Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

n

er

Dessert

Fo

Altijd plaats

voor

een dessert

Be]

un

ie

Pyrex

m“

mengkom van glas

en rn

x

SL:

[A

== ee

6,99:

=

1}

Del Monte Gold

ananas

los

Herkomst: Costa Rica.

Mm

Rl

à

Le

B

Ca

1 79 €}kg

7

Æ

Boni Selection

aatappelpitten

oo

8

Desse

rtglaasje met dadels,

dfruit

mascarpone

PSN gemarineer

1590€/kg

Ln

Bereiding (20 min)

1 Doe de aardbeien, de granaatappelpitten

1,59:

en de ananas in een mengkom en besprenkel

ig

met 1 eetl. ahornsiroop en de helft van het

Ingrediënten (4 glaasjes)

50 g frambozencoulis (diepwie)

dtroensap. Meng voorzichtig door elkaar. Laat

1/4 ananas

15 min. marineren.

8 aardbeien

2 Hak intussen de pistachenoten grof en prak

1 onbehandelde citroen (bio)

de dadels fijn met een vork. Kruid met een draai

van de zoutmolen en meng alles goed met uw

Boni Selection

2 eetl. granaatappelpitten

handen.

zachte dadels

2 takjes verse munt

250 g mascarpone

3 Verdeel dit mengsel over de bodem van

zonder pit

75 g gepelde, ongezouten pistachenoten

4 glaasjes of weckpotjes.

4 Roer de mascarpone los, voeg de citroenzeste,

445€hg

8 ontpitte dadels

de rest van het citroensap, het vanillearoma en

2 eetl. ahomsiroop

1 buisje vanillearoma

1 eetl. ahornsiroop toe en meng goed.

grof zeezout (molen)

08

9e

Afwerking

Voorbereiding (ntdooitijd + 10 min)

Schep het mascarponemengsel in de glaasjes



Laat de frambozencoulis ontdooien.

of potjes. Verdeel er de frambozencoulis over

-

Snij de schil van de ananas, verwijder de

en werk af met het gemarineerde fruit en de

Boni Selection

harde kem en snij in blokjes.

muntblaadjes.

\

Snij de kroontjes van de aardbeien en snij in

pistachenoten

de lengte in 4.

Voedingswaarde per gaasje (op basis van de ingrediënten)

2008



Energie 468 kel

Veres 418

Gepeld.

Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en

Vetten

5498

EEN

808

3495 €/kg

'

pers de citroen.

(vaarvan) verzadigde vetzuren 19,58

Zout

Org

Pluk de blaadjes munt.

Koolhydraten

828

(daarvan) suikers

2628

Co 6,99 €

dat we altijd re

geren op de prijzen en promoties in de andere

jen in uw Cokuyt-winkel nóg:

u

Mi

in dan in deze e

Dekortin,

verlo

‚on van uw Älra-app

of

‚Pole vindek in uwstrek kunnen de pi

bo

vent

e prijzen in uw winl

kel ze

wnkelbezoekraadplegen via de

Ara

app, op clrtbe

eenen

5452:

B Zom

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen En