Colruyt - Folder van 24.03.2021 tot 06.04.2021 - Pagina 11




Hier is pagina 11 van 27 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 24.03.2021 tot 06.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Brunch

Ur

0e

Ingrediënten (6 stuk)

Zo kunnen de kinderen helpen:

lei

125 ml melk

de rozintjes laten weken en afgieten in een vergiet

250 g speltbloem

het eiwit van het eigeel scheiden

het deeg kneden

21 g verse gist

de hartige ingredi

fiénten mixen met een staafmixer

1 koffiel. suiker

of blender

6 eetl. zonnebloemolie

1 snuifje zout

het deeg tof

t 4 bolletjes rollen

2

de vulling op het deeg dos

en, dichtplooien en tot

Voor de hartige vulling:

bolletjes rollen

50 g babyspinazie

de broodjes op

de bakplaat met bakpapier leggen

1 koffiel. citroensap

50 g feta (blok)

— NN

1 eetl. pijnboompitten

1 eetl. olijfolie

zwarte peper (molen)

Voor de zoete vulling:

2 eetl. rozijnen (Golden)

3 eetl. chocoladedruppels

Voorbereiding (10 min + 1 u. weken)

L

- Laat de rozijnen 1 u. weken in koud water. Giet

af en laat uitlekken.

= Scheid het eigeel van het eiwit. Het eigeel hebt

u niet nodig.

Bereiding (50 min. + 30 min.in de over)

1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Verwarm de

melk tot ze lauw is, los er de gist in op en voeg ook

de suiker toe. Laat 5 min. staan.

2 Doe het mengsel in een kom en voeg de

zonnebloemolie en het eiwit toe, samen met de

speltbloem. Roer goed en voeg ten slotte het zout

toe.

3 Kneed alles 10 min. tot een soepel deeg (met

deeghaken van de mixer of met de hand). Dek het

deeg af.

4 Maak intussen de hartige vulling: mix de spinazie

fijn in een hoge maatbeker, samen met de feta,

de pijnboompitten, de olijfolie en het citroensap.

Kruid met zwarte peper.

5 Verdeel het deeg in 4 gelijke delen en rol tot

4 bolletjes. Snij elk bolletje nog eens in 4 gelijke

isd

stukken, zodat u er 16 hebt. Duw ze wat plat met

de hand.

6 Verdeel de rozijntjes en de chocoladedruppels

over 8 stuks en het feta-spinaziemengsel over de

andere 8. Plooi dicht, zodat de vulling mooi in het

midden zit en rol tot een bolletje.

7 Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 25 à

30 min. in de voorverwarmde oven.

3

D- Deze broodjes kan u 2 dagen op een koele,

droge plaats bewaren.

$

® Fleurs de Prairie

+ AO.P. Côtes de Provence

Lefort Tripel

Sterk blond bier

A)

Voedingswaarde per harig broodje (op basis van de ingredientenlis)

er

Energie 137kal ves 078

Vetten

Big Eviter

Earl

(waarvan) verzadigde vetzuren

19g Zout

org

alen

Tag

(waarvan) sukers

108

Voedingswaarde per zoet broodje (op bass van de ingredintenlist)

Energie 126 kel

Veres

1,08

Vetten

A8

Ewen

308

(waarvan) verzadigde vetzuren

8

Zout

008

en

ws

8

(waarvan) sukers

518

DIE

wur"

De pris van dt (seioens)produchvrieert momenteel erg terk op de markt wäardoor wi, door orze garantie voor de langste prijzen.

wel steeds raadplegen via

jj de druk van deze fold

ler

Fe

Inyt-app, op coluytbe of bij onze

kunnen bepalen. Tijdens de Io

cpl

rene

nst (02 345 2345).

‘folder kan u de hui

Pi vodr uw wnkeb

laagste prijzen ba