Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Brunch
oe
5 Verdeel de slamix, de radijsjes, de prinsessen-
Voorbereiding (15 min)
bonen, de aspergepunten, de verse kruiden en de
=
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon
aardappelen over een schaal. Voeg 2/5 van de
Ingrediënten (@ personen)
onder koud water. Snij ze in de lengte in 4.
dressing toe en meng goed.
Snipper de blaadjes munt en peterselie grof.
6 Schik de sneetjes zalm in het midden. Bestrooi
160 g gerookt Atlantisch zalmhaasje (versmarkt)
‘
300 g prinsessenbonen
Snij de radijsjes in 4 en snipper de lente-uitjes
met de lente-uitjes en besprenkel met de rest van
200 g groene-aspergepunten
fijn.
de dressing
Pers de limoen.
140 g slamix Trio (rucola, veldsla, rode biet)
\
1 bosje radijzen
Snipper de rode pepertjes fijn. Verwijder
D- Deze salade is ook ideaal voor een picknick.
1 bosje lente-uitjes
eventueel de pitjes als u het minder pittig wil.
Hou de dressing en de zalm apart tot u ze
1 plantje platte peterselie
‘
Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.
serveert.
1 plantje munt
Bereiding 5 min)
Fleurs de Prairie
500 g vastkokende aardappelen
A.O.P. Côtes de Provence
zout
1 Kook de aardappelen 15 min. in lichtgezouten
water. Giet af en laat lichtjes afkoelen.
Lefort Tripel
Voor de dressing:
2 Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt
& Sterk blond bier
2 rode pepertjes
1 limoen
in lichtgezouten water. Voeg de laatste 2 min.
de aspergepunten toe. Giet af, spoel onder koud
1 koffiel. mosterd op traditionele wijze
water en laat uitlekken.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
1 dl olijfolie
Energie Makel
Veres
688
3 Snij het zalmhaasje in dunne sneetjes.
Vetten
2388
4 Maak een dressing: meng het limoensap met
(waarvan) verzadigde vetzuren
468
Zu
Eten 154
148
de rode pepertjes, de mosterd en de olijfolie.
alen
3288
Kruid met wat zout.
(waarvan) sukers
558
Zo kunnen de kinderen helpen:
- de munten peterselie snipperen
in een glas met een schaar
- deradigjes in 4 snijden
ma ZB
Florette
L
T
- de limoen persen
>
Trio
> EG
140
Te
Rucola, veldsla en rode biet.
(Versmarkt)
(_Versmarkt _)
4
4
es
156468
eer A
3
&
%
1
eur Ti
5
a
Ook ideaal voor zalmtartaar of
Ÿ
A
5
zalmcarpaccio. Wikkel het zalmhaasje
in vershoudfolie en leg 2 u. in de
N
diepvries. Zo kan u makkelijk blokjes of
#7
linterdunne sneetjes snijden.
IB
me
Em
à
REE
a
|
Boni Selection
be
gerookt Atlantisch
zalmhaasje
and
160
gs
Graatloos. Gekweekte zalm.
a
Herkomst: Noorwegen.
(Versmarkt _)
mk
À
=
43,69 €/kg
Ë;
x
fü
2
“
Le
Fr
Le
4
#
de
Ed
|
je
Ki
es
Boni Selection
vastkokende aardappelen laurette
120€/kg
En
2,5 k
Herkomst: België/Frankrijk
N
‘Omdat we altijd re:
ger
ven op de prijzen en promoties in de andere
el
in uw Coruyt-winkelnög
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
rioon van uw Älra-app
of
oiewintes in uwste
bo
EE
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytbe
Tibi onze Klantendienst
SE) Toms
geenkansen.
laagste prijzen FE