Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 9




Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Brunch

oe

5 Verdeel de slamix, de radijsjes, de prinsessen-

Voorbereiding (15 min)

bonen, de aspergepunten, de verse kruiden en de

=

Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon

aardappelen over een schaal. Voeg 2/5 van de

Ingrediënten (@ personen)

onder koud water. Snij ze in de lengte in 4.

dressing toe en meng goed.

Snipper de blaadjes munt en peterselie grof.

6 Schik de sneetjes zalm in het midden. Bestrooi

160 g gerookt Atlantisch zalmhaasje (versmarkt)



300 g prinsessenbonen

Snij de radijsjes in 4 en snipper de lente-uitjes

met de lente-uitjes en besprenkel met de rest van

200 g groene-aspergepunten

fijn.

de dressing

Pers de limoen.

140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)

\

1 bosje radijzen

Snipper de rode pepertjes fijn. Verwijder

D- Deze salade is ook ideaal voor een picknick.

1 bosje lente-uitjes

eventueel de pitjes als u het minder pittig wil.

Hou de dressing en de zalm apart tot u ze

1 plantje platte peterselie



Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.

serveert.

1 plantje munt

Bereiding 5 min)

Fleurs de Prairie

500 g vastkokende aardappelen

A.O.P. Côtes de Provence

zout

1 Kook de aardappelen 15 min. in lichtgezouten

water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.

Lefort Tripel

Voor de dressing:

2 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt

& Sterk blond bier

2 rode pepertjes

1 limoen

in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min.

de aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud

1 koffiel. mosterd op traditionele wijze

water en laat uitlekken.

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

1 dl olijfolie

Energie Makel

Veres

688

3 Snij het zalmhaasje in dunne sneetjes.

Vetten

2388

4 Maak een dressing: meng het limoensap met

(waarvan) verzadigde vetzuren

468

Zu

Eten 154

148

de rode pepertjes, de mosterd en de olijfolie.

alen

3288

Kruid met wat zout.

(waarvan) sukers

558

Zo kunnen de kinderen helpen:

- de munten peterselie snipperen

in een glas met een schaar

- deradigjes in 4 snijden

ma ZB

Florette

L

T

- de limoen persen

>

Trio

> EG

140

Te

Rucola, veldsla en rode biet.

(Versmarkt)

(_Versmarkt _)

4

4

es

156468

eer A

3

&

%

1

eur Ti

5

a

Ook ideaal voor zalmtartaar of

Ÿ

A

5

zalmcarpaccio. Wikkel het zalmhaasje

in vershoudfolie en leg 2 u. in de

N

diepvries. Zo kan u makkelijk blokjes of

#7

linterdunne sneetjes snijden.

IB

me

Em

à

REE

a

|

Boni Selection

be

gerookt Atlantisch

zalmhaasje

and

160

gs

Graatloos. Gekweekte zalm.

a

Herkomst: Noorwegen.

(Versmarkt _)

mk

À

=

43,69 €/kg

Ë;

x



2



Le

Fr

Le

4

#

de

Ed

|

je

Ki

es

Boni Selection

vastkokende aardappelen laurette

120€/kg

En

2,5 k

Herkomst: België/Frankrijk

N

‘Omdat we altijd re:

ger

ven op de prijzen en promoties in de andere

el

in uw Coruyt-winkelnög

zijn dan in deze fo

ie

x, De Korn

rioon van uw Älra-app

of

oiewintes in uwste

bo

EE

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytbe

Tibi onze Klantendienst

SE) Toms

geenkansen.

laagste prijzen FE