Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
A
De smaak van
ES
we sd
ET
e herfst
smak
ste kant zien. Zo kan u
ijdens de herfst laat de natuur zich van
genieten van heerlijke herfstgroenten zoals aardperen, champignons … en ook kazen
zijn op hun best. Als u van een stukje wild houdt dan hebt u geluk, want het is de
start van het wildseizoen! Geniet ten volle van alles wat de herfst te bieden heeft,
uiteraard voor de laagste prijzen. Laat het smaken!
ie
BE
La
ir
ve
er
a
ES
Le
kker
Ko
ken y
Zin in
maak
videorecept
films
/lekkerkol
ken
cara be
Wa
Ê
3 2
L
es
8
Pr
ti
%
à
ti
AGE
He
x
y
oe
|
ve
ï.
n
LE
rd
| 4
ri
F4]
Ë
Gi
+ 3
stinaaksoeP
il
he
1h
Aardpeer-pa‘
acrumble
metp ancett:
Voorbereii
ing (15 min)
4 Doe de geroosterde groenten bij de sjalotten.
=
Soep
i
Snij de sjalotten en het knoflook in stukken.
Overgiet met 1
L heet water en voeg de
ES
Schil de pastinaak en de aardpeer en snij in
bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat nog
Ingrediënten (4 personen)
stukken.
5 min. sudderen. Mix de soep glad.
250 g pastinaak
Snipper de blaadjes rozemarijn fijn en rits
Afwerking
u
250 g aardpeer
de blaadjes van de takjes tijm. Pers de halve
1/2 citroen
citroen.
Besprenkel de soep met de room en 2 eetl. extra
ap
i
Verwarm de oven voor op 180 °C.
vierge olijfolie. Bestrooi met de pancettacrumble
2 takjes verse rozemarijn
en werk af met de tijm en zwarte peper.
4 sjalotten
2 teentjes knoflook
Bereiding (35 min)
1 Verdeel de pastinaak, de aardpeer en het
2 eetl. ahornsiroop
Knoflook over een bakplaat met bakpapier. Meng
2 blokjes groentebouillon
2 eet olijfolie
er de ahornsiroop, het citroensap, 1 eetl. olijfolie,
zwarte peper (malen)
de rozemarijn en zwarte peper onder. Zet 15 à
20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Voor de afwerking:
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en
Energie 215kel
Vezels 658
4 sneetjes pancetta
stoof de sjalotten 15 min. Roer af en toe.
Veten
1678
Eten
498
3 takjes verse tijm
3 Schik de pancetta op de bakplaat van de
(waarvan) verzadigde vetzuren
458
Zout
308
groenten en zet 8 min. mee in de oven. Haal uit de
Koohydeten
Big
4 eetl. culinaire room (min. 20 % V.G)
(waarvan) suikes.
968
2 eetl. olijfolie extra vierge
oven, laat afkoelen en breek in stukjes.
_
am
EEE
rt
BREE
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
0