Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

A|

te,

Sr

Ne

w

AN

*

EH

AN

#

k

er

Pr

4

a

=

a

+

&

ed

5

ar

DN

®

1

r

\

Pin

7,

f

FR

d

kj

à

Fr

ne

ë

eoven BB

Lamsfilet e

nkrieltjes uit d

ges

gegrilde asper

YA!

PT TLC LUEUR

LEE

Ingrediënten (4 personen)



Pel het knoflook en snipper 1 teentje fijn.

6 Meng de waterkers met de schijfjes radijs.

600 g lamsfilet (beenhouwerij)

Pluk de blaadjes munt, waterkers en platte

Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en de witte

500 g witte asperges

\

peterselie,

balsamicoazijn. Kruid met zwarte peper en zout.

2 bosjes waterkers

Snij 4 radijzen in schijfjes en snij het groen van

7 Verhit 1 eetl olijfolie in een grillpan en bak de

1 bosje radijzen

de andere radijsjes, maar laat nog een klein

asperges 1 à 2 min. aan elke kant.

stukje eraan.

600 g krielaardappelen

Afwerking

1 teentje knoflook

Rasp de schil van de citroen (niet het wit).

1 eetl. boter

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Verdeel de asperges over de borden. Snij de

3 eetl. oljfolie

lamsfilet in schuine sneetjes en leg op de asperges.

1/2 eetl. witte balsamicoazijn

Bereiding (55 min)

Schep er de krieltjes en gebakken radijsjes bij.

je de krieltjes samen met de ongesneden

Verdeel wat gremolata over het lamsvlees en geef

zwarte peper (molen)

radij

s in een ovenschaal. Meng er 1 eetl. olijfolie

er het waterkersslaatje bij.

zout

Voor de gremolata:

en het fijngesnipperde teentje knoflook onder, kruid

Le Libertin de Lussac

1 onbehandelde citroen (bo)

met zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

A.O.P. Lussac-Saint-Emilion

2 Kook intussen de asperges + 10 min. in

1 plantje munt

lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.

La Chouffe Blond

1/2 plantje platte peterselie

3 Mix de munt fijn met de peterselie, het teentje

Sterk blond bier

1 teentje knoflook

3 eetl. oljfolie

knoflook, de citroenzeste, 3 eetl. olijfolie, zwarte

peper en zout in een hoge maatbeker.

Voorbereiding ao min)

4 Smelt de boter in een braadpan en bak de

Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediënten)

lamsfilet aan alle kanten goudbruin. Kruid met

Ener S13kal vezeb 558

- Wrif de ongeschilde krielaardappelen goed

peper en zout.

Vetten

og Ewilen 228

schoon onder koud water. Snij in 2.

658 Zout

048

- Schil de asperges van de top naar de voet en

5 Leg het het vlees tussen de krieltjes en zet nog

(nar) verdie vaan

HE

verwijder het harde uiteinde.

10 min. in de oven.

(daarvan) suikers

298

Frisse toets nodig? Gremolata is het antwoord

Gremolata is

smaa

WE Aa

uit de Italiaal

AREN al}

an

knoflool

DORE

en citroenzeste. Werk un

gerecht af met gremolata

r een sm:

fris

Tradition

we

1"

ruikt bij

Boni Selection

woejkg

tre

Ge

vastkokende krielaardappelen

ur:

ar ook bij

ten of pasta is het

2kg

Herkomst: België/Nederland/Frankrijk.

2,19:

sk Met 2 xTRA.

Geena tm CAGE