Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 19


Hier is pagina 19 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 19 van 21 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 19

an DATE dts crumble V jes met kastan Dessert Ingrediënten (4 personen) 300 g veenbessen (diepvries) 4 bolleties vanille-ijs 2 appelen (Coryphee) 1 peer (conference) 75 g kastanjes 1 eetl. citroensap 75 g boter 150 g havermout 50 g volkoren patisseriebloem 60 g rietsuiker 1 eetl. kaneel BR Voorbereiding (15 min) = Schil de appelen en de peer en snij in Es blokjes. Doe in een ovenschaal en meng m L er het citroensap onder. Pel de kastanjes en snij in stukken. = Hak daarna wat fijner. + Snij de boter in klontjes. bel ir > > Bereiding (10 min. + + 30 min. in de oven) à Fra ‚vs = 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Ne F 2 Voeg de diepgevroren veenbessen u toe aan de ovenschaal. Bestrooi met 30 g rietsuiker en de kaneel en meng alles goed onder elkaar. 3 Kneed de gehakte kastanjes, de Klontjes boter, de havermout, 30 g rietsuiker en de patisseriebloem met de vingertoppen tot een kruimelige massa. 4 Verdeel het kastanjemengsel over het fruit. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven. Afwerking Verdeel de herfstcrumble over de borden en serveer met een bolletje vanille-ijs. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 585 kcal Vers 968 Veten 2428 Eviter 938 (waanan) verzadigdevetzuren 158g Zout 018 Kooïydaten 7158 (waanan) suikers 4008 Ze Knapperige, zoetzure Sappig, zoet en wit Uitgesproken, appel met stevig vruchtvlees dat geler lichtjes scherpe vruchtvlees. wordt naarmate de smaak. Ideaal om { vrucht rijpt. Lekker uit te stoven. het vuistje. Koken met kastanjes? weg Ontdek de lekkerste recepten op colruyt.be/lekkerkoken ns ® & c Boni Selection Boni Selection Kastanjes Appelen belgica los peren conference peren durondeau los los los Herkomst: Frankrijk Herkomst: België. Herkomst: België. Herkomst: België. 1,79 €}kg 1 ‚49 €}kg 1,39 €}kg ‘Omdat we altijd re: er ven op de prijzen en promoties in de andere in uw Cokuyt-winkelnög Le zijn dan in deze lol ie x, De kort rloon van uw Xlra-app. of ete vies n usteck lumnen de rien e prijzen in uw winkel kan LE Æ laagste prijzen 19 vanlelbezoek raadplegen via de rc app, op caluyt be Di onze Klantendienst ER Lond u'géenkansen.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 19