Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 14


Hier is pagina 14 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Colruyt Folder 24.03.2021

Hier is pagina 14 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 14

A| te, Sr Ne w AN * EH AN # k er Pr 4 a = a + & ed 5 ar DN ® 1 r \ Pin 7, f FR d kj à Fr ne ë eoven BB Lamsfilet e nkrieltjes uit d ges gegrilde asper YA! PT TLC LUEUR LEE Ingrediënten (4 personen) ‘ Pel het knoflook en snipper 1 teentje fijn. 6 Meng de waterkers met de schijfjes radijs. 600 g lamsfilet (beenhouwerij) Pluk de blaadjes munt, waterkers en platte Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en de witte 500 g witte asperges \ peterselie, balsamicoazijn. Kruid met zwarte peper en zout. 2 bosjes waterkers Snij 4 radijzen in schijfjes en snij het groen van 7 Verhit 1 eetl olijfolie in een grillpan en bak de 1 bosje radijzen de andere radijsjes, maar laat nog een klein asperges 1 à 2 min. aan elke kant. stukje eraan. 600 g krielaardappelen Afwerking 1 teentje knoflook Rasp de schil van de citroen (niet het wit). 1 eetl. boter Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de asperges over de borden. Snij de 3 eetl. oljfolie lamsfilet in schuine sneetjes en leg op de asperges. 1/2 eetl. witte balsamicoazijn Bereiding (55 min) Schep er de krieltjes en gebakken radijsjes bij. je de krieltjes samen met de ongesneden Verdeel wat gremolata over het lamsvlees en geef zwarte peper (molen) radij s in een ovenschaal. Meng er 1 eetl. olijfolie er het waterkersslaatje bij. zout Voor de gremolata: en het fijngesnipperde teentje knoflook onder, kruid Le Libertin de Lussac 1 onbehandelde citroen (bo) met zout. Zet 20 min. in de voorverwarmde oven. A.O.P. Lussac-Saint-Emilion 2 Kook intussen de asperges + 10 min. in 1 plantje munt lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. La Chouffe Blond 1/2 plantje platte peterselie 3 Mix de munt fijn met de peterselie, het teentje Sterk blond bier 1 teentje knoflook 3 eetl. oljfolie knoflook, de citroenzeste, 3 eetl. olijfolie, zwarte peper en zout in een hoge maatbeker. Voorbereiding ao min) 4 Smelt de boter in een braadpan en bak de Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediënten) lamsfilet aan alle kanten goudbruin. Kruid met Ener S13kal vezeb 558 - Wrif de ongeschilde krielaardappelen goed peper en zout. Vetten og Ewilen 228 schoon onder koud water. Snij in 2. 658 Zout 048 - Schil de asperges van de top naar de voet en 5 Leg het het vlees tussen de krieltjes en zet nog (nar) verdie vaan HE verwijder het harde uiteinde. 10 min. in de oven. (daarvan) suikers 298 Frisse toets nodig? Gremolata is het antwoord Gremolata is smaa WE Aa uit de Italiaal AREN al} an knoflool DORE en citroenzeste. Werk un gerecht af met gremolata r een sm: fris Tradition we 1" ruikt bij Boni Selection woejkg tre Ge vastkokende krielaardappelen ur: ar ook bij ten of pasta is het 2kg Herkomst: België/Nederland/Frankrijk. 2,19: sk Met 2 xTRA. Geena tm CAGE

Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 14