CIA

gegratine

Hoofdgerecht

Ingrediënten (4 personen)

18 (30min. + 40 min in de over)

everzwijnengebraad uit. Laat het gebraad 10 min.

800 g everzwijnengebraad (beenhouwerij

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

rusten onder aluminiumfolie.

400 g pompoenblokjes (diepvries)

2 Snij het netje van het gebraad bovenaan open

8 Zet de ovengrill aan en laat de puree nog 2 min.

kleuren.

250 g zilveruitjes (diepvries)

en kruid met zwarte peper en zout. Bestrijk met

500 g peterseliewortel

2 eetl. mosterd en verdeel er de laurierblaadjes

9 Maak intussen de saus: giet de witte wijn

2 takjes verse rozemarijn

en de helft van de rozemarijn over. Leg in een

in de ovenschaal van het gebraad en maak de

1 kg aardappelen

ovenschaal.

braadresten los met een houten lepel. Giet alles

5 teentjes knoflook

3 Verdeel

de gepelde knoflookteentjes en

in een steelpannetje en laat voor de helft inkoken.

Voeg 1 eetl. mosterd, zwarte peper en zout toe en

50 g parmezaan (blok)

de diepgevroren zilveruitjes rond het gebraad.

2 di melk

Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en leg er de rest

klop er 1 eetl. boter onder.

3 eetl. boter

van de rozemarijn bij. Zet 30 à 35 min. in de

50 g hazelnoten

voorverwarmde oven.

Afwerking

3 eetl. mosterd

4 Kook

intussen

de aardappelen

en

de

Snij het vlees in plakjes en verdeel over de

borden. Lepel er wat saus over en serveer met de

50 g paneermeel

peterseliewortels 20 min. in lichtgezouten water.

gegratineerde puree.

3 dl droge witte wijn

Giet af en pureer. Meng er 1 eetl. boter en de melk

2 eetl olijfolie

onder. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en

3 blaadjes laurier

zout.

Réserve Gérard Bertrand

nootmuskaat

5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de

A.O.P. Tautavel

zwarte peper (malen)

diepgevroren pompoenblokjes 4 min. Kruid met

Martha Brown Eyes

zout

zwarte peper en zout.

Sterk donker bier

6 Vet 4 Kleine ovenschaaltjes in met 1/2 eet

Voorbereiding (20 min)

boter en verdeel er de pompoenblokjes en daarna

- Schil de aardappelen en de peterseliewortels

de puree over. Meng de parmezaan met de

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

en snij in stukken.

Energie

880kcal vezels

668

hazelnoten en het paneermeel en strooi over de

Velten

359 Ennen

Er:

- Hak de hazelnoten fijn.

puree. Verdeel er 1/2 eetl. boter over. Zet 20 min.

8 Zout

258

- Rasp de parmezaan.

in de oven, bij het gebraad.

(eenen) verde ven 5

8

= Knip elktakje rozemarijn in 4.

7 Haal de wildschotel uit de oven en haal er het

(vearvan) suikers

ag

OA

arte LL LS

impériale mosterd



fs

‚op vanaf 7 €

r

El aanko

(96 €/kg)

a

Pickels

=:

1,75:

Pe

(EX)

u

Tat

=

te

ns

bokaal,

Boni Selection

Boni Selection

Bister

En

bloemige kookaardappelen

075€4g

1596 e/kg

hazelnoten

l'Impériale mosterd

5k

2508

of pickels

Herkomst: België.

2508

3,49:

‘Omdat we altijd reageren op de prijzen en promotes in de andere

jen in uw Colruyt-winkelnög,

u

Wi

zijn dan in deze lol

Dekortin,

rtoon van uw Xtra -app of

rate wink inuwsteek Kunnen de pri

komen daar no

&

1 prizen in uv win}

Eur

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

ar;

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen