Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 11
Hier is pagina 11 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.

Hier is pagina 11 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 11
Brunch Ur 0e Ingrediënten (6 stuk) Zo kunnen de kinderen helpen: lei 125 ml melk de rozintjes laten weken en afgieten in een vergiet 250 g speltbloem het eiwit van het eigeel scheiden het deeg kneden 21 g verse gist de hartige ingredi fiénten mixen met een staafmixer 1 koffiel. suiker of blender 6 eetl. zonnebloemolie 1 snuifje zout het deeg tof t 4 bolletjes rollen 2 de vulling op het deeg dos en, dichtplooien en tot Voor de hartige vulling: bolletjes rollen 50 g babyspinazie de broodjes op de bakplaat met bakpapier leggen 1 koffiel. citroensap 50 g feta (blok) — NN 1 eetl. pijnboompitten 1 eetl. olijfolie zwarte peper (molen) Voor de zoete vulling: 2 eetl. rozijnen (Golden) 3 eetl. chocoladedruppels Voorbereiding (10 min + 1 u. weken) L - Laat de rozijnen 1 u. weken in koud water. Giet af en laat uitlekken. = Scheid het eigeel van het eiwit. Het eigeel hebt u niet nodig. Bereiding (50 min. + 30 min.in de over) 1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Verwarm de melk tot ze lauw is, los er de gist in op en voeg ook de suiker toe. Laat 5 min. staan. 2 Doe het mengsel in een kom en voeg de zonnebloemolie en het eiwit toe, samen met de speltbloem. Roer goed en voeg ten slotte het zout toe. 3 Kneed alles 10 min. tot een soepel deeg (met deeghaken van de mixer of met de hand). Dek het deeg af. 4 Maak intussen de hartige vulling: mix de spinazie fijn in een hoge maatbeker, samen met de feta, de pijnboompitten, de olijfolie en het citroensap. Kruid met zwarte peper. 5 Verdeel het deeg in 4 gelijke delen en rol tot 4 bolletjes. Snij elk bolletje nog eens in 4 gelijke isd stukken, zodat u er 16 hebt. Duw ze wat plat met de hand. 6 Verdeel de rozijntjes en de chocoladedruppels over 8 stuks en het feta-spinaziemengsel over de andere 8. Plooi dicht, zodat de vulling mooi in het midden zit en rol tot een bolletje. 7 Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven. 3 D- Deze broodjes kan u 2 dagen op een koele, droge plaats bewaren. $ ® Fleurs de Prairie + AO.P. Côtes de Provence Lefort Tripel Sterk blond bier A) Voedingswaarde per harig broodje (op basis van de ingredientenlis) er Energie 137kal ves 078 Vetten Big Eviter Earl (waarvan) verzadigde vetzuren 19g Zout org alen Tag (waarvan) sukers 108 Voedingswaarde per zoet broodje (op bass van de ingredintenlist) Energie 126 kel Veres 1,08 Vetten A8 Ewen 308 (waarvan) verzadigde vetzuren 8 Zout 008 en ws 8 (waarvan) sukers 518 DIE wur" De pris van dt (seioens)produchvrieert momenteel erg terk op de markt wäardoor wi, door orze garantie voor de langste prijzen. wel steeds raadplegen via jj de druk van deze fold ler Fe Inyt-app, op coluytbe of bij onze kunnen bepalen. Tijdens de Io cpl rene nst (02 345 2345). ‘folder kan u de hui Pi vodr uw wnkeb laagste prijzen ba
Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 11