Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 21 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 21
n er Dessert Fo Altijd plaats voor een dessert Be] un ie Pyrex m“ mengkom van glas en rn x SL: [A == ee 6,99: = 1} Del Monte Gold ananas los Herkomst: Costa Rica. Mm Rl à Le B Ca 1 79 €}kg 7 Æ Boni Selection aatappelpitten oo 8 Desse rtglaasje met dadels, dfruit mascarpone PSN gemarineer 1590€/kg Ln Bereiding (20 min) 1 Doe de aardbeien, de granaatappelpitten 1,59: en de ananas in een mengkom en besprenkel ig met 1 eetl. ahornsiroop en de helft van het Ingrediënten (4 glaasjes) 50 g frambozencoulis (diepwie) dtroensap. Meng voorzichtig door elkaar. Laat 1/4 ananas 15 min. marineren. 8 aardbeien 2 Hak intussen de pistachenoten grof en prak 1 onbehandelde citroen (bio) de dadels fijn met een vork. Kruid met een draai van de zoutmolen en meng alles goed met uw Boni Selection 2 eetl. granaatappelpitten handen. zachte dadels 2 takjes verse munt 250 g mascarpone 3 Verdeel dit mengsel over de bodem van zonder pit 75 g gepelde, ongezouten pistachenoten 4 glaasjes of weckpotjes. 4 Roer de mascarpone los, voeg de citroenzeste, 445€hg 8 ontpitte dadels de rest van het citroensap, het vanillearoma en 2 eetl. ahomsiroop 1 buisje vanillearoma 1 eetl. ahornsiroop toe en meng goed. grof zeezout (molen) 08 9e Afwerking Voorbereiding (ntdooitijd + 10 min) Schep het mascarponemengsel in de glaasjes ‘ Laat de frambozencoulis ontdooien. of potjes. Verdeel er de frambozencoulis over - Snij de schil van de ananas, verwijder de en werk af met het gemarineerde fruit en de Boni Selection harde kem en snij in blokjes. muntblaadjes. \ Snij de kroontjes van de aardbeien en snij in pistachenoten de lengte in 4. Voedingswaarde per gaasje (op basis van de ingrediënten) 2008 ‘ Energie 468 kel Veres 418 Gepeld. Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en Vetten 5498 EEN 808 3495 €/kg ' pers de citroen. (vaarvan) verzadigde vetzuren 19,58 Zout Org Pluk de blaadjes munt. Koolhydraten 828 (daarvan) suikers 2628 Co 6,99 € dat we altijd re geren op de prijzen en promoties in de andere jen in uw Cokuyt-winkel nóg: u Mi in dan in deze e Dekortin, verlo ‚on van uw Älra-app of ‚Pole vindek in uwstrek kunnen de pi bo vent e prijzen in uw winl kel ze wnkelbezoekraadplegen via de Ara app, op clrtbe eenen 5452: B Zom ugeenkansen. Æ laagste prijzen En
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 21