Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Voorgerecht
Zeewolf met
gebakken zeekraal,
MSC
roentjes
Witte vis met een stevige
Den
quinoa en fijne &
structuur, makkelijk in
Voorgerecht
Ingrediënten (4 personen)
stukjes te breken. Geschikt
CA)
om te stomen, bakken
250 g zeewolfhaasje versmark)
of grillen. Lekker met
8 sint-jakobsnoten zonder koraal (diepvries)
Boni Selection
1/2 courgette
hollandaise-, mousseline-
ilets
1/2 gele zoete puntpaprika
of dijonaisesaus.
pladi
4 à 9 stuks
100 g zeekraal
+k
10 sprietjes bieslook
Graatloos. Wilde vis.
1 rode ui
1 eetl. boter
deel van de Atlantische
Herkomst: noordoostelijk
75 g quinoa 3 kleuren
Oceaan.
2 eetl. bloem
5 eetl olijfolie
1 koffiel. viskruiden (geeivoge)
En
zwarte peper (malen)
zout
15 €}kg
/oorbereiding (ontdooitid + 15 min)
\
Laat de sintjakobsnoten oppervlakkig ontdooien en dep
goed droog.
Snij de stukken vis in de lengte in 2.
‘
Snipper het bieslook fijn.
‘
ss
Snij de courgette in dunne plakken, daarna in repen en ten
Boni Selection
Boni Selection
‘
slotte in kleine dobbelsteentjes.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete
zeewolfhaasjes
kabeljauwhaasjes
puntpaprika en snij in hele fijne dobbelsteentjes.
+250g
7 à 13 stuks
‘
Snipper de rode ui fin.
Wilde vis. Herkomst: IJsland.
a.
\
Breek de harde stukken aan de onderkant van de zeekraal
+1,5kg
Graatloos. Wilde vis.
af. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
U
Herkomst: noordoostelijk
A
deel van de Atlantische
Bereiding (20 min)
er. 2]
Oceaan.
1 Meng 1 eetl. olijfolie met de vskruiden en wrijf er de
brente
zeewolf mee in.
24,95 ens
2 Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. Kook de
quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktij
: zie verpakking).
Giet af en laat uitlekken.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de rode ui
glazig. Voeg de courgette en de puntpaprika toe en laat 5 min.
4
15,50 ene
stoven. Kruid met peper en zout. Meng er de quinoa en het
bieslook onder.
A
4 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de
zeekraal 3 min. Kruid met peper en zout.
5 Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag. Haal de vis
=.
Boni Selection
door de bloem en bak hem 1 à 2 min. aan elke kant, samen
€
sint-jakobsnoten
met de sint-jakobsnoten. Kruid met peper en zout.
Er
zonder koraal
Afwerking
22 à 33 stuks
Verdeel de zeekraal over de borden en schik er de vis en
Boni Selection
se
€
500
de sint-jakobsnoten op. Maak een lijntje met de quinoa-
schelvishaasjes
Wilde sintjakobsnoten.
groentemengeling. Werk af met enkele druppeltjes olijfolie.
2stuks + 250g
u
Herkomst: Canada.
Mäcon-Chardonnay A.O.P. 'LOriginel
Graatloos. Wilde vis.
Herkomst: IJsland.
Cave de Lugny
Versmarkt
2098 e/kg
Duvel
Fe
Sterk blond bier
D à
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
21,95 ene
14,49:
Vezels
Vetten
Energie take
Eten
218
1568
Zout
3148
(waarvan) verzadigde vetzuren 408
K
ien
298
108
(waarvan) suis
448
Sappig vruchtvlees en een zoetere smaak dan de
gewone paprika. Ook met een dunnere schil, die
makkelijker verteert. Zowel rauw als bereid een
F1
Zeekraal groeit op
succes. Probeer hem eens in sausen en soepen.
schorren (gebied dat af
Boni Selection
en toe onder zeewater
zeekraal
staat). Daarom smaakt
gen zoete puntpaprika
100 g
hij ook vrij ziltig, net als
de zee. Apart, en heel
Herkomst: België/spanje.
2490 e/kg
smakelijk!
2,49:
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
jen in uw Co'naslikel nóg ager
zijn dan in deze fo
ie
x, De Korn
rioon van uw Älra-app
of
pete nine in uwstrek Kunnen de pri
e prijzen in un win
uwdor um
vanlelbezoek raadplegen via de
rc
tapp op colruyt
bi onze Klantendienst
OEE
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen os