Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kk eS

2

n

Ingrediënten (à personen)

4 parelhoenfilets (diepvries)

500 g pastinaak

4 appelen (belgic)

1/2 sinaasappel

pr

6 takjes verse tijm

1 cm gember

800 g aardappelen

2 eetl. sinsasappelmarmelade

20 g rietsuiker

2 dl wildfond bokaal)

a

2 eetl. oljfolie

1 eetl. boter

zwarte peper (molen)

zout

Voorbereiding (ontdooitijd + 20 min)

ie



Laat de parelhoenfilets oppendakkig ontdooien en dep goed droog.

Schilde appelen en snij in 8 partjes.

Schilde gember en resp fin.

Pers de halve sinaasappel.

Schilde pastinaak en de aardappelen en snj in hapklare stukken.

E

3)

Hou 4 timtakjes apart voor de afwerking en rits de blaadjes van de

me)

al

2 overige takjes.

Verwarm de oven voor op 180°C.

+ T4

Bereiding (45 min)

1 Leg de stukken pastinaak en aardappel op een bakplaat met

iel

bakpapier en meng er de olijfolie onder. Kruid met de timblaadies,

me

zwarte peper en zout en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.

2 Doe

intussen

de

het

de

appelen,

sinaasappelsap,

Le

sinaasappelmarmelade, de rietsuiker en de gember in een kookpot

ne

en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 15 min. sudderen.

Plet met een pureestamper.

is

a

Sara

3 Smelt de boter in een braadpan en bak de parelhoenfilets aan

elke kant goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout. Dek af en laat

nog 4 min. verder garen op een matig vuur. Haal uit de pan en hou

A

warm onder aluminiumfolie.

tin

Ee

kj

5

4 Giet de wildfond in de pan en schraap de braadresten los met

een houten lepel. Laat tot de helft inkoken.

Afwerking

Je,

Snij de parelhoenfilets in schuine sneetjes. Schep de geroosterde

aardappelen en pastinaak op de borden en leg er de parelhoen

op. Lepel er wat saus over. Werk af met een takje tijm en serveer

met de appelmoes.

mi

9 Château de Vaugelas ‘Le Prieuré”

L AOP. Corbières

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediërtenli)

Barbär

Energie

S40kcal vezels

968

M Sterk blond bier

Vetten

11,78 Einen

338

(waarvan) verzadigde vetzuren

Dg ZT 0%

Koohydiaten

ET

(waarvan) suikers

1

288

reren dd

roemen:

Wildfond

Kalfsfond

4,05:

4,05:

1,99:

ge

(0,13 €/L)

(10,15 €/1)

(5.85 €/kg)

Krijg het r

in

bij aankoop

KLEE

nn

tend

nn

Lacroix

mr Robertson's

vi

| PR

mi

FOND

alle fonds

+

og Sinaasappel-

=

ne

400 ml

ND

+ marmelade

ie)

=

Boni selection

| 5408

bloemige friet- &

oss e/kg

La

-10 %*

-15 %"

puree-aardappelen

tE:

nd

vanaf 2 bokalen

vanaf 2 bokalen

5kg

Herkomst: België.

sk Met uw

2E XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.