Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.

Hier is pagina 10 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 10
Kk eS 2 n Ingrediënten (à personen) 4 parelhoenfilets (diepvries) 500 g pastinaak 4 appelen (belgic) 1/2 sinaasappel pr 6 takjes verse tijm 1 cm gember 800 g aardappelen 2 eetl. sinsasappelmarmelade 20 g rietsuiker 2 dl wildfond bokaal) a 2 eetl. oljfolie 1 eetl. boter zwarte peper (molen) zout Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min) ie ‘ Laat de parelhoenfilets oppendakkig ontdooien en dep goed droog. Schilde appelen en snij in 8 partjes. Schilde gember en resp fin. Pers de halve sinaasappel. Schilde pastinaak en de aardappelen en snj in hapklare stukken. E 3) Hou 4 timtakjes apart voor de afwerking en rits de blaadjes van de me) al 2 overige takjes. Verwarm de oven voor op 180°C. + T4 Bereiding (45 min) 1 Leg de stukken pastinaak en aardappel op een bakplaat met iel bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met de timblaadies, me zwarte peper en zout en zet 40 min. in de voorverwarmde oven. 2 Doe intussen de het de appelen, sinaasappelsap, Le sinaasappelmarmelade, de rietsuiker en de gember in een kookpot ne en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 15 min. sudderen. Plet met een pureestamper. is a Sara 3 Smelt de boter in een braadpan en bak de parelhoenfilets aan elke kant goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Dek af en laat nog 4 min. verder garen op een matig vuur. Haal uit de pan en hou A warm onder aluminiumfolie. tin Ee kj 5 4 Giet de wildfond in de pan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Laat tot de helft inkoken. Afwerking Je, Snij de parelhoenfilets in schuine sneetjes. Schep de geroosterde aardappelen en pastinaak op de borden en leg er de parelhoen op. Lepel er wat saus over. Werk af met een takje tijm en serveer met de appelmoes. mi 9 Château de Vaugelas ‘Le Prieuré” L AOP. Corbières Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediërtenli) Barbär Energie S40kcal vezels 968 M Sterk blond bier Vetten 11,78 Einen 338 (waarvan) verzadigde vetzuren Dg ZT 0% Koohydiaten ET (waarvan) suikers 1 288 reren dd roemen: Wildfond Kalfsfond 4,05: 4,05: 1,99: ge (0,13 €/L) (10,15 €/1) (5.85 €/kg) Krijg het r in bij aankoop KLEE nn tend nn Lacroix mr Robertson's vi | PR mi FOND alle fonds + og Sinaasappel- = ne 400 ml ND + marmelade ie) = Boni selection | 5408 bloemige friet- & oss e/kg La -10 %* -15 %" puree-aardappelen tE: nd vanaf 2 bokalen vanaf 2 bokalen 5kg Herkomst: België. sk Met uw 2E XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 10