Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A

De smaak van

ES

we sd

ET

e herfst

smak

ste kant zien. Zo kan u

ijdens de herfst laat de natuur zich van

genieten van heerlijke herfstgroenten zoals aardperen, champignons … en ook kazen

zijn op hun best. Als u van een stukje wild houdt dan hebt u geluk, want het is de

start van het wildseizoen! Geniet ten volle van alles wat de herfst te bieden heeft,

uiteraard voor de laagste prijzen. Laat het smaken!

ie

BE

La

ir

ve

er

a

ES

Le

kker

Ko

ken y

Zin in

maak

videorecept

films

/lekkerkol

ken

cara be

Wa

Ê

3 2

L

es

8

Pr

ti

%

à

ti

AGE

He

x

y

oe

|

ve

ï.

n

LE

rd

| 4

ri

F4]

Ë

Gi

+ 3

stinaaksoeP

il

he

1h

Aardpeer-pa‘

acrumble

metp ancett:

Voorbereii

ing (15 min)

4 Doe de geroosterde groenten bij de sjalotten.

=

Soep

i

Snij de sjalotten en het knoflook in stukken.

Overgiet met 1

L heet water en voeg de

ES

Schil de pastinaak en de aardpeer en snij in

bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat nog

Ingrediënten (4 personen)

stukken.

5 min. sudderen. Mix de soep glad.

250 g pastinaak

Snipper de blaadjes rozemarijn fijn en rits

Afwerking

u

250 g aardpeer

de blaadjes van de takjes tijm. Pers de halve

1/2 citroen

citroen.

Besprenkel de soep met de room en 2 eetl. extra

ap

i

Verwarm de oven voor op 180 °C.

vierge olijfolie. Bestrooi met de pancettacrumble

2 takjes verse rozemarijn

en werk af met de tijm en zwarte peper.

4 sjalotten

2 teentjes knoflook

Bereiding (35 min)

1 Verdeel de pastinaak, de aardpeer en het

2 eetl. ahornsiroop

Knoflook over een bakplaat met bakpapier. Meng

2 blokjes groentebouillon

2 eet olijfolie

er de ahornsiroop, het citroensap, 1 eetl. olijfolie,

zwarte peper (malen)

de rozemarijn en zwarte peper onder. Zet 15 à

20 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Voor de afwerking:

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en

Energie 215kel

Vezels 658

4 sneetjes pancetta

stoof de sjalotten 15 min. Roer af en toe.

Veten

1678

Eten

498

3 takjes verse tijm

3 Schik de pancetta op de bakplaat van de

(waarvan) verzadigde vetzuren

458

Zout

308

groenten en zet 8 min. mee in de oven. Haal uit de

Koohydeten

Big

4 eetl. culinaire room (min. 20 % V.G)

(waarvan) suikes.

968

2 eetl. olijfolie extra vierge

oven, laat afkoelen en breek in stukjes.

_

am

EEE

rt

BREE

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

0