Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kk eS
2
n
Ingrediënten (à personen)
4 parelhoenfilets (diepvries)
500 g pastinaak
4 appelen (belgic)
1/2 sinaasappel
pr
6 takjes verse tijm
1 cm gember
800 g aardappelen
2 eetl. sinsasappelmarmelade
20 g rietsuiker
2 dl wildfond bokaal)
a
2 eetl. oljfolie
1 eetl. boter
zwarte peper (molen)
zout
Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min)
ie
‘
Laat de parelhoenfilets oppendakkig ontdooien en dep goed droog.
Schilde appelen en snij in 8 partjes.
Schilde gember en resp fin.
Pers de halve sinaasappel.
Schilde pastinaak en de aardappelen en snj in hapklare stukken.
E
3)
Hou 4 timtakjes apart voor de afwerking en rits de blaadjes van de
me)
al
2 overige takjes.
Verwarm de oven voor op 180°C.
+ T4
Bereiding (45 min)
1 Leg de stukken pastinaak en aardappel op een bakplaat met
iel
bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met de timblaadies,
me
zwarte peper en zout en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
2 Doe
intussen
de
het
de
appelen,
sinaasappelsap,
Le
sinaasappelmarmelade, de rietsuiker en de gember in een kookpot
ne
en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 15 min. sudderen.
Plet met een pureestamper.
is
a
Sara
3 Smelt de boter in een braadpan en bak de parelhoenfilets aan
elke kant goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Dek af en laat
nog 4 min. verder garen op een matig vuur. Haal uit de pan en hou
A
warm onder aluminiumfolie.
tin
Ee
kj
5
4 Giet de wildfond in de pan en schraap de braadresten los met
een houten lepel. Laat tot de helft inkoken.
Afwerking
Je,
Snij de parelhoenfilets in schuine sneetjes. Schep de geroosterde
aardappelen en pastinaak op de borden en leg er de parelhoen
op. Lepel er wat saus over. Werk af met een takje tijm en serveer
met de appelmoes.
mi
9 Château de Vaugelas ‘Le Prieuré”
L AOP. Corbières
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediërtenli)
Barbär
Energie
S40kcal vezels
968
M Sterk blond bier
Vetten
11,78 Einen
338
(waarvan) verzadigde vetzuren
Dg ZT 0%
Koohydiaten
ET
(waarvan) suikers
1
288
reren dd
roemen:
Wildfond
Kalfsfond
4,05:
4,05:
1,99:
ge
(0,13 €/L)
(10,15 €/1)
(5.85 €/kg)
Krijg het r
in
bij aankoop
KLEE
nn
tend
nn
Lacroix
mr Robertson's
vi
| PR
mi
FOND
alle fonds
+
og Sinaasappel-
=
ne
400 ml
ND
+ marmelade
ie)
=
Boni selection
| 5408
bloemige friet- &
oss e/kg
La
-10 %*
-15 %"
puree-aardappelen
tE:
nd
vanaf 2 bokalen
vanaf 2 bokalen
5kg
Herkomst: België.
sk Met uw
2E XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.