Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.

Hier is pagina 2 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2
A De smaak van ES we sd ET e herfst smak ste kant zien. Zo kan u ijdens de herfst laat de natuur zich van genieten van heerlijke herfstgroenten zoals aardperen, champignons … en ook kazen zijn op hun best. Als u van een stukje wild houdt dan hebt u geluk, want het is de start van het wildseizoen! Geniet ten volle van alles wat de herfst te bieden heeft, uiteraard voor de laagste prijzen. Laat het smaken! ie BE La ir ve er a ES Le kker Ko ken y Zin in maak videorecept films /lekkerkol ken cara be Wa Ê 3 2 L es 8 Pr ti % à ti AGE He x y oe | ve ï. n LE rd | 4 ri F4] Ë Gi + 3 stinaaksoeP il he 1h Aardpeer-pa‘ acrumble metp ancett: Voorbereii ing (15 min) 4 Doe de geroosterde groenten bij de sjalotten. = Soep i Snij de sjalotten en het knoflook in stukken. Overgiet met 1 L heet water en voeg de ES Schil de pastinaak en de aardpeer en snij in bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat nog Ingrediënten (4 personen) stukken. 5 min. sudderen. Mix de soep glad. 250 g pastinaak Snipper de blaadjes rozemarijn fijn en rits Afwerking u 250 g aardpeer de blaadjes van de takjes tijm. Pers de halve 1/2 citroen citroen. Besprenkel de soep met de room en 2 eetl. extra ap i Verwarm de oven voor op 180 °C. vierge olijfolie. Bestrooi met de pancettacrumble 2 takjes verse rozemarijn en werk af met de tijm en zwarte peper. 4 sjalotten 2 teentjes knoflook Bereiding (35 min) 1 Verdeel de pastinaak, de aardpeer en het 2 eetl. ahornsiroop Knoflook over een bakplaat met bakpapier. Meng 2 blokjes groentebouillon 2 eet olijfolie er de ahornsiroop, het citroensap, 1 eetl. olijfolie, zwarte peper (malen) de rozemarijn en zwarte peper onder. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Voor de afwerking: 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en Energie 215kel Vezels 658 4 sneetjes pancetta stoof de sjalotten 15 min. Roer af en toe. Veten 1678 Eten 498 3 takjes verse tijm 3 Schik de pancetta op de bakplaat van de (waarvan) verzadigde vetzuren 458 Zout 308 groenten en zet 8 min. mee in de oven. Haal uit de Koohydeten Big 4 eetl. culinaire room (min. 20 % V.G) (waarvan) suikes. 968 2 eetl. olijfolie extra vierge oven, laat afkoelen en breek in stukjes. _ am EEE rt BREE sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. 0
Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2