Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 9
Brunch oe 5 Verdeel de slamix, de radijsjes, de prinsessen- Voorbereiding (15 min) bonen, de aspergepunten, de verse kruiden en de = Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon aardappelen over een schaal. Voeg 2/5 van de Ingrediënten (@ personen) onder koud water. Snij ze in de lengte in 4. dressing toe en meng goed. Snipper de blaadjes munt en peterselie grof. 6 Schik de sneetjes zalm in het midden. Bestrooi 160 g gerookt Atlantisch zalmhaasje (versmarkt) ‘ 300 g prinsessenbonen Snij de radijsjes in 4 en snipper de lente-uitjes met de lente-uitjes en besprenkel met de rest van 200 g groene-aspergepunten fijn. de dressing Pers de limoen. 140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet) \ 1 bosje radijzen Snipper de rode pepertjes fijn. Verwijder D- Deze salade is ook ideaal voor een picknick. 1 bosje lente-uitjes eventueel de pitjes als u het minder pittig wil. Hou de dressing en de zalm apart tot u ze 1 plantje platte peterselie ‘ Verwijder het uiteinde van de aspergepunten. serveert. 1 plantje munt Bereiding 5 min) Fleurs de Prairie 500 g vastkokende aardappelen A.O.P. Côtes de Provence zout 1 Kook de aardappelen 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat lichtjes afkoelen. Lefort Tripel Voor de dressing: 2 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt & Sterk blond bier 2 rode pepertjes 1 limoen in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min. de aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud 1 koffiel. mosterd op traditionele wijze water en laat uitlekken. Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) 1 dl olijfolie Energie Makel Veres 688 3 Snij het zalmhaasje in dunne sneetjes. Vetten 2388 4 Maak een dressing: meng het limoensap met (waarvan) verzadigde vetzuren 468 Zu Eten 154 148 de rode pepertjes, de mosterd en de olijfolie. alen 3288 Kruid met wat zout. (waarvan) sukers 558 Zo kunnen de kinderen helpen: - de munten peterselie snipperen in een glas met een schaar - deradigjes in 4 snijden ma ZB Florette L T - de limoen persen > Trio > EG 140 Te Rucola, veldsla en rode biet. (Versmarkt) (_Versmarkt _) 4 4 es 156468 eer A 3 & % 1 eur Ti 5 a Ook ideaal voor zalmtartaar of Ÿ A 5 zalmcarpaccio. Wikkel het zalmhaasje in vershoudfolie en leg 2 u. in de N diepvries. Zo kan u makkelijk blokjes of #7 linterdunne sneetjes snijden. IB me Em à REE a | Boni Selection be gerookt Atlantisch zalmhaasje and 160 gs Graatloos. Gekweekte zalm. a Herkomst: Noorwegen. (Versmarkt _) mk À = 43,69 €/kg Ë; x fü 2 “ Le Fr Le 4 # de Ed | je Ki es Boni Selection vastkokende aardappelen laurette 120€/kg En 2,5 k Herkomst: België/Frankrijk N ‘Omdat we altijd re: ger ven op de prijzen en promoties in de andere el in uw Coruyt-winkelnög zijn dan in deze fo ie x, De Korn rioon van uw Älra-app of oiewintes in uwste bo EE e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op colruytbe Tibi onze Klantendienst SE) Toms geenkansen. laagste prijzen FE
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 9